• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kistiyle hamile kalanlar buraya...hadi arkadaslar kistlerle hamile kalanlar

canım sen ihmal etme mutlaka git doktora .inşlh rabbim nasip eder sağlıkla inşlh
Jeosevda merhaba hamilelik nasıl gidiyor umarım bebişinde sende iyisinizdir. Bu arada ben doktora gittim sağdada çikolata kıstı çıkmış hsgde tüpler açık ve rahmim temiz çok şükür eşimin de değerleri güzel çıktı. Bunlar tabi iyi haberler ama bu sancılar beni benden alıyor doktor sancıların için ameliyat edebiliriz ama tabi riskli dedi bebek için bekleyin birkaç ay daha dedi. Senden dua istiyorum duanı eksik etme olurmu canım Allah bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah

Merhaba canım benimde çikolata kistim var sen kistlerinlemi başladın tedaviye biraz bilgi verebilirmisin
Ewet kistlerimle basladim..once yumurtalari topladi dr um sora adet oldum zaten o adetle bna gecici menapoz ignesi lucrin wurdu kistin etkisi azalsin diye 1 ay sonrada transferi yapti iste . Bska sorun warsa daha detayli sor cewaplarim :)

Arkadasim bn tup bebek tedawisi goruyorum dun de transferim gerceklesti ins olumlu sonuc alirim amin :) senin sormk istedgm birsey warsa sen direk sor bna
Hadi bakalım inşallah olumlu sonuç alırsın :) Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Tedavini nerde oluyorsun birde merak ettiğim kistin kaç cm

Insallah. Istanbul fulya bahceci de. Guwenc bey dr um . Solda 3.5 sagda 1.5
Benimde solda 5cm idi şimdi sağdada bir 5cm çıkmış maalesef.çok teşekkür ederim canım yordum seni ama son bi sorum olucak doktorun kistler tutunmayı engelleyebilir gibi bişey dedimi yani öncesinde bir ameliyat önerdimi? Birde toplamda ne kadara mal oldu. Ben Sakarya'dan gelicem eğer birkaç aya kadar hamile kalamassam ki umarım kalabilirim hayırlısıyla.çok soru sordum hakkını helal et Allah sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah tutunur yavrun

Canım ben 1 seneyi geçgin bebiş istiyorum olmadı, geçen kış 12. ayda rahim filmi çektirdim temiz dediler.
Nisan da özel jinekoloğa gittim pkolusun dedi, 4 ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım olmadı.
Son denememde, adetim aşırı sancılı geçti, acile gittim ağlaya ağlaya, birkaç günde toparladım anca.
Aynı zamanda bu forumu takip ediyordum, ve çikolata kisti hakkında araştırma yaptım ve belirtiler bende vardı yani :
- adet başlamadan önce ağrılar başlıyordu, bel kasık ve bacak ağrılarım
- ilişkide zaman zaman ağrılar
- ishal ( adet döneminden önce başlayırdu, bitinceye kadar devam )
- makata vuran ağrı
- infertilite
- sık sık idrar ihtiyacı
http://www.gata.edu.tr/cerrahitipbilimleri/kadinhastaliklaridogumad/sss/jsrs6.html

Buraya bakabilirsin, ben ilk burdan okumuştum ve hemen kendimden şüphelendim...
Hemen gözüküyor mu bilmiyorum çünkü bana özel jinekoloğum bişey demedi, ancak Dr değiştirdim, Ankara'da meşhur bir profesör e gittim, o ilk muayenede söyledi bana çikolata kisti var diye, geçen adetimi bekledi kesin karar vermek için, ve tercihi bize bıraktı, ya ilaçla tedavi ya da laparoskopi.​
Canım belli bi cm in altı ultrasonda görünemeyebiliyor.benim dr um tomografi istedi.bunun sonucunda kistimi görebildi.

Back