• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cildim yağlı fondoten markasi onerirmisiniz

irrog

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
35
1
18
cildim yağlı gundelik hayatta cok kullanmiyorum fondoten cunku hemen siyah noktalar basliyor ama bazi gunler ihtiyac oluyor sizce hangi marka almaliyim ne kadar kiyicam paraya cok dertliyim bu konuda

ben fondoten olarak max factor age renew kullanıyorum ama t bölgesine yine de pudra gerekiyo

pudra olarak max factor kullaniyorum bende fondotenim lise caglarindan beri hep pastel kullanirdim ama cok pismanim yazin cok kotu yapti yuzumu bakicam dediginize su bazlimi peki hep su bazli kullanmami soyluyolar

o konuda bir bilgim yok malesef, ama cildi yoran bir fondoten değil zaten amacı da cildi daha genç göstermekmiş. şöyle anlatayım ben daha 21 yaşındayım ancak fondoten sürünce cilt katman katman olur ya yaşlı görünür, o görüntü bu fondotende olmuyor. o yüzden tercih ettim zaten :)

evet o ozelligi iyimis benim tenim beyaz ve yuzumde olusan siyah nokta sivilce direk belli oluyo kapaticiligi nasil peki

benim de cildim beyaz tatlım, ben fondotenin rengini iyi tutturamamışım cildime biraz koyu kaldı o yüzden garnier yağlı karma ciltler için bb kremiyle karıştırıp kullanıyorm kullandığımda. ve bb kremle karıştırmama rağmen kapatıcılığı gayet iyi. sivilceleri vs belli etmiyor

ben deniyerek bakarım artik maybelline icin ne dusunuyoshn peki hic kullandinmi fikrin varmi sirf reklamlarindan etkilendim dunyanin 1 numarali makyaj markasi diyip duruyolar

maybelline affinitone kullandım, kapatıcılığı çok az. günlük kullanım için ideal olabilir :)

pazartesi bakicam canim kozmetikcime gidip onada sorarım cok sagol bu saatte vaktini ayirdin bana

2014-12-14 13.09.35.jpg

canım soldan sağa
1. garnier bb krem yağlı ve karma ciltler için-light
2. maybelline affinitone fondoten- 03 light sand beige
3. max factor age renew-45 warm almond

gördüğün gibi maxfactorun rengi çok abes kaçtı tenime :) ama olsun yine de severek kullanıyorum :)

simdi gordum mesajini tatlım aynen abes duruyo ben o doktugun noktanin bi tanesi ile yuzume tamamen suruyorum o kadar az bide cok surunce kotu bi goruntu oluyorya bence hic hos olmuyo

yağlı ciltler için pudra kullanımının daha iyi olduğunu duymuştum birkaç kez canım sen yine de bir araştır tabii

ben şu an pastel kullanıyorum.memnunum.ama kapatıcılığı az.parlama yapmıyor.

Loreal paris true match fondoten karma ve yağlı ciltler için harika.

soylediklerinizi dikkate alicam teşekkür ederim yogunluk nedeniyle gidemedim hala zaten cok fondoten süren bi insan degilim ama pastel bana iyi gelmiyo o yuzden degistiriyorum

Ben Dr schrammek essential care serisi bb kremini kullanıyorum yeni aldım fondoten gibi zaten ve matlastırıyor. Simdiye kadar her markayı denedim matlastırması icin ama en başarılısı bu. Illa fondoten istiyorsan da clinique derim hem fiyatı digerlerine gore (lancome ve dior kullandım begenmedim) daha uygun hem de daha hafif bazlı. Armani de fena degil.

Back