ya kızlar yüzüm düzen tutmuyor hodan yağı iyi dediler iki gece yatmadan sürdüm suratım sivilce tarlasına döndü.
cildimi nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum. kullandıımda hıc bısey yok.. yüzümün her yeri pul pul dökülüyor elimi söyle bi sürsem hooop ölü deriler heryerim pul pul oluveriyor.
yaptıgım tek şey banyo yapmak iki güne bi yüzümü ovalıyorum banyoda resmen yüzülüyo gibi hani çok kirli olursunuz keselenirken kalıp kalıp çıkar ya öyle oluyo resmen ya. niye böyle bilmiyorumki.
düzenli olarak bişeyler yapmaya karar verdim ama ne kullanmalı bilmiyorum.. yanak çevremdede benek benek kırmızı lekeler var. bu arada yaşım 24
hangi markanın neyini nasıl kullanmalıyım kızlar yumusacık bi yüzüm olsun istiyorum hem temiz... talaş gibi yüzüm kuuupkuru ve sert
Bence kesinlikle bi dermatologa gitmelisin. Cildiye doktoruna sormadan yüzüne bir şey sürmemelisin.
Ben cildiyeye sormadan cildime rastgele market raflarında satılan nemlendiricilerden sürmedim.
Sordum ne kullanmalıyım. Ne ile temizleyeyim yıkayayım diye sordum.
Önerdiği nemlendiricinin tüpü 20 tl idi, maalesef alamazdım ama aynı markanın losyonunu yüzüm için de rahatça kullandım. Çok ve avantajlıydı.
Sebamed önerdi, sabun olarak. Nemlendirici ceradolin önerdi.
Senin cildin sorunlu bence. Derinin her gün soyulması
sedef hastalığının habercisi olabilir.
Bir arkadaşım, benzetmek gibi olmasın, derisi pul pul dökülmeye başlamış.
Sonradan kızın suratında bir santimetre kare düz, pürüssüz yer kalmamış.
Zamanla ilerlemiş. Düzenli iğne oluyordu ve kremi olmadan, pudra sürmeden sokağa çıkamıyordu.
Onun kadar ileri derecede olacağını sanmam ama, burda önerilenler senin ne gibi bir ihtiyacın, şikayetin olduğunu bilemezler.
Hele hele deride sürekli dökülmeler soyulmalar varsa...
Benim de cildim her nemlendiriciyi kabul etmiyor, kir gibi topaklanıyor.
Uzmanına sor, devlet hastanelerinde sigorta karşılıyor ve cildiye bölümlerinde her zaman sıra az, talep az, gider gitmez 5 dakikada doktorla görüşür, sorununa çözüm bulabilrsin.