ben bikaç şey sölemek için yazmak istedm :) kısaca özetlersem sevdgm ınsan bıle mayın tarlası gibi suratın var diyerek terslerdi beni..çok ezildim ve yemin ederm dersaneye okula neden sürekli evde olup gitmediğimi kimse bilmezdi.. para biriktirdim inanın şuan estetik olup incecik olablcek kdr para birktrdm.. öncelikle doğal şeylerde aradım şifayı hiç ümidimi kesmedm tabiki..cildim karma oldgndan braz zorlandım ürün secerken ama aldım evde tariflerle hep düzenli olarak kullandım..değişik değişik 3,5senemi aldı.. azaldı ama olmadı..hep bi yerden çıkıyorlardı..sonra kmyasal peeling yaptrdm baya azaldı,ama izler duruyordu ..ve yine çıkışı seyrekde olsa vardı..sonra okadar parayı,emeğimi boşa harcatıcak bi ürünle tanstm ıNNOVA TONIC FRESH .. kızlar bunu lütfen alın..kuru cılde sahıp olanlar almasın..cnku dha cok kurutur.. ama lutfen yagrlı ve karma olanlar kullansın.. ben suan bebek gibi cilde sahıbım gorenler sasırıyor ..resmlerim bile var..yüzüm izlerle oynamaktan,sıkmaktan mosmor iken şimdi bebek gibi pürüzsüz.. evet kalbm hala yaralı ama en azından yüzüm bebek gibi oldu..