cildimdeki içi yağ dolu kabarcıklardan nasıl kurtulurum:(

principia89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
13
0
bayanlar cildimde aylardır sabit duran 7 8 adet küçük yağ noktacıkları var sıkılmıyorlar, keseliyorum geçmiyorlar.. nasıl kurtulurum bilen varsa paylaşsın lütfen.. sevgiler.. :sinifsinif:

bende de var onlardan geçmiyo benim bildiğim kadarıyla şırıngayla çekiyolarlarmış bu hafta bir cildiyeciye gidip sorucam

arkadaşlar acne....diye bir sivilce kremi var.ismini yasaktır diye yazamadım.eczanelerde satılıyor.hiçbirşeye gerek yok bu kremden başka.Fakat kullanırken dikkatli olmak lazım ve güneşe çıkmamak lazım.yağ bezesine çok az bir miktar sürüldükten sonra.zamanla kendi kendine dökülüyor.benim göz çevremde vardı doktora gittim lazerle aldırmak için lazer olmaz göze çok yakın dedi doktorum ve bu kremi tavsiye etti ve 1 haftada kurtuldum arkadaşlar.tavsiye ederim.

arkadaşlar acne....diye bir sivilce kremi var.ismini yasaktır diye yazamadım.eczanelerde satılıyor.hiçbirşeye gerek yok bu kremden başka.Fakat kullanırken dikkatli olmak lazım ve güneşe çıkmamak lazım.yağ bezesine çok az bir miktar sürüldükten sonra.zamanla kendi kendine dökülüyor.benim göz çevremde vardı doktora gittim lazerle aldırmak için lazer olmaz göze çok yakın dedi doktorum ve bu kremi tavsiye etti ve 1 haftada kurtuldum arkadaşlar.tavsiye ederim.

Canım ilacın tam adını yazarmısın .... bu ilacı akşamları yatmadan önce kullansak olmazmı ki malum havalar ısındı ve güneşli güneşe çıkmadan nasıl olacak ki .:1rolleyes:

beyazsa yag butonudur gecmez kremle,syah nokta bı mıktar temızlenır,yag butonları buhara tutulup ıgnele delınıp sıkılır..

ılacın ismi acnelyse arkadaşlar.Akşamları gece yatmadan önce sadece yağ bezesinin üzerine ince tabaka halinde sürüceksiniz ilk 2 gün akşamları sürün eğer çok fazla kızarıklık olmazsa sabahlarıda çok ince sürebilirsiniz 1 ya da bir buçuk hafta içerisinde emin olun kurutacaktır.ben kuruyunca elimle biraz müdehale ettikten sonra hemen koptu. m.joysiğneyle delinip sıkmakmı asla böyle birşey yapma canım mikrop kaptırırsın yüzüne.Yağ butonu geçmez demişsin aknelyseyi deneyince görüceksin.
Sebocum Akşamları yatmadan önce sürebilirsin.Sanırım muhasebecisin sende muhasebe konusunda bana yardım edersin olmaz mı vereliniortak

İlacın ismi acnelyse arkadaşlar.Akşamları gece yatmadan önce sadece yağ bezesinin üzerine ince tabaka halinde sürüceksiniz ilk 2 gün akşamları sürün eğer çok fazla kızarıklık olmazsa sabahlarıda çok ince sürebilirsiniz 1 ya da bir buçuk hafta içerisinde emin olun kurutacaktır.ben kuruyunca elimle biraz müdehale ettikten sonra hemen koptu. m.joysiğneyle delinip sıkmakmı asla böyle birşey yapma canım mikrop kaptırırsın yüzüne.Yağ butonu geçmez demişsin aknelyseyi deneyince görüceksin.
Sebocum Akşamları yatmadan önce sürebilirsin.Sanırım muhasebecisin sende muhasebe konusunda bana yardım edersin olmaz mı vereliniortak

Teşekkür ederim canım tabiki neden olmasın elimden geldigince yardımcı olurum .

X