- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 36
Tamam bu kadar çok istiyorsan yapabilirsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bu kadar çok istiyorsan yapabilirsin![]()
Biz hazırız![]()
O zaman heyecan başladı..Şimdi iş ciddileşince ne yapsam düşüncesi uyutmaz beni![]()
Yahhh!! Ben yapacaktım meyveli pancake !çok harika gorunuyor canım başarılar dilerim
Nevreste bizde yapsak oluyor mu ya
![]()
Aman yarabbimNur sen yine ne yaptın
Ellerine emeğine, sağlık herşey mükemmel olmuş
Yarışmada başarılar dilerim![]()
Senin yarışmaya katılmanı yasaklıyacağımBegendin mi nevosumBegenmis olmana cok sevindim
Cok tesekkur ederim canim
![]()
valla sana mısafır olmaya gelecem conem![]()
Ben senin yaptigin bütün yemekleri yer sonrada çok yedin nur evi sildin supurdun ode len yediklerinin parasini diye homurdanirimKizz sen benim kahvemi icersin ,sonra da " ElleriMe saglik " dersinYalan mi gi
![]()
![]()
başarılar cnm :)) ayy diyetteyim ve masa o kdr hoş ve gel gel diye göründü ki gözüme![]()
![]()
Senin diyet masan buysa diyette olmayan masanı düşünemiyorumTesekkur ederim canimMasadaki hersey cok diyet zaten
Sen gel daha diyet olanlardan da yaparim canim
![]()
Yorum yapmadan geçemediim ellerinize kollarına sağlık çok güzel görünüyor herşey :)) Bir de dikkat ettim bu sofra 2 kişilik maşallahhh![]()
Yaaaa ben pankek yapicidimmm.
Kizż ne cabukkbasarilarrr
Kız sabah sabah yapılır mı bu ya
Kahvaltı yapan var yapamayan varağzımdan sular aka aka nehir oldu salonda
Ellerine sağlık canım![]()
Yarışmaya katılanlara başarılar![]()
Ben senin yaptigin bütün yemekleri yer sonrada çok yedin nur evi sildin supurdun ode len yediklerinin parasini diye homurdanirim![]()
Nurcuğum etrafında kiralık ev var mı?![]()
Cok tesekkur ederim
Aslinda sofra 3 bucuk kisilikAma kuzucuklar kendi tabaklarini kullanmayi tercih ettiklerinden ,uyum bozulmasin.diye resimlerken onlarin servislerini dahil etmedim
Gerci o kadar yeşil ve cicek desenleri icinde insanin gozu bi inek ,bir kedi ariyor
![]()
![]()
Senin diyet masan buysa diyette olmayan masanı düşünemiyorum![]()