Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sandviç - KanepelerÇikolata soslu pankek ve kahvaltı sofram -Torku süt sponsoluğunda
@deynepnaz kuzum yukarıda ki mesajımı beğenmişsin,yoksa sen de mi katılacaksın yarışmaya,Nevreste koş koşşş sana yeni yarışmacı buldum,@deynepnaz yarışmaya katılacakmış
Nedense o adamin tariflerine isinamiyorum ben, gerci denemisligim de yok ama onyargiliyim biraz Ama velakinn şef duygu tugcu dedin mi aklim cikiyor
En iyisini yaptin canim, nevos hem hamarat ,hem yardimsever ,hem tatlidilli ,hem cana yakin ,hem sabirli ,hem mutevazi ,hem 10 parmaginda 20 marifet ,hem bulunmaz bir arkadas ,hem mukemmel bi anne ,hem caliskan ,hem guzel yurekli ,hem hem hem guzel olan hersey e layik olan başkanimizz
"Cevir dunyayi geri gelsin KK guzelse sebebi sensin Nevreste nevosum "
Sizi duydum Sizi nevosa soylemezsem Nevreste bu arkaslar bize hain komplolu ,bol adrenalinli ,cok fena kotuluklu ,en saman antindan su yurutmeli planlar kuruyolla
Ben minik minik yapiyorum genelde canim , yaparken benim minnaklar gidip gelip aşırdiklarindan sayi veremiycem ama 3 bucuk kisilik bi aileye yetecek kadar cikiyor