Kekler - Pastalar Çikolatalı Karamelli Süpriz Pasta - Snickers Sponsorluğunda

Ooyy oooyyy cikolata bombardımanı diyeti bozduracaksiniz bana ellerine saglk canim cok guzel olmus basarilar diliyorum ❤
Teşekkür ederim canım
Bence tam diye bozma pastası. Bozacaksam bunun için bozarım, bir kaçamakla sevdiğim her şeyden parça parça yemiş oluyorum

Teşekkür ederim canım
Bence tam diye bozma pastası. Bozacaksam bunun için bozarım, bir kaçamakla sevdiğim her şeyden parça parça yemiş oluyorum
Aaahh ben bozamiyom iste çocuğumun olabilmesi icin zayiflamam lazim kuzu canim neler neler istiyo ama yiyemiom iste insallah birgün bende yycemsagol canim benim

Alllahımmmmmmmmm resmen enerji bombasııııııı , ye ve koşmaya başla

ellerine emeğine sağlık , eminim çok lezzetli bir pasta ..içinde yok yok .. başarılar dilerim

Alllahımmmmmmmmm resmen enerji bombasııııııı , ye ve koşmaya başla

ellerine emeğine sağlık , eminim çok lezzetli bir pasta ..içinde yok yok .. başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canım
Yarışmada birinci olamayacağım bu gidişle 5.olacağım olsun ama önemli olan katılmak gerçekten. Beğenmene çok sevindim. Beğenileri duydukça insan kazanmış kadar mutlu oluyor zaten

Gerçekten çok güzel tarifler var ..bugün ilk kez bakıyorum hepsine tek tek , hak geçmesin diye ... atlamadan :)

ama inan bu kadar güzel tarif arasında sadece o mu o muuu derken kararsızlıktan birine veriliyor .... başa oynayan en az 5 6 pasta var

tekrar emeğine sağlık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…