- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Yok yok anladım ben seni,sen de yarışmaya katılacakmışsın,Nevreste şimdilik burada yokken açığı kapatayım dedimHain yamukBen senin sunumunu merak ettiğim için beğendim.
Aaaaa çok teşekkürederim Nurcuğum,utandırdın beniOfff bi sunumu var kii ,yeme de yaninda yat deynepcimEski yarismalara bakarsan orada var canim
Ellerinize sağlık çok güzel hazırlanmış , çok emek verilmiş . Hem göze hem mideye hitap ediyor .
Yarışmada başarılar dilerim .
Yok yok anladım ben seni,sen de yarışmaya katılacakmışsın,Nevreste şimdilik burada yokken açığıiBiz de merak ediyoruz senin sunumunu
Aaaaa çok teşekkürederim Nurcuğum,utandırdın beniBen de senin sunumlarını çok beğeniyorum
Sağol canım benim,alıntını görünce yukarıdaki cümleyi eksik yazmışım onu farkettim düzelttim,şimdilik çıkıyorum ben görüşürüz kızlar.Tesekkur ederim prensescimBegenilerimiz karsilikli canim
Tesekkur ederim pembişim
Beğenmek ne kelime Nurcuğum bayıldımBen de her an sürpriz yapabilirim bilemiyorum artık
Prensesim ben onu yakaladım zaten@deynepnaz kuzum yukarıda ki mesajımı beğenmişsin,yoksa sen de mi katılacaksın yarışmaya,Nevreste koş koşşş sana yeni yarışmacı buldum,@deynepnaz yarışmaya katılacakmış
Ama Nur sen beni çok utandırıyorsunAhhhaaahaHep beraber o zaman
Nedense o adamin tariflerine isinamiyorum ben, gerci denemisligim de yok ama onyargiliyim birazAma velakinn şef duygu tugcu dedin mi aklim cikiyor
En iyisini yaptin canim, nevos hem hamarat ,hem yardimsever ,hem tatlidilli ,hem cana yakin ,hem sabirli ,hem mutevazi ,hem 10 parmaginda 20 marifet ,hem bulunmaz bir arkadas ,hem mukemmel bi anne ,hem caliskan ,hem guzel yurekli ,hem hem hem guzel olan hersey e layik olan başkanimizz
"Cevir dunyayi geri gelsin
KK guzelse sebebi sensinNevreste nevosum "
Sizde kibleyinSen bizimkilerle oyunuyorsun ama NEVOŞ.
O ne olucak?
Oklavaalr filan
Bizimle başa çıkamazlar merak etmeSizi duydumSizi nevosa soylemezsem Nevreste bu arkaslar bize hain komplolu ,bol adrenalinli ,cok fena kotuluklu ,en saman antindan su yurutmeli planlar kuruyolla
Yarışmaya katılırsan affedebilirim
Ama bu olmadı şimdi hani anlaşmıştıkHain yamukBen senin sunumunu merak ettiğim için beğendim.
Bu tarıften kaç tane Pankek çıkıyor canım?
Ama Nur sen beni çok utandırıyorsunSen güzel bakıyorsun güzel arkadaşım ,duygularımız karşılıklı Siz olmasanız ben ne yaparım
Sizde kibleyinEditörünüz bizi oklava ile kovalıyor diye not alın
Sizde kibleyinEditörünüz bizi oklava ile kovalıyor diye not alın
Yok öyle birşey söylemedimkolaysa kiblesinler der gibi olmuş
İki kişi için mi tüm bunlar?Ellerinize sağlık, epey emek var.
kolaysa kiblesinler der gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?