Cok mu ki ? Genel olarak nemlendirici, sadece burnuma bha tonik, sadece goz altima serum (. _.)Ay ne kadar çok şey kullanıyorsunuz cildinizeduş jelini yanlış mı yazdınız yoksa cidden duş jeliyle mi yıkıyorsunuz cildinizi?
Ciltte yağ olmasından doğal bi şey olamaz. Sebum cildi korur, cildinizdeki her yağı kazıyıp götürmek olmamalı hiçbir zaman amaç. Duşta ölü deri bile olabilir çıkan şey, ben sıcak suyla duş alırım ve yüzümü elimle hafif hafif ovalayarak ölü deriyi atmayı çok severim mesela. Kazısam illaki yağ gibi tırnaklara da dolar ama ne gerek var, zarar veriyorsunuz
Bilmem bana çok geldi, yüzünüzü duş günleri, ki bu da gün aşırı dediniz, 2 kere yıkıyorsunuz peş peşe mesela bence pek gerek yok. Ben sabahları yüzümü jelle yıkamam suyla yıkarım ki akşam çıkan sebum cildi beslesin. Salma Hayek'in bi videosunda da gördüm o da anneannesinden mi ne duymuş senelerdir öyle yaparmış. Şimdi Salma'nın cildi mi Canan Karatay'ın cildi miCok mu ki ? Genel olarak nemlendirici, sadece burnuma bha tonik, sadece goz altima serum (. _.)
Anladigim kadariyla dus jeliyle yüzümü yikamamam gerekiyor
sebumu kir diye düşünerek kazidikca kazimaya son veriyorum madem. Tesekkur ederim
Yüzümü cok kucukken sivilce cikacak korkusuyla nerdeyse her gun limonlu kolonya ile sildigim icin sanirim yüzüm su an kupkuru. 2 gün nemlendirmeyeyim pul pul kepek gibi dökülüyor. Elmaciklarimda da deri incelmesi var, dolgunlassin diye sürüyorum biraz da. Yatmadan once bile nemlendirmezsem yastik yüzüme batıyor sanki can cekisiyorum sabah sjskjs buyuksehirde yasamiyorum ama hastanede calistigim icin kirleniyorum dogal olarak yüzüme hapsıran cok :)))Bence ilk olarak silikon vs yuz temizleyicilerden bi vazgecin. Yuzde kilcal ciziklere sebep oluyor bu da cildin kendini korumasi icin daha cok yag uretmesine neden oluyor. Parmaklarinizla ovusturarak yikayin. Sabahlari yuzunuzu sadece suyla yikayin. Nivea kopuk iyi bir temizleyici degil bence onu degistirmenizi oneririm. Her gun bu kadar fazla urun kullanmaniza da gerek yok. Bu tabii cilt yapisiyla da alakali bir durum ama dis etkenler de cildin daha fazla yaglanmasina sebep olur. Buyuksehirde yasiyorsaniz sokagin kiri pisligi de daha fazla yaglanmaya sebep oluyor ona yapacak bir sey yok maalesefbu kadar yaglandigi zamanlar da 2 kere yikayabilirsiniz yuzunuzu ama tirnaklarinizla kazima yapmayin yine de nazik nazik yikayin
Hastanede calisinca yikanmamak mümkün değil, sonra da sabunla kaybettiğimi nemlendiriciyle doldurayim dusuncesindeydim ben deBilmem bana çok geldi, yüzünüzü duş günleri, ki bu da gün aşırı dediniz, 2 kere yıkıyorsunuz peş peşe mesela bence pek gerek yok. Ben sabahları yüzümü jelle yıkamam suyla yıkarım ki akşam çıkan sebum cildi beslesin. Salma Hayek'in bi videosunda da gördüm o da anneannesinden mi ne duymuş senelerdir öyle yaparmış. Şimdi Salma'nın cildi mi Canan Karatay'ın cildi mine kadar yıkar ne kadar dışarıdan bi şey uygularsanız o kadar yağlanıyor cilt.
La roche posay effaclar temizleyicisini oneririm ben de karma ciltliyim. Tabii ki yuzunuzu nemlendirmeyi ihmal etmeyin ama dus jeliyle falan yuzunuzu yikamayin… bi de su bazli nemlendirici kullanmaya dikkat edin clinique’in 72 saat gunluk nemlendiricisi gibiYüzümü cok kucukken sivilce cikacak korkusuyla nerdeyse her gun limonlu kolonya ile sildigim icin sanirim yüzüm su an kupkuru. 2 gün nemlendirmeyeyim pul pul kepek gibi dökülüyor. Elmaciklarimda da deri incelmesi var, dolgunlassin diye sürüyorum biraz da. Yatmadan once bile nemlendirmezsem yastik yüzüme batıyor sanki can cekisiyorum sabah sjskjs buyuksehirde yasamiyorum ama hastanede calistigim icin kirleniyorum dogal olarak yüzüme hapsıran cok :)))
Karma ciltler için önerebileceginiz bir temizleyici var mı acaba ? T bolgem disinda parlamiyorum. Bu yüzümün cevresindeki yağ gibi sey dusta sicak suyun altinda hissettiriyor bana sadece kendini. Genel olarak yağla ilgili bir derdim yok.
Cok tesekkur ederim bakacagimLa roche posay effaclar temizleyicisini oneririm ben de karma ciltliyim. Tabii ki yuzunuzu nemlendirmeyi ihmal etmeyin ama dus jeliyle falan yuzunuzu yikamayin… bi de su bazli nemlendirici kullanmaya dikkat edin clinique’in 72 saat gunluk nemlendiricisi gibi