Çıktı yola geliyor sana..

B

busra_tuna

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi busra_tuna

işte bu kadar...baktı ki olmuyor sensiz...baktı ki çırpınışları çaresiz...baktı ki ömür geçmiyor sevgisiz...çıktı yola geliyor sana...duaları duyan olmuş...dilekler yerini bulmuş...umutlar küllerinden savrulmuş....tatlıya bağlamak için hayatı, çıktı yola geliyor sana....

bilmezdim bu kadar sevdiğini...hala bir tek beni bildiğini...duyunca sesini...çıktı bu yürek yola
geliyor sana....sevdam kanatlandı...ruhuma şen bülbüller dadandı...yürek goncaydı, açmaya korkardı....artık goncada uyandı....yüreğim güllerle, çıktı yola geliyor sana...

derdim güzel günler gelir mi?....gönül gözüm görürmü?....dilim keçeleşmeden...gözümün feri gitmeden .....elimdeki balonum sönmeden....elmalı şekerim bitmeden....içimdeki şımarık çocuk büyümeden?... güzel günler, çıktı yola geliyor sana....

lal olmuş dil, çözülür karşında...sevginin tadı kaldı damağımda...değmesin kem gözler sevdama...dalmasın gözler uzağa...unutsun tüm kederli günleri....güzel olsun tüm dilekleri...dilekler, çıktı yola geliyor sana....

hadi tatlıya bağlayalım bu işi...unutalım bütün gidişleri....atalım tüm özlemleri....yüreğim, çıktı
yola geliyor sana...sahip çık sevdama...:1rolleyes:

X