Cildim Çok Pütürlü,Önerisi Olan Var mı?

sanart2000

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2007
62
1
Slm kızlar,
Benim sorunum cildimin pütür pütür oluşu.Tavuk derisi gibi.Özellikle bacaklarım ve kollarım.Tek yaptığım banyodan sonra bebek yağı kullanmak.Bir de bazen kese yapıyorum ama sürekli değil.Acaba önerisi olan var mı?
:uhm: :çok üzgünüm:

sanart canım cilt bakımı bölümünde 11.01.2007 tarihli mesajda cildi sıkılaştırıcı bi losyon hazırlama tarifi var hem kendin hazırlıyorsun yani oldukça ekonomikistersen bi bak...

arkadaşlar bence bi dermataloğa başvurmaşlısınızzz

Bencede cildimizde diğer organlarımız gibi birbirinden farklı birinin kullandığı ilaç bir diğerine nasıl iyi gelmezse aynı şekilde kullanılan kremlerde herkeste farklı etki yaratır eğer kesin çözüm istiyorsanız bencede en doğrusu bir uzmana başvurmak.

benim cilt bakımı felsefem peeling.....

peeling olmadan en hakiki krem işe yaramaz diye düşünüyorum.

peelingden sonraaa

kırışıkları önlemek için nemlendirici
gözenekleri ve sarkmaları önlemek için sıkılaştırıcı
diri tutmak için besleyici her şey...

dış etkenlere maruz kalan cilt yıpranmaya mahkumdur. yüzümüz malum... kapatamayız ama en azından cildi korumak adına dekolteyi kapalı tutmayı öneririm. özel zaman özel mekanlarda açıldığında güzel görünür ve çekiciliği olur...

mısır unu-nemlendirici bir kremi karıştırıp yüzüne,zeytinyağı ile toz şeker karışımını ellerine kullanabilirsin. toz şeker yüze biraz kaba gelir.

avcuna alacaksın sonra yüzünü aşırı yıpratmadan ve çok bastırmadan ovuşturacaksın. toplam en fazla 3 dk sürer.

kızlar benimde yüzümde pütürler var isilik gibi. araştırayım dedim netten. aspirini suyla eritip cilde sürüp 10 dk bekletmek iyi gelir ve daha çok yağlı cilt tipine sahipsek kullanmak daha iyi olur yazıyordu. benimde cilt tipim yağlı. denemek istiyorum sizce bir zararı olabilir mi? :26:

X