Anti-Aging Cildinize Sihirli Dokunuş: Yeşil Çay

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar ben aktardan aldım yeşilçayı açık halde yani.demliğe su koyup kaynatıyorum içine bir tutam yeşilçay atıyorum.1 demlikten 4-5 bardak çay çıkıyor.ben çayı demiliyorum içiyorum tabi o sırada geri kalan çay bekliyor e şimdi ben ilk bardaktan sonra şifasız çaymıoluyorum anlamadım kaydirigubbakcemile3 cevaplarsanız sevinirim.
bende yesıl cayın 2-3 dakıkadan fazla demlenmemesı gerektıgını okudun netten acık cayı demlıgın ıcıne konulan suzgecler var top halınde potun denılıyor sanırım onlarla demleyıp 2-3 dakıka sonra ıcınden cıkarabılırsın..

teşekkür ederim canım güzel bir fikir bu süzgeç işi.

ricaederım canım..ıcıne bırkactanede nane yapragı atınca tadı daha guzel oluyor.ben sarkıtmanın nenelı olanını kullanıyorum.aslınde acık olarak kullanmak daha saglıklıopuyorumnanaktan

bende yesıl cayın 2-3 dakıkadan fazla demlenmemesı gerektıgını okudun netten acık cayı demlıgın ıcıne konulan suzgecler var top halınde potun denılıyor sanırım onlarla demleyıp 2-3 dakıka sonra ıcınden cıkarabılırsın..

ayy bu süzgeç işine bayıldım.zaten diğer türlü bayagı zor oluyordu.
evde de vardı zaten öyle küçük bir potun(isminide ssizden öğrendim)
fikriniz için çok teşekkürler.alkisalkisalkis
hemen deneyeceğim.

ayy bu süzgeç işine bayıldım.zaten diğer türlü bayagı zor oluyordu.
evde de vardı zaten öyle küçük bir potun(isminide ssizden öğrendim)
fikriniz için çok teşekkürler.alkisalkisalkis
hemen deneyeceğim.

rıca ederım netertua yardımcı olabıldıysem ne mutlu banaopuyorumnanaktan

eylul77;canım bu yeşil çay zayıflatırmı acaba bi bilgin varmı ben günde aç karnına 5 bardak içiyorumda cevaplarsan sevinirim.

eylul77;canım bu yeşil çay zayıflatırmı acaba bi bilgin varmı ben günde aç karnına 5 bardak içiyorumda cevaplarsan sevinirim.

canım ac karnına o kadar cay ıcmenın sana yarardan cok zararı olur bence.yesılcay vucuttan odemı attırıyor ama tek basına hıc bırsey zayıflatmaz ınsanı yedıklerıne dıkkat edersen yardımcı olur tabı kılo vermeyeopuyorumnanaktan

her gün en az 2 kupa yeşil çay içiyorum..poşetlerini süzünce yüzümde gezdiriyordum.. demek ki varmış faydası

canım ac karnına o kadar cay ıcmenın sana yarardan cok zararı olur bence.yesılcay vucuttan odemı attırıyor ama tek basına hıc bırsey zayıflatmaz ınsanı yedıklerıne dıkkat edersen yardımcı olur tabı kılo vermeyeopuyorumnanaktan

hayatım ben zayıflamaktan korkuyorum zaten halimden memnunum yani.zaten az yiyiyorum aç karnına bide yeşil çay içince zayıflamayayım dedim.5 bardak dediysem kupa değil yani pet bardakda içiyorum.zayıflamak istemiyorum.tok karnınada çay içmek istemiyorum.çünkü bildiğim kadarıyla böyle şifalı şeyler aç karnına yiyilip içilirse daha faydalı olurmuş.

hayatım ben zayıflamaktan korkuyorum zaten halimden memnunum yani.zaten az yiyiyorum aç karnına bide yeşil çay içince zayıflamayayım dedim.5 bardak dediysem kupa değil yani pet bardakda içiyorum.zayıflamak istemiyorum.tok karnınada çay içmek istemiyorum.çünkü bildiğim kadarıyla böyle şifalı şeyler aç karnına yiyilip içilirse daha faydalı olurmuş.

pet bardaktan kasın plastik bardaksa eger sakın kullanma.Hele sıcakken plastik cok zararlı, vücuduna petrol yüklemesi yapıyor olabilirsin

olabılır tabıı canım ac karnına ıcmek ama 5 bardak dıyorsun bence 1 bardak daha mantıklı dıgerlerınıde aralarda ıc derım.normal yemene devam ettıkce zayıflayacagını sanmıyorum sen yınede bır sure dene zayıflatırsa bızede bıldır canım ben dıet yapmadan zayıflatırsa memnun olurum acıkcası:teytey:

evet kesinlikle plastik ya da köpük bardak kullanmayın özellikle sıcak ve gazlı içeceklerde. Onun yerine kupa alın ya da çok gerekliyse tek kullanımlık bardak, o zaman karton olanlardan alın.

pet bardaktan kasın plastik bardaksa eger sakın kullanma.Hele sıcakken plastik cok zararlı, vücuduna petrol yüklemesi yapıyor olabilirsin

çok haklısın.
sıcak içecekler pet bardaklarda kansere neden olabiliyormuş. :1ninca:

evet kesinlikle plastik ya da köpük bardak kullanmayın özellikle sıcak ve gazlı içeceklerde. Onun yerine kupa alın ya da çok gerekliyse tek kullanımlık bardak, o zaman karton olanlardan alın.

tesekkurler arkadaslar...
kesınlıkle dıkkat etmek lazım.opuyorumnanaktan

eylul77;ya canım bu yeşil çay sendede şişlik felan yapıyo mu? ben içtikten sonra acayip şişiyorum görsen sanki 2 aylık hamileyim acayip bi şişkinlik oluşuyo neden acaba?

Poşet yeşil çay denedim..çiğ balık gibi kokuyordu..içemedim...
Normal demleme usulude hiç kullanmadım, bu tecrübeden sonra..
Tadı kötü geliyor..
:sinifsinif:

Poşet yeşil çay denedim..çiğ balık gibi kokuyordu..içemedim...
Normal demleme usulude hiç kullanmadım, bu tecrübeden sonra..
Tadı kötü geliyor..
:sinifsinif:

yok canım yaa yanlışın var poşet çayı bilmem ama açık olan yeşil çay kokusuz denecek kadar hafif kokuyo.aktardan aldım ben ve çok güvendiğim bir aktardan aldım.gayet iyi ama şişkinlik yapıyo bende anlamadım gitti sebebini anlamaya çalışıyorum bende.

yok canım yaa yanlışın var poşet çayı bilmem ama açık olan yeşil çay kokusuz denecek kadar hafif kokuyo.aktardan aldım ben ve çok güvendiğim bir aktardan aldım.gayet iyi ama şişkinlik yapıyo bende anlamadım gitti sebebini anlamaya çalışıyorum bende.

O zaman bırak canım..bende hamileyken denemiştim,yararı olur diye..sende hamileymişsin..Zaten bir hazımsızlık,şişkinlik falan sözkonusu oluyor hamilelikte..En azından ben öyleydim..Doğadan form çayıyla bu sorunumu hallettim o zaman..Dr.danışıp sende kullanabilirsin belkide..

X