• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildimdeki sorun hakkında bir fikri olan var mı ?

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
bir kaç ay önce boynumda küçük kahve bir leke çıktı daha sonra etrafında misket büyüklüğünde bir şişlik oluştu. Oynarken elimde bir sıvı farkettim aynaya baktığımda lekede çok çok küçük bir delik olduğunu farkettim ve sıkmamla birlikte çok miktarda iltihap renginde fakat çok sıvı ve yapışkan birşeyler akmaya başladı daha sonra durdu br kaç hafta sonra tekrarladı. o leke kaybolmadı ama hiç bir şey olmadı yaklaşık 2 3 ay boyunca geçenlerde ağrımaya başladı ama şişlik yoktu gelecek mi diye sıktığımda tekrar aynı sıvılıkta fakat tamamen kahverengi akmaya başladı şuan bir şey yok. hastanelerden nefret ettiğim için ne kadar git deselerde doktora gitmemekte ısrar ettim ama sanırım gitmeliyim ama hangi bölüme gitmem gerektiğini bilmiyorum fikri olan var mı

Canım dediğin konuda malesef hiç bir fikrim yok. Ben de hastaneye gitmeyi pek sevmem ama böyle bir durumda gitmen iyi olur bence. Bir dermatoloğa görün. Hem için rahatlar en azından :)

Back