- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
Teşekkür ederimElinize sağlık,başarılar dilerim..
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımOoyy oooyyy cikolata bombardımanıdiyeti bozduracaksiniz bana ellerine saglk canim cok guzel olmus basarilar diliyorum ❤
Aaahh ben bozamiyom isteTeşekkür ederim canım
Bence tam diye bozma pastası. Bozacaksam bunun için bozarım, bir kaçamakla sevdiğim her şeyden parça parça yemiş oluyorum
İnşallah canım, Rabbim kavuştursun kuzunla en hayırlı ve tez zamandaAaahh ben bozamiyom isteçocuğumun olabilmesi icin zayiflamam lazim kuzu canim neler neler istiyo ama yiyemiom iste insallah birgün bende yycem sagol canim benim
amiin sagol balım ❤❤❤❤İnşallah canım, Rabbim kavuştursun kuzunla en hayırlı ve tez zamanda
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık canım bnm yazmıştım burdan da yazıyım dedim bakıp bakıp iç çekiyorum pastalara
Teşekkür ederimEllerine sağlık, başarılar dilerim. .
Teşekkür ederimeline sağlık başarılar
Çok teşekkür ederim canımAlllahımmmmmmmmm resmen enerji bombasııııııı , ye ve koşmaya başla
ellerine emeğine sağlık , eminim çok lezzetli bir pasta ..içinde yok yok .. başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canım
Yarışmada birinci olamayacağım bu gidişle 5.olacağımolsun ama önemli olan katılmak gerçekten. Beğenmene çok sevindim. Beğenileri duydukça insan kazanmış kadar mutlu oluyor zaten