- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
O zaman aynı gün yapıp aynı adet önümüze koyup videoya çekip yolluyoruzVarım bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman aynı gün yapıp aynı adet önümüze koyup videoya çekip yolluyoruzVarım bebeğim
O sunum tabağını tek oturuşta yerdim ben
Kavga etmeyin bakim, ben sizin içinde yerimO zaman aynı gün yapıp aynı adet önümüze koyup videoya çekip yolluyoruz
He he yaris en son deminki bagyan gibin olursan aglama ama
O zaman aynı gün yapıp aynı adet önümüze koyup videoya çekip yolluyoruz
Öyleyimdirbaya iddialı çıktın sen
çok teşekkür ederim canımWouwwww
Harikasın cantanem çok güzel gorunuyorlar
Afiyet olsun canımKavga etmeyin bakim, ben sizin içinde yerim
Sagol kuzumAfiyet olsun canım
Öyleyimdir
Ay kafam şişti şu tekvando kursunda hem müzik hem hak huk bağrışlar anc geldim eve
Taekwando candir salondaki ter kokusu olmasaÖyleyimdir
Ay kafam şişti şu tekvando kursunda hem müzik hem hak huk bağrışlar anc geldim eve
Hiç sorma yaTaekwando candir salondaki ter kokusu olmasa
Teşekkür ederim abla. Tarifin aslında pudra şekeri yerine 3 yemek kaşığı bal kullanılıyordu. Ben pudra şekeri tercih ettim. Bal ilede yapabiliyorsunCanım ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.
Kontrollü tüketildiği takdirde diyet yapanlar için de saglikli bir atıştırmalık olabilir. Pudra şekeri yerine ne kullanabilirim diye düşünüyorum da bal olabilir belki.
Yarışmada başarılar diliyorum. İnşaallah şansın bol olur.
Çok teşekkür ederim canım. Keşke ikram edebilsekEllerine saglik cnm git gel agzima ata ata bitiririm
Basarilar
Etmiş kadar oldun cnm afiyet olsun size:))Çok teşekkür ederim canım. Keşke ikram edebilsek
Sagol canımEtmiş kadar oldun cnm afiyet olsun size:))
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık çok güzel olmuş