Sivilceli Ciltler Cildim,sivilcelerim,lekelerim,matlığım,göz altı morluğum ve ben

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende onu Cok merak ediyorum sebamed yüz ucin losyonu yok diyolar ama vucut için olan yuze kullanilabilir diyolar bilemedim yani

Bende onu Cok merak ediyorum sebamed yüz ucin losyonu yok diyolar ama vucut için olan yuze kullanilabilir diyolar bilemedim yani

evet işte zaten yüz için yok yani vücut için var ve bana doktor verdi zaten demek ki sakıncalı değil canım cilt doktoru bilmez mi sonuçta diğeri koyu oluyor ya kremi daha çok sivilce yapıyormuş ondan kullanma dedi bana doktor losyon daha sıvı yapıda tabi losyon kullan dedi bende yüzüme kullanıyorum bayadır
sen kimden duydun vücut losyonunun yüze kullanılabilinir olduğunu :26:

KIZLAR BEN DE SEBAMED 50 FAKTÖR KULLANIYORUM ama yağğlı geldi yüzüme..bana da dr SOLANTE acness i vermişşti ondan daha çok memnunum ben de tavsiye ederim 70tl ama büyük yani baya var içinde..sebamed kadar ince değğil...

bazen acele çııkııyorum işşe geç kaldııysam pek uğğraşşmııyorum gerçi kendi işş yerimz ama olsun..ama benim düzensizli gibi bir huyum var mesela iki akşşamdıır yüz köpüğğümü kullanmııyorum ve eritretin sürmüyorum..keşşke düzenli kullanabilsem..bu arada klavyem bozuk kıızlar...

Sorduğum kozmetikciler dedi canim ama doktora ya da eczaciya sormadım. Bence de losyonu Cok daha iyi yüz icin yağsız su bazlı olması. sebamed kremde de yağ yok yazıyor üstünde ama agir demekki ki yüzü yaglandiriyo. Losyonu kaç ml fiyatı ne kadar bu arada canim

Canım ne kullandığından Cok nasıl kullandigin önemli cidden düzen cok Cok onemli. Duzenli yapayaxaksan boşa para harcama

hmm demek ki kozmetikcilerde uygun görüyorlar vücut losyon koruyucunun kullanabiliriz diye bana da doktor ince yapılı olduğundan verdi heralde kremi ağır demek sivilce yapar dediğine göre geçen yıl almıştım kremini bu yıl kaldı elimde losyon alınca
canım sebamed güneş koruyucu losyonu 60 liraya aldım 150-200 ml kadar işte

hmm demek ki kozmetikcilerde uygun görüyorlar vücut losyon koruyucunun kullanabiliriz diye bana da doktor ince yapılı olduğundan verdi heralde kremi ağır demek sivilce yapar dediğine göre geçen yıl almıştım kremini bu yıl kaldı elimde losyon alınca
canım sebamed güneş koruyucu losyonu 60 liraya aldım 150-200 ml kadar işte

Kremine göre ml olarak cok fazla am fiyati da fazla. Uzun süre yaz kis kullanirsin iste ne guxel:))

Kremine göre ml olarak cok fazla am fiyati da fazla. Uzun süre yaz kis kullanirsin iste ne guxel:))

Merhaba kizlar bu topigi tesadufen gordum benimde yuzumde sivilcelerim vardi ve sivilcelere iyi geldigini bilmeden polikistik over icin sogan suyu kullandim ve birde baktim sivilcelerimde yok oldu denemek isteyenlere tavsiye ederim ibrahim saracoglunun sogan kuru diye bakarsaniz detayli bigi alirsiniz ben cok faydasini gordum

en iyisi hiç uğraşmamak ama uğraşıyoruz işte..
yurtta yüzüne kırk çeşit maske yapan bi ben varımdır herhalde
ama en berbat cilt de bende :))
ağlanacak halimize gülelim o zaman..

canim oncelikle gecmis olsun cilt cok sinir bozucu olabiliyo bazen ne yaparsan yap gecmiyo cok iyi biliyorum. bende de ayni sorunlar vardi ama bi yerden sonra kullandigimiz kremler bile sivilce yapabiliyo mesela ben farkettim ki o kayisi cekirdegi kremi bende aninda sivilce yapiyo. bu sekilde kullandigin seylere dikkat et bakalim bi sure. bi de mesela ilac kullanirken yuzune makyaj yapmamaya calis biliyorum zor oluyo oyle de ama inan bana bi ay icinde alisacaksin ve cildin duzelmeye baslayacak.

aslındaa fiyatı fazla evet ama iki yıldan fazla süre kullanırım diye düşünüyorum losyonu
geçen yılda sebamed koruyucu kremi 75ml ini 45 liraya almıştım losyonu biraz daha pahalı işte

Evet iltihapli sivilcelere iyi geliyo ben içtim ama duzensiz içtim ve tek bi kur yaptım tekrar baslamadim o yüzden faydasını görmedim:S

çok sevindim bunu da deneyeceğimmm

kızlar başlığı gördüğümde işte bu benden mi bahsedio yoksa dedim :44:
aynı şekilde yüzümde sivilceler lekeler göz altı morlukları fln ne ararsan wardı bi süre doktor kontrolü altında ilaçlar ve kremler kullandım
yüzüm o kadar o kadar güzel oldu ki sonra o ilaçlar bittikten sonra evlendim doğum kontrol hapı kullandım o zmnda tabi ki iyiydi cildim,
bundan 8 ay öncedoğum kontrol hapımı da bıraktıktan sonra en ufak bir stresli dönemde özellikle çene bölgemde çıkmaya başladı minikler..
bir ara kendisi gider die düşündüm tabi o cildi de kaybetmek istemedim ama zaman verdim cildime
yok olmadı bi düzelme en sonunda yavaştan yavaştan kullanmaya başladım bişiler daha çoğaldı derken
şimdi düzenli bir kullanımla bayaa düzelttiğimi düşünüyorum
ama mutlaka bol su ve yeşil çayla içerden de desteklemek lazım buna çok inanıyorum...
sabah avene cleanance gel nettoyant la yüzümü yıkıyorum üzerine avene clean ac nemlendiricimi sürüyorum zaten hemen emiyor
üzerine makyajımı yapıyorum
akşam da lavanta sabunum war onunla güzelce temizledikten sonra ibrahim saraçoğlu nun bir karışımı wardı çok basit doğal elma sirkesi ve doğal maden suyundan yapılıyormuş birer fincan ikisinden karıştırıp yüzümü temizliyorum her akşam siliyorum siyah noktalar özellikle acaip temizlenio ..
bu da zaten cilt emio en son yatacağım zaman da yine nemlendiricimi sürüyorum
bir de 1 bardak maden suyunu 1 bardak su ile seyreltip buzlukta minik kaplarda dondurdum onlarıda arada sırada yüzümde kullanıyorum yüzümde gezdiriorum ama maden suyu bir mucize gibi benm için

tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…