Yok öyle birşey söylemedim
Sağol canım bende takılıyorumAy canım saka yaptım ki
Sende kibleneceksen biz olek yaa
Sen can'sın Nevresteciğim
Simdiye kadar nevosu kibleyen kimse olmadigindan ,kiblense bile 'yanlis numara'sanip dikkate almaz zaten kazen O bizim melekimizdir ya
Biraz daha şişirirsen patlayacağımSimdiye kadar nevosu kibleyen kimse olmadigindan ,kiblense bile 'yanlis numara'sanip dikkate almaz zaten kazen O bizim melekimizdir ya
Sağol canım benimEvet bence çok haklısın caaaanııımbenimde meleğim ki zaten
offfffffff bittim resmen o ne öyle X_X
Ellerine saglik nurcum yine harika sunum, herseybasarilar diliyorum
Bana teklif gelmediCok tesekkurler beni'cimBen sirami savdim ,sira sizde artik ee sen ne zaman geliyorsun :)
Bana teklif gelmedikatil katil diye kolumu bacagimi cekistiren yok kafam rahat he bellide olmaz surpriz yapabilirim
Sunum da hazırladıkların da çok güzel.
Hiç bir zaman bu kadar vaktim olmadı.. Ne kadar geç kalıyorum bazı şeyler için diyorum şu tür şeyleri görünce.. Pazar günü bile şu kahvaltıyı hazırlayacak kadar vaktim olmuyor benim.
İmrendim gerçekten. Allah her zaman ağız tadıyla böyle kahvaltılar nasip eder umarım.
Çok güzel, eline sağlık.
Başarılarrrr
Beni'cim aşkolsun teklif mi bekliyorsunBana teklif gelmedikatil katil diye kolumu bacagimi cekistiren yok kafam rahat he bellide olmaz surpriz yapabilirim
Tamam tutalım bırakmayalımNevreste koş koşş Ben bacagini tuttum ,kollar sende
Soyle bakalim ne zaman katiliyon beni'cimSoylemeden birakmam
Yeaaaa BabyyAllahım nasıl güzel bir sofra bu böyle, ben zaten senden böyle bir performans bekliyordum Şahane görünüyor herşey ellerine sağlık
Harika görünüyorrMerhabalar arkadaşlarKahvaltı sofralarında bu kadar ısrarcı olup katılmamak olmazdı ama dimi Şükür kavuşturana
Çikolata soslu pankek
Eki Görüntüle 1787667
2 yumurta
2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
3 su bardağı un (yumurtanın boyuna göre 3 buçuk bardağa çıkabilir)
Üzeri için
Eritilmiş çikolata veya nutella (isteğe bağlı reçel, pekmez v.s olarak da değiştirilebilinir)
Eki Görüntüle 1787669 Eki Görüntüle 1787668
Önce yumurta ve pudra şekerini kabarana kadar çırpıp diğer malzemeleri de ekleyip homojen bi harç elde ediyoruz,
15 dk dinlendirdiğimiz hamurumuzu önceden ısıtılış ve hafif yağlanmış tavada ister minik minik ,ister tava boyutunda döküp üzeri göz göz olunca çevirip çift taraflı pişiriyoruz. soğuduktan sonra üzerini istediğimiz bi sos ile tatlandırıp servise hazır hale getiriyoruzAfiyet olsunnn
Sunum
Eki Görüntüle 1787675
Eki Görüntüle 1787676
Eki Görüntüle 1787678
Eki Görüntüle 1787679
Eki Görüntüle 1787681
Eki Görüntüle 1787683
Eki Görüntüle 1787684
Eki Görüntüle 1787685
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum