• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kutusundan fotoğraflık

trustworthy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
79
3
16
Erzincan
çikolataları yedkten sonra kutusu güzeldi atmaya kıyamamıştm.sonra bu hale getrdm $Görüntü0238.webp$Görüntü0240.webp$Görüntü0237.webp$Görüntü0239.webp

emek vermişsin ama ben böyle şeyleri evde tutmayı pek sevmiyorum ,o yazı filan çok basit durmuş,benim hoşuma gitmedi,ben atarım yani bu tarz kutuları filan,herşeyin hazırı var şimdi ,şık duruyor üstelik ,bunu ancak çocuk odasına koyarsın içine kalem filan koyulabilir ,ne bileyim yani öyle geldi aklıma
kırılma ama olurmu ..

valla ben beğendim fikrini evde benimde var 1 tane ışıklar yandı şimdilik kafamda bakalım benden neler çıkacak paylaşırım yapınca biara

emeğinize sağlık :) bende severim böyle yeni şeyler türetmeyi. Mesela şuan kırlent yapıyorum eski tşörtlerimden gereksiz bulanlar çok tabii ama beğenip devamını getir diyenler daha çok :)

Hoş olmuş emeğine sağlık.
Kusursuz olması gerekmiyor bence
el yapımı ve malzemesi belli mühim olan düşünebilmek,türetmek:16:

bi arkadaş beğenmemiş saygı duyarım zevk meselesi ama önemli olan gidip parayı bastırıp almak değildir arkadaşım, önemli olan evdeki malzemelerle, bişeyler üretmek...bunun verdiği haz, satın almaktan kat kat fazladır....
konu sahibi arkadaşım, çok güzel olmuş bence... orjinal bi fikir...emeğine sağlık...

bi arkadaş beğenmemiş saygı duyarım zevk meselesi ama önemli olan gidip parayı bastırıp almak değildir arkadaşım, önemli olan evdeki malzemelerle, bişeyler üretmek...bunun verdiği haz, satın almaktan kat kat fazladır....
konu sahibi arkadaşım, çok güzel olmuş bence... orjinal bi fikir...emeğine sağlık...

elbette orası öyle ,bende evde değerlendirebileceğim şeylerden güzel fikirler üretiyorum elbet ,maksat parayı basmak değil beni anlamadınız ,ben bu çalışmayı beğenmedim sadece ,arkadaşın diğer bir konusundaki yaratıcı fikre bayıldım aynı zamanda ..
dediğiniz gibi zevk meselesi ,siz beğenrisiniz ama ben beğenmem ..:34:

Back
X