benim de sırtımda sivilceler var bak o kısımda da benziyoruz cnm:)Aynı ben.. ve basimizdada aynı annne. Saydigin şeylerin ınan bana hepsi bende de var. sivilce leke iz göz altı moru dudak bıyık bolgem kuru sırtımda sivilce var ve üstüne alerjik yapım. Ben esmer gibiyim ama tam değil hafif melez gibiyim. Cildimden Cok şikayetçiyim siyah noktam da var ve yaglu cildim. Ben oriflame pure skin serisi kullaniyorum sivilcelere fayda ediyo gibi. Ama lekelere Cok etki etmedi. onun icin oriflameden pure nature çay ağacı biberiyeli leke gidericu aldım daha yni kullanmaya basladim henüz bisey diyenicem. Güneş kremi kullanmiyorum oriflame den 20 faktör korumalı optimals leke giderici günlük nemlendirici aldım. Sabah ve gece yatarken 1-2 gibi oriflame pure skin yıkama jeliyle yıkayıp tonikliyorum tonik de pure skin. Sonra sabah dediğim nemlendiriciyi sürüyorum. Gece yataken pure skin sivilce ve lekeleri için derinlemesine etkili jeli sürüp yatıyorum. Akşam eve 5-6 gibi geliyorum geldiğimde hemen yikayip pure nature çay ağacı ve biberiyeli leke gidericiyi sürüyorum. Gözume de oriflame optimals göz kremi kullandım cok iyi geliyo ama bahar zamani alerji oluyorum ggozlerim polenlerden etkileniyo simdiluk sürmeyi bıraktım ama haziranda baslicam. 20 gün falan enginar suyu ictim karaciğerin temizlensin diye. Şimdi de hormonlarim için hayit tohumu içiyorum bakalım hayirlisi. Haftada bir de pure skin siyah nokta maskesi yapıyorum o da oriflame nin. Bununla ilgili konum da var sivilcelere oriflame pure skin serisi diye. Bi bak istersen. Ton farklılıklarina da kullamdigim nemlendirici iyi gelecek i
nsallah. Herkese iyi gelmiş. Adet donemi sicilvelero icib hayit tohumu içmenin öneririm. Senle cildimiz tıpa tıp aynı
benim de sırtımda sivilceler var bak o kısımda da benziyoruz cnm:)
ben oriflame gibi markalara güvenmiyorum pek aslında...
dr a cilt tonumdaki farkllılığı söyledim bana o senin yapın değişmez dedi..ama inanmıyorum pek işinin ehli bir dr değildi
ben yıldım artık..elin kızlarına bakıyorum cildi bebek gibi
canım bende annen gibi söyliyeyim cildinle fazla oynama:)))
şaka bir yana sen sürekli birşeyler sürdükçe cildinde sana savaş açıyor,
sen sürüyorsun o daha beter oluyor, neden mi?
çünkü cildin kendi yapısını unutmuş,napacanı şaşırmış
sivilceler,lekeler,kurumalar falan...
sadece suyla yıka yüzünü ve sonrasında hafif bir nemlendirici kullan
cilt dinlensin kendine gelsin,sonra iyi bir doktora git onun verdiği ilaçları kullan
kozmetikler çok faydalı olmaz,doğal maskeler dene( ama abartmadan haftada 1 defa)
inşallah iyileşirsin canım.
not: kayısı yağı esmerleştirir.
Bunları üç ay yapıp pudra fondöten surmezsen geçer insallah canım