ben garnier'in saf&temiz serisinden 3ü1aradayı kullanıyorum. henüz 2 kere temizledim ve banyodan sonra 1 kere maske yaptım fakat bendeki etkisi gözle görülür. henüz yorum yapmak icin erken belki. arkasında yazdığına göre yağlı ve karma ciltler icin üretilmis. bimden 9,5 lira gibi bir fiyata aldım. bir arastırın isterseniz. belki isinize yarayabilir :)
ben garnier'in saf&temiz serisinden 3ü1aradayı kullanıyorum. henüz 2 kere temizledim ve banyodan sonra 1 kere maske yaptım fakat bendeki etkisi gözle görülür. henüz yorum yapmak icin erken belki. arkasında yazdığına göre yağlı ve karma ciltler icin üretilmis. bimden 9,5 lira gibi bir fiyata aldım. bir arastırın isterseniz. belki isinize yarayabilir :)
gebeler için bir sakıncısı varmıdır acaba?
inanın bilemiyorum. bir sey de söylemek istemiyorum. doktora falan mı danıssanız acaba, bilemedim :/
shiseido nun yıkama jelini,clinique nin toniğini,peeling ni,maskesni ve nemlendiricisni kullanıorum memnunum tavsiye ederim
düzenleme:keske düzgün okusaymısım yahucildinizin kuru olduğunu falan hep atlamısım ben. cözümü bulursunuz umarım:)
bende acı badem sütü aldım onu kulllanmaya başladım bi kaç gündür cok güzel tavsiye ederim . senin cildin kuruymus sadece onu kullanabilirsin benim karma olduğu için once biberiye sabunuyla temizleyip sora bu sütle siliyorum hem tertemiz oluyo hemde nemleniyo cildim cok güzel oldu.
kızlar garnierin 3ü1 arada aldım.. temizleme peeling maske bır aradaymıskesinlikle kuru ciltler için olan bir temizleme jeli al kendine markasına kendin karar ver bütçene göre. ardından yüzünü gülsuyu ile tonikle ve kuru ciltlere uygun bir nemlendirici sür. sabah akşam yap bunları. evde müsait olduğun zamanlardada yüzüne zeytinyağı sür beklet sonra yıkarsın. zeytinyağıda yumuşatıcaktır cildini.
kızlar garnierin 3ü1 arada aldım.. temizleme peeling maske bır aradaymısonu kullanıyorum emin degılım iyimi degılmı tonıge ihtiyacım var galıba cunku onunla yıkıyorum yıne kuruyo cıldım nemlenmesı gerekıyo gerılıyo resmen... bide tonık almalıyımm.. ay bıde bu seyler pek pahalıymıs ayol eczaneden alıyım dedım ıyı olsun kadın mınnacık ıkı tane seyden 90 tl ıstedı
turk kahvesiyle nasıl peeling yapcam?? tam tarif edermisin cnm??? ben zamanında ergenlıkteyken sıvılcelı bı cılde sahıptım ıkı gune bı sıcak suyla keselerdım yuzumu bu bozdu cızdımı dıye dusunuyorumdermacare ya da neutrogenanın toniğini öneririm
bir de Türk kahvesiyle haftada 2 kez peeling yaparsanız cildiniz ölü hücrelerden arınır
garnier 3ü 1 arada güzel bi ürün bende kullanıyorum ama o yağlı ciltler için. cildin kuruysa doğru tercih olmamış senin için. yüzüne çok iyi bir nemlendirici krem al. eczanelerde satılıyor excipial hdyro diye onu kullanabilirsin çok güzel nemlendiriyo fiyatıda çok ucuz. tonik olarakta para vermek istemiyorsan gülsuyu kullan. bende gülsuyu kullanıyorum memnunum.
evet o kremın adını yazdım almayı dusunuyorum ama sey demısler yuz ıcın kullanmayın kızarıklıklar olabılır fln dıye :44: yuzumu o garnıer 3in1le yıkayınca gerılıyo suratım cnm rosense nin gul suyu varmıs evde onu doktum pamuga sürdüm yüzüme dün aksam bılmıyorum ıyımı geldı anlayamadımaynen ben de gülsuyu kullanıyorum garnierin ardından. suanlık cildim bayağı düzeldi cok memnunum :) tabi yineleyeyim, benim cildim yağlı :)
turk kahvesiyle nasıl peeling yapcam?? tam tarif edermisin cnm??? ben zamanında ergenlıkteyken sıvılcelı bı cılde sahıptım ıkı gune bı sıcak suyla keselerdım yuzumu bu bozdu cızdımı dıye dusunuyorum
evet o kremın adını yazdım almayı dusunuyorum ama sey demısler yuz ıcın kullanmayın kızarıklıklar olabılır fln dıye :44: yuzumu o garnıer 3in1le yıkayınca gerılıyo suratım cnm rosense nin gul suyu varmıs evde onu doktum pamuga sürdüm yüzüme dün aksam bılmıyorum ıyımı geldı anlayamadım