Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kekler - PastalarÇikolatalı Yaş Pasta- Torku sponsorlugunda
Velev ki hazır pastaban kullanıldı diyelim,hazir pastaban kullanmak yasak degil ki.isteyen pandispanyasini kendisi yapar isteyen de hazır kullanır nedir yani? Sorun ne ben anlamadim
Böle birşey varsa verilen tarifte belirtmeliydi tabiki. Yapmış gibi görünüp hazır kullanmak hemde belirtmeden bunu yapmak Ne kadar etik sizce?? Adil mi bu? Bizde yapıyor gibi görünüp hazır kullansaydık,olurmuydu bu. Bu kandırmak degilmidir? Bizler her aşamaları eksiksiz fotolayarak anlatmaya çalıştık,bizim emeklerimize ne oluyor o zaman? Böylemi hal eden kazansın olacak Peki?
Saricik3
Birşey sorabilirmiyim? Pastanın pandispanyasını kendinmi yaptın,hazırmı kullandım anlamadım. Tarifi yazmışsın evet ama fotolar o kadar karışıkki sadece yumurta ve şekerin çırpılmış hali ve un katılmış hali var. Kaç cm lik nasıl bir kalıpta pişirdin? Pandispanya hamuruna krema sürmeden önceki foton Yani şu görseldeki aynı hazır pasta tabanına benziyor Eki Görüntüle 2071769
Hamurun fırından önceki ve çıktıktan,kesilmeden önceki hali Yok da... Görsel hazır pasta tabanına benzettim!
Birde senin pastan çok katlı,ayrıca kakaolu pasta hamuruda var. Anlamadım ,tarifte ayrıca kakaolu bir pasta hamuru tarifi Yok? Sen bu hamur malzemesi ile dört ayrı katlı bir pastami ortaya çıkarttın?
Eki Görüntüle 2071772
Burada iki sade pasta tabanı ve iki kakaolu pasta tabanı var ve bu kadar yüksek bir pasta olmuş çünkü. Verilen malzeme ile ancak iki katlı bir pasta ortaya çıkmazmı ?
Yoksa hazır pasta tabanımı kullandın tatlım?Verilen tarif ile pastanın hazırlanış görsellerini karşılaştırmaya çalıştım ama o kadar karışık ve net belli olmayan bir sıralama varki anlamadım. Birde siz bakarmısınız NevresteKazen
Bu arada tarifimi paylastigimda cok guzel bol cikolatali begendim diye yorum yapmistin. Simdi ben kazandim sen 2.oldun diye boyle yapiyorsun hic yakismadi sabote etmeye calisiyorsun.
Böle birşey varsa verilen tarifte belirtmeliydi tabiki. Yapmış gibi görünüp hazır kullanmak hemde belirtmeden bunu yapmak Ne kadar etik sizce?? Adil mi bu? Bizde yapıyor gibi görünüp hazır kullansaydık,olurmuydu bu. Bu kandırmak degilmidir? Bizler her aşamaları eksiksiz fotolayarak anlatmaya çalıştık,bizim emeklerimize ne oluyor o zaman? Böylemi hal eden kazansın olacak Peki?
Yarışma bittikten sonra bütün oylar kullanildiktan sonra yapilacak seyler degil bunlar.eğer boyle bir derdin varsa neden oylama bitmeden önce bu sekilde sormadin?
Ben şoktayım şu an..... Hazır olduğunu kim biliyor?? Pasta hamurunu neden anlattınız o zaman?? Deseydinizki ben hazır bir sade birde kakaolu taban aldım kremayı sürdüm ortaya çıkarttım!!! Pesss NevresteKazen
Bu herkesi kandırmak degilmidir? Bumu adil yarışma şekli? Bunu siz yapmadınız bence.
Yarışma bittikten sonra bütün oylar kullanildiktan sonra yapilacak seyler degil bunlar.eğer boyle bir derdin varsa neden oylama bitmeden önce bu sekilde sormadin?
Ben şu an inceledim pastanın tarifini. Aklıma takıldı yazdım. Pardon siz neden rahatsız oldunuz?
Yönetimden cevap bekliyorum. Sizlere cevap yazmayacagım!
Ben şoktayım şu an..... Hazır olduğunu kim biliyor?? Pasta hamurunu neden anlattınız o zaman?? Deseydinizki ben hazır bir sade birde kakaolu taban aldım kremayı sürdüm ortaya çıkarttım!!! Pesss NevresteKazen
Bu herkesi kandırmak degilmidir? Bumu adil yarışma şekli? Bunu siz yapmadınız bence.
Ne ben yapmadim mi?
Kazen ve nevreste inceledi uygun gordu tarifim paylasildi suan cok ayip ediyosunuz. Yine yoneticiler bakar bir yorum yapar ama bu yaptiginiz cok ayip.
Yaaa zaten kız söylüyor kakaolu pandispanyayi hazır kullandım diye.yoneticilerde bunun yasak olmadığını söylüyor zaten.insanlari kiskirtmaya çalışma kız birinci oldu ve pastasını da cok guzel yapmış.oylama bittikten sonra bunu yapman resmen hazimsizlik baska birsey degil
Ben şu an inceledim pastanın tarifini. Aklıma takıldı yazdım. Pardon siz neden rahatsız oldunuz?
Yönetimden cevap bekliyorum. Sizlere cevap yazmayacagım!
Oylama başlamadan farketseydim yapardım tabi. Tarifte yazmayan şeyleri kullanmak,fotoğraflarda göstermemek..... yapmış gibi göstermek...
Ne büyük bir maharet..
Konu madalya birincilik falanda degil asla. Gerçekten herşeyi net gösterip yazıp hak edenin kazanmasını isterdim sadece. Emege saygı diyoruzya hani.
Nasıl birincilik tebriklerini kabul edecek,içine sinecekmi merak ediyorum sarıcık....
Oylama başlamadan farketseydim yapardım tabi. Tarifte yazmayan şeyleri kullanmak,fotoğraflarda göstermemek..... yapmış gibi göstermek...
Ne büyük bir maharet..
Konu madalya birincilik falanda degil asla. Gerçekten herşeyi net gösterip yazıp hak edenin kazanmasını isterdim sadece. Emege saygı diyoruzya hani.
Nasıl birincilik tebriklerini kabul edecek,içine sinecekmi merak ediyorum sarıcık....
Bence sinecek.... size açıklamalar yapıldı hala bir polemik halindesiniz. Bunu haksızlık olarak görüyorsanız yarışmadan çekilebilirsiniz. Bu arada açıklama yapmamıza rağmen devam ettiğiniz için ceza aldınız. Buna ek olarak konuda ara sayfalarda pandispanya için gerekli açıklama yapılmış
sanki geçmişte sana da oy vermiştim yanlış hatırlamıyorsam tabi katılmıyorum ama Kazenden bildirim gelince oy kullanıyorum pis boğaz olduğum için atlamıyorum :)))
sanki geçmişte sana da oy vermiştim yanlış hatırlamıyorsam tabi katılmıyorum ama Kazenden bildirim gelince oy kullanıyorum pis boğaz olduğum için atlamıyorum :)))