kızlar başlığı gördüğümde işte bu benden mi bahsedio yoksa dedim :44:
aynı şekilde yüzümde sivilceler lekeler göz altı morlukları fln ne ararsan wardı bi süre doktor kontrolü altında ilaçlar ve kremler kullandım
yüzüm o kadar o kadar güzel oldu ki sonra o ilaçlar bittikten sonra evlendim doğum kontrol hapı kullandım o zmnda tabi ki iyiydi cildim,
bundan 8 ay öncedoğum kontrol hapımı da bıraktıktan sonra en ufak bir stresli dönemde özellikle çene bölgemde çıkmaya başladı minikler..
bir ara kendisi gider die düşündüm tabi o cildi de kaybetmek istemedim ama zaman verdim cildime
yok olmadı bi düzelme en sonunda yavaştan yavaştan kullanmaya başladım bişiler daha çoğaldı derken
şimdi düzenli bir kullanımla bayaa düzelttiğimi düşünüyorum
ama mutlaka bol su ve yeşil çayla içerden de desteklemek lazım buna çok inanıyorum...
sabah avene cleanance gel nettoyant la yüzümü yıkıyorum üzerine avene clean ac nemlendiricimi sürüyorum zaten hemen emiyor
üzerine makyajımı yapıyorum
akşam da lavanta sabunum war onunla güzelce temizledikten sonra ibrahim saraçoğlu nun bir karışımı wardı çok basit doğal elma sirkesi ve doğal maden suyundan yapılıyormuş birer fincan ikisinden karıştırıp yüzümü temizliyorum her akşam siliyorum siyah noktalar özellikle acaip temizlenio ..
bu da zaten cilt emio en son yatacağım zaman da yine nemlendiricimi sürüyorum
bir de 1 bardak maden suyunu 1 bardak su ile seyreltip buzlukta minik kaplarda dondurdum onlarıda arada sırada yüzümde kullanıyorum yüzümde gezdiriorum ama maden suyu bir mucize gibi benm için
tavsiye ederim