- 19 Ağustos 2009
- 446
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yesıl cayın 2-3 dakıkadan fazla demlenmemesı gerektıgını okudun netten acık cayı demlıgın ıcıne konulan suzgecler var top halınde potun denılıyor sanırım onlarla demleyıp 2-3 dakıka sonra ıcınden cıkarabılırsın..kızlar ben aktardan aldım yeşilçayı açık halde yani.demliğe su koyup kaynatıyorum içine bir tutam yeşilçay atıyorum.1 demlikten 4-5 bardak çay çıkıyor.ben çayı demiliyorum içiyorum tabi o sırada geri kalan çay bekliyor e şimdi ben ilk bardaktan sonra şifasız çaymıoluyorum anlamadım kaydirigubbakcemile3 cevaplarsanız sevinirim.
teşekkür ederim canım güzel bir fikir bu süzgeç işi.
bende yesıl cayın 2-3 dakıkadan fazla demlenmemesı gerektıgını okudun netten acık cayı demlıgın ıcıne konulan suzgecler var top halınde potun denılıyor sanırım onlarla demleyıp 2-3 dakıka sonra ıcınden cıkarabılırsın..
ayy bu süzgeç işine bayıldım.zaten diğer türlü bayagı zor oluyordu.
evde de vardı zaten öyle küçük bir potun(isminide ssizden öğrendim)
fikriniz için çok teşekkürler.alkisalkisalkis
hemen deneyeceğim.
eylul77;canım bu yeşil çay zayıflatırmı acaba bi bilgin varmı ben günde aç karnına 5 bardak içiyorumda cevaplarsan sevinirim.
canım ac karnına o kadar cay ıcmenın sana yarardan cok zararı olur bence.yesılcay vucuttan odemı attırıyor ama tek basına hıc bırsey zayıflatmaz ınsanı yedıklerıne dıkkat edersen yardımcı olur tabı kılo vermeyeopuyorumnanaktan
hayatım ben zayıflamaktan korkuyorum zaten halimden memnunum yani.zaten az yiyiyorum aç karnına bide yeşil çay içince zayıflamayayım dedim.5 bardak dediysem kupa değil yani pet bardakda içiyorum.zayıflamak istemiyorum.tok karnınada çay içmek istemiyorum.çünkü bildiğim kadarıyla böyle şifalı şeyler aç karnına yiyilip içilirse daha faydalı olurmuş.
pet bardaktan kasın plastik bardaksa eger sakın kullanma.Hele sıcakken plastik cok zararlı, vücuduna petrol yüklemesi yapıyor olabilirsin
pet bardaktan kasın plastik bardaksa eger sakın kullanma.Hele sıcakken plastik cok zararlı, vücuduna petrol yüklemesi yapıyor olabilirsin
hayatım ben zayıflamaktan korkuyorum zaten halimden memnunum yani.zaten az yiyiyorum aç karnına bide yeşil çay içince zayıflamayayım dedim.5 bardak dediysem kupa değil yani pet bardakda içiyorum.zayıflamak istemiyorum.tok karnınada çay içmek istemiyorum.çünkü bildiğim kadarıyla böyle şifalı şeyler aç karnına yiyilip içilirse daha faydalı olurmuş.
çok haklısın.
sıcak içecekler pet bardaklarda kansere neden olabiliyormuş. :1ninca:
evet kesinlikle plastik ya da köpük bardak kullanmayın özellikle sıcak ve gazlı içeceklerde. Onun yerine kupa alın ya da çok gerekliyse tek kullanımlık bardak, o zaman karton olanlardan alın.
Poşet yeşil çay denedim..çiğ balık gibi kokuyordu..içemedim...
Normal demleme usulude hiç kullanmadım, bu tecrübeden sonra..
Tadı kötü geliyor..:sinifsinif:
yok canım yaa yanlışın var poşet çayı bilmem ama açık olan yeşil çay kokusuz denecek kadar hafif kokuyo.aktardan aldım ben ve çok güvendiğim bir aktardan aldım.gayet iyi ama şişkinlik yapıyo bende anlamadım gitti sebebini anlamaya çalışıyorum bende.