Sivilceli Ciltler Cildim,sivilcelerim,lekelerim,matlığım,göz altı morluğum ve ben

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.533
Cildimde özellikle alnımda kocamaz sivilceler ar..Kurusa da izleri kalıyor kimi kırmızı kimi morumsu..çenemde de var tabi..

kil maskesi yapıyorum

garnier 3 etkiliyi kullanıyorum

güneş kremi kullanıyorum

kayısı çekirdeği yağı aldım

ama yok olmuyor...ayrıca dr tedavisi görüyorum eritretin...

cildim aynı ton değil..göz altlarım çok koyu..çenem yani ağız kısmım koyu ama yanaklarım açık bir ton...buğday tenliyim...

bu denli uğraşırken neden sonuç alamıyorum?

annem şikayetçi bu kadar uğraşma yüzünle diyor ama ben tutamıyorum kendimi...

hergün kapatıcı veya pudra sürüyorum sürmessem kötü hissediyorum

ne yapsam peoccutan mı kullansam bilemedim...var mı bana cevabı olan....

Aynı ben.. ve basimizdada aynı annne. Saydigin şeylerin ınan bana hepsi bende de var. sivilce leke iz göz altı moru dudak bıyık bolgem kuru sırtımda sivilce var ve üstüne alerjik yapım. Ben esmer gibiyim ama tam değil hafif melez gibiyim. Cildimden Cok şikayetçiyim siyah noktam da var ve yaglu cildim. Ben oriflame pure skin serisi kullaniyorum sivilcelere fayda ediyo gibi. Ama lekelere Cok etki etmedi. onun icin oriflameden pure nature çay ağacı biberiyeli leke gidericu aldım daha yni kullanmaya basladim henüz bisey diyenicem. Güneş kremi kullanmiyorum oriflame den 20 faktör korumalı optimals leke giderici günlük nemlendirici aldım. Sabah ve gece yatarken 1-2 gibi oriflame pure skin yıkama jeliyle yıkayıp tonikliyorum tonik de pure skin. Sonra sabah dediğim nemlendiriciyi sürüyorum. Gece yataken pure skin sivilce ve lekeleri için derinlemesine etkili jeli sürüp yatıyorum. Akşam eve 5-6 gibi geliyorum geldiğimde hemen yikayip pure nature çay ağacı ve biberiyeli leke gidericiyi sürüyorum. Gözume de oriflame optimals göz kremi kullandım cok iyi geliyo ama bahar zamani alerji oluyorum ggozlerim polenlerden etkileniyo simdiluk sürmeyi bıraktım ama haziranda baslicam. 20 gün falan enginar suyu ictim karaciğerin temizlensin diye. Şimdi de hormonlarim için hayit tohumu içiyorum bakalım hayirlisi. Haftada bir de pure skin siyah nokta maskesi yapıyorum o da oriflame nin. Bununla ilgili konum da var sivilcelere oriflame pure skin serisi diye. Bi bak istersen. Ton farklılıklarina da kullamdigim nemlendirici iyi gelecek insallah. Herkese iyi gelmiş. Adet donemi sicilvelero icib hayit tohumu içmenin öneririm. Senle cildimiz tıpa tıp aynı

Biraz karisik oldu ama sabah akşam gece diye ayırdım ben olayi yani ve haftalık maskeler diye. Maskeler banyodan sonra.bi de içten etki için bitkiler caylar. Umarım iyi gelirrr

benim de sırtımda sivilceler var bak o kısımda da benziyoruz cnm:)
ben oriflame gibi markalara güvenmiyorum pek aslında...

dr a cilt tonumdaki farkllılığı söyledim bana o senin yapın değişmez dedi..ama inanmıyorum pek işinin ehli bir dr değildi
ben yıldım artık..elin kızlarına bakıyorum cildi bebek gibi

bu arada bir de egzama illetiyle uğraşıyorum

gözümün üstünde kolyuk altımda diizlerimde ensemde ellerimde kısacası heryerimde var..ve acayip kaşınıyorum dr ilaç verdi ama daha geçmedi...

Onu ben de kendime diyprum annem de diyo doktor göz alti için bana da degismez genetik dedi ama o asistandi hem düzenli göz kremi kullanimca hafifledi. AMa bırakınca gene aynı oluyo orda haklı olabikir. Ben de nasil her gun yuzumu yikiyosam her gun göz kremi de surerim napayim yani. Canım organik markalar cok pahalı oluyo. Hem uygun hem de bitkisel markalar içinde oriflame ınan bana en iyisi. Ben su na kadar hiç bi üründen alerji olmadim o kadar alerjik olduğum halde ve makyajdan temizliğe kadar hep oriflame kullanırım.

sen memnun kadıysan ben de alıyım o zaman:) adı neydi detaylı yazarmısın cnm ve ne zaman ne kadar kullanıcam benim bi de kaz ayaklarım var..

Ve bence yazin Cok dışarı cikma pudra fondöten sürme kendini iyi bi bakıma al pudra fondöten gozenekleri tıkıyor iyice siyah nokta falan Cok yapiyo ben göz altım için kullanıyorum şu an sadece.

arkadaşlar bol bol su için tamamen yok etmese de fazlasıyla azaltıyor özellikle göz altı morluğunu ve sırttaki sivilceleri

kızlar hergün dışarı çıkmak zorundayım çalışıyorum...ama sanki o kapatıcıyı pudrayı sürmeden kendimi çok çirkin hissediyorum..sana halimi göstermek isterdim ama işte bu sayfayı da herkes okuyor foto koyamıyorum cnm

Sabah yuzumu oriflame pure skin yüz temizleme jeliyle yikiyprim ve pure skin tonikle tonikliyorum. Sonra da nemlendirici olarak oriflame optimals even out 20 faktör gündüz kremi kullanıyorum.
Akşam eve gelince yüzümu yikiyorum güzelce. Pure nature organik cay ağacı ve biberiyeli sabunla yikiyorum bu sabun diğer sabunlar gibi degil kurutmuyo germiyo. Bununla banyo da yapiyorum ben sırtındaki sivilceler için. Işte bu sabunla yikadiktan sonra oriflame pure nature organik çay agaci ve biberiyeli leke giderici sürüyorum lekelerini üstüne. Bunu akşam 5-6 gibi yapiyorum.
Gece yatarken 1-2 gibi oriflame pure skin yüz temizleme jeliyle yıkayıp pure skin tonikle tonikliyorum ve pure skin sivilce ve lekeler için derinlemesine etkili jeli sürüyorum yatıyorum. Haftada bir iki kez de banyodan sonra oriflame pure skin siyah nokta maskesi yapıyorum

canım bende annen gibi söyliyeyim cildinle fazla oynama:)))
şaka bir yana sen sürekli birşeyler sürdükçe cildinde sana savaş açıyor,
sen sürüyorsun o daha beter oluyor, neden mi?
çünkü cildin kendi yapısını unutmuş,napacanı şaşırmış
sivilceler,lekeler,kurumalar falan...
sadece suyla yıka yüzünü ve sonrasında hafif bir nemlendirici kullan
cilt dinlensin kendine gelsin,sonra iyi bir doktora git onun verdiği ilaçları kullan
kozmetikler çok faydalı olmaz,doğal maskeler dene( ama abartmadan haftada 1 defa)
inşallah iyileşirsin canım.
not: kayısı yağı esmerleştirir.

Kullandığım ürünlerin kodlarıni oriflame snitesinden yazarak bakabilirsin. Ayrıca oriflame pure skin temizleme jeli ve tonik normalde ikisi 30 lira ama haziran kataloğunda ikisi sadece 11.90. Üye olursan yüzde otuz Indirimli alırsın ürünleri. Ürünlerin kodlarını yazıyorum siteden gir bak hepsine kodu arama yerine yazınca çıkıyor canım şu an ki katalogda pure nature ürünleri indirimli. Ve even out gece kremi ve gunduz kremi ikisi bir sadece gündüz kremi fiyatına. Gece kremini de sivilvelerin geçince kullanirsin daha sonra. Al dursun. Su an mayıs kataloğu geçerli. Bi dahaki katalog haziran kataloğu olacak. Pure skin onda aşırı indirimde. 20164 20620 20195 24202 18826 23468 22457 21347 bunlar kodlar. 15 gün enginar yaprağı suyu ic 15 gün bırak bunu uc ay ya da altı ay yap egzemana da iyi gelecek karaciğeri temizliyor cunki. 6 ay boyunca da her gün bi bardak hayit tohumu çayı iç.

ama bu kayısı çekirdeği yağı..bu da esmerleştirir mi? hiç duymamıştım ben

zaten eritretin kullanıyorum cnm dr a gittim yani..ama sanki takıntı oldu...

sabah kalkıyorum sebamed köpüğümle yıkıyorum sebamed nemlendirici kremimmi sürüyorum solante acness veya sebamed güneş kremimi sürüyorum..akşam da eritretin sürüyorum ...

Canım senin kullandigin ürünler de iyiymiş aslinda. Solante acness i benim dediğim nemlendiricinin yerine kullanabilirsin yaz bitene kadar. Yaz bittikten sonra benim dedigime geçersin. O da kaliteli bi ürün. Sen düzenli kullanmıyo musun bunları. Ya da kullanali az zaman mi oldu

canım ben de şuanda sivilce tedavisi görüyorum doktor bana akne kremi ve lut gölü siyah çamur sabunu verdi
adı:dead sea siyah çamur sabunu...
100grlık ambalajda 35 tl
ve bana dedi ki doktor kremi gece sürüceksin sabah kaltığında da bu sabunla yıkıcaksın yüzünü dedi
ve benim sivilcelerimde yanıyor ve kaşınıyor minik minik dolu yüzümde vücudumda da var ama onları doktra söylemedim o anlık unuttum sırtımdakileri falan
bu arada bi de bana doktor dedi ki cildin çok hassas güneşe koruyucu kullan dedi bende kullanıyorum zaten sebamed güneş kremi 50 faktör dedim
dr da dedi sen güneş koruyucuyu krem kullanma sana sivilce yapar kremi ,güneş koruyucu losyon kullan dedi yazdı işte sebamed losyon 50 faktör
onu kullanıyorum şimdi dışarı çıkarken
birde bişi dicem bana verdiği losyon sr vücut için ama yüzüme kullanıyorum ben onu sakıncası olur mu ki
ama zaten sakıncalı olsa doktor yazmazdı dimi:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…