Excipial hydro yüze kullanılıyor mu????? Canım şaşırdım vücuda kullanılıyor zannediyordum, sivilce var bende acaba kullanabilir miyim ki?
Arkadaşlar forumun aktif takipçisiyim yeni üye oldum.Sorunum şu fondoten kullanmak istediğimde ne yapsam da hep lapa lapa kalıyo yüzümde pütür pütür . Pealing yapıyorum nemlendirdikten sonra sürüyorum azar azar sürüyorum ama yine de ciildim yemiyo fondoteni . Napabilirim lütfen yardımcı olur musunuz ??
Evet canım kullanabilirsin kullanan bir çok insan var... Bende bir dönem kullandım ama şuan kullanmıyorum... Excipial lipo yağlı o kullanılmaz yüze, hydro'yu kullanabilirsin... Kullandıktan sonra gözlemle, kötü bir etkilenme olmazsa devam edersin...
Ben avonun neredeyse bütün fondötenlerini kullandım en iyisi magic bence kapatıcılık yönünden hatta kullandıktan sonra cildim de yumuşak oluyo canım. Sende niye öyle oldu ki :44: Bi ara benim cildimde topaklanma yapıyordu o zaman avonun başka bi fondötenini kullanıyordum sonra magic aldım. Ben de makyajdan önce temizleyici ile cildimi temizleyip üzerine nemlendirici sürüyorum topaklanma olduğu zamanlarda. Nemlendiricinin fazlasını peçete ile alıp bi kaç dk cildimin kendine gelmesnii bekleyip fondöteni sürüyodum bi de böyle dene istersen
senin cildine uygunmuş demekki bana uymuyosağol tatlım deniycem öneriini bakalım işe yarıyack mı