Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Cildimde fondoten durmuyooo pütür pütür hep

araz1

huysuzvetatlıkadın
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
78
0
Arkadaşlar forumun aktif takipçisiyim yeni üye oldum. :KK34: Sorunum şu fondoten kullanmak istediğimde ne yapsam da hep lapa lapa kalıyo yüzümde pütür pütür . Pealing yapıyorum nemlendirdikten sonra sürüyorum azar azar sürüyorum ama yine de ciildim yemiyo fondoteni . :KK5: Napabilirim lütfen yardımcı olur musunuz ??

ben pek fondöten bilmem çok nadir pudra kullanırım. ama kuzenim bir ara avonunkilerden kullanmıştı. sorunlu bir cildi var onun da. şimdi maybelline kullanıyor ve ondan çok memnun. cilde göre değişir sonuçta her iyi marka hepimize iyi gelmiyor :KK31:

Avonda olan bir durummalesef. Fondotenden sonra yuzunuze termal su sıkın duzeltır. Oncesınde de cılde peeling yapmakta fayda var

Son düzenleme:
Fondoteninizin markası nedir acaba cilt tipinize uygunmu oda önemli.

Son düzenleme:
fondoten ablamda iyi duruyo bende malesef berbat :KK19: demekki benim cildime uygun değil başka denemem lazım . önerisi olan var mı ?

Eğer cildinde çok fazla leke sivilce problemin yoksa bb krem kullanmanı öneririm . Ben artık fondotenlerin yüzüne bakmıyorum.

cildimde leke sivilce çok var desem haksızlık etmiş olurum sadece biraz burnumda siyah noktam var o kadar :KK17:. cildim öyle lekeli sorunlu bir cilt değil ama işte fondoten kullanınca özgüven artıyo. bb krem önerin var mı hangi marka :KK9:

cildimde leke sivilce çok var desem haksızlık etmiş olurum sadece biraz burnumda siyah noktam var o kadar :KK17:. cildim öyle lekeli sorunlu bir cilt değil ama işte fondoten kullanınca özgüven artıyo. bb krem önerin var mı hangi marka :KK9:

Ben missha bb krem kullanıyorum kırmızı ambalajlı olanından zaten en meşhuruda o almadan önce baya bi' araştırmıştım ben çok memnunum istersen sende netten biraz araştırabilirsin birsuru markanın bb kremi var artık :KK66:

Son düzenleme:
Ben missha bb krem kullanıyorum kırmızı ambalajlı olanından zaten en meşhuruda o almadan önce baya bi' araştırmıştım ben çok memnunum istersen sende netten biraz araştırabilirsin birsuru markanın bb kremi var artık :KK66:

tamam sağol önerin için bende araştırayım o zaman :) bana da bi bb krem lazım artık fondotenler çöpe :KK52:

fondotenin emilmesinin en büyük sebebi altında ki cildin yeterince nemli olmamasıdır
fondoteninde sana uygun olmayabilir ama pötür pötür oluyorsa cildin fondotenin nemini çektiği içindir
yeterince nemlendirdiğine emin misin?

kesinlikle bb krem kullanmalısın cnm hem nemlendiriyor hemde kusurları kapatıyor :KK34:

fondotenin emilmesinin en büyük sebebi altında ki cildin yeterince nemli olmamasıdır
fondoteninde sana uygun olmayabilir ama pötür pötür oluyorsa cildin fondotenin nemini çektiği içindir
yeterince nemlendirdiğine emin misin?

evet çok iyi nemlendirmeme rağmen böyle oluyo malesef

benimde çok pütür pütür duruyodu fondoten kalıp gibi duruyodu sivilce lekelermden dolayıda kullanıyorudm sonra cildiyeye gittim bi tane nemlendirici verdi gerçekten işe yarıyo excipal hydro diye eczaneden alabilirsiniz bana yaradı :)

Clinique Age Defense yada Missha Perfect Cover kullan derim,şayet BB krem alıcaksan.. Missha 60 tl diğeri 90 ama kremin özellikleri aynı gibi.

Makyaj öncesi ve sonrası mac fix plus kullanmanı öneririm, fondotenin cilde oturmasına ve cildin nemlenmesine yardımcı oluyor.

benimde çok pütür pütür duruyodu fondoten kalıp gibi duruyodu sivilce lekelermden dolayıda kullanıyorudm sonra cildiyeye gittim bi tane nemlendirici verdi gerçekten işe yarıyo excipal hydro diye eczaneden alabilirsiniz bana

yaradı :)

Excipial hydro yüze kullanılıyor mu????? Canım şaşırdım vücuda kullanılıyor zannediyordum, sivilce var bende acaba kullanabilir miyim ki?

X