Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Cildimde fondoten durmuyooo pütür pütür hep

Excipial hydro yüze kullanılıyor mu????? Canım şaşırdım vücuda kullanılıyor zannediyordum, sivilce var bende acaba kullanabilir miyim ki?

Evet canım kullanabilirsin kullanan bir çok insan var... Bende bir dönem kullandım ama şuan kullanmıyorum... Excipial lipo yağlı o kullanılmaz yüze, hydro'yu kullanabilirsin... Kullandıktan sonra gözlemle, kötü bir etkilenme olmazsa devam edersin... :KK9:

Arkadaşlar forumun aktif takipçisiyim yeni üye oldum. :KK34: Sorunum şu fondoten kullanmak istediğimde ne yapsam da hep lapa lapa kalıyo yüzümde pütür pütür . Pealing yapıyorum nemlendirdikten sonra sürüyorum azar azar sürüyorum ama yine de ciildim yemiyo fondoteni . :KK5: Napabilirim lütfen yardımcı olur musunuz ??

Bir eczaneye uğradığında La Roche posay Hydreane BB kremini bir dene canım ben çok memnun kaldım cildi çok güzel nemlendiriyor, hassas ciltlere uygun, sivilce oluşumuna da sebep olmuyor ama cildinde çok kapaman gereken bişeyler varsa yetmeyebilir kapatıcılığı... Ama mutlaka testerı olan bir eczanede dene... :KK9:

Evet canım kullanabilirsin kullanan bir çok insan var... Bende bir dönem kullandım ama şuan kullanmıyorum... Excipial lipo yağlı o kullanılmaz yüze, hydro'yu kullanabilirsin... Kullandıktan sonra gözlemle, kötü bir etkilenme olmazsa devam edersin... :KK9:

Tamam canım çok sağol :))

evet kullanılıyo doktor bana yüzüm için verdi zaten. pütür pütür durmayı engelliyo gerçekten iyi geliyo internettende arastırabilirsin

Ben avonun neredeyse bütün fondötenlerini kullandım en iyisi magic bence kapatıcılık yönünden hatta kullandıktan sonra cildim de yumuşak oluyo canım. Sende niye öyle oldu ki :44: Bi ara benim cildimde topaklanma yapıyordu o zaman avonun başka bi fondötenini kullanıyordum sonra magic aldım. Ben de makyajdan önce temizleyici ile cildimi temizleyip üzerine nemlendirici sürüyorum topaklanma olduğu zamanlarda. Nemlendiricinin fazlasını peçete ile alıp bi kaç dk cildimin kendine gelmesnii bekleyip fondöteni sürüyodum bi de böyle dene istersen :nazar:

Ben avonun neredeyse bütün fondötenlerini kullandım en iyisi magic bence kapatıcılık yönünden hatta kullandıktan sonra cildim de yumuşak oluyo canım. Sende niye öyle oldu ki :44: Bi ara benim cildimde topaklanma yapıyordu o zaman avonun başka bi fondötenini kullanıyordum sonra magic aldım. Ben de makyajdan önce temizleyici ile cildimi temizleyip üzerine nemlendirici sürüyorum topaklanma olduğu zamanlarda. Nemlendiricinin fazlasını peçete ile alıp bi kaç dk cildimin kendine gelmesnii bekleyip fondöteni sürüyodum bi de böyle dene istersen :nazar:

senin cildine uygunmuş demekki bana uymuyo :KK19: sağol tatlım deniycem öneriini bakalım işe yarıyack mı

canim bende ayni sorunu yasiyanlardanim. ama yalnis bir fondoton kullandigimi sonrada fark ettim. bir magazada bana Bourjois 123 perfect onerdiler. ve ben cok memnun kaldim. Istersen deneye bilirsin. :KK16:

senin cildine uygunmuş demekki bana uymuyo :KK19: sağol tatlım deniycem öneriini bakalım işe yarıyack mı

Rica ederim :) baktın olmuyo başka bi fondötene geç canım ya gerçekten sinir bozucu bi durum anlıyorum seni :KK76:

BB cream demiş arkadaşlar doğru demişler, birde cildi nemlendirmeyi unutma hiçbizaman ancak nemlendirici sürüyorsan 5 dk bekle en az cilt emsin diye

kuru cildin varsa ilk önce nemlendirmelisin. bu sorun genelde kuru ciltlerde ortaya cıkıyo kuru ciltler için nemlendirici kullan bi süre fondetenide elinle değil süngerle yedir. Altınada özel olarak makyaj altı nemlendiricileri var onlardan kullanabilirsin.

denizden merhabaa , konuyla alakasız ama :) gaziosmanpaşada ki falcı birsen'in numarası varsa yollayabılırmısın ? :KK1:

X