Evet yaptım cokmadı bi sorun ona rağmen Dr bu kimyasal gebelik kanda öğrendiğim an hemen kan sulandırıcı hap başlattı zaten 3 gün içebildim kanamam başladı düşük oldıPıhtılaşma testi yaptırdıniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaptım cokmadı bi sorun ona rağmen Dr bu kimyasal gebelik kanda öğrendiğim an hemen kan sulandırıcı hap başlattı zaten 3 gün içebildim kanamam başladı düşük oldıPıhtılaşma testi yaptırdıniz mi
Demekki sağlıksız gebelikmis, vücut atıyor sağlıksız bebeyiEvet yaptım cokmadı bi sorun ona rağmen Dr bu kimyasal gebelik kanda öğrendiğim an hemen kan sulandırıcı hap başlattı zaten 3 gün içebildim kanamam başladı düşük oldı
Çikolata kıstı çocuk yapımına engel oluyor diye biliyorum çok yakın arkadaşım bu yüzden hamile kalamadı ilk gittiği doktor doğurunca geçer gibisinden biseyler söyledi neye göre soylediyse 1 sene denediler olmadi sonrasında başka bi doktora gitti ve iyice büyüdüğünü ve leke oluştuğunu öğrendi ve doktoru kisti almadan çocuk sahibi olamayacağını söyledi ameliyat olmak istemedi ve şuan ilac tedavisi görüyor küçülmesini bekliyorlar ise yaramazsa ameliyat olacak başka doktoa gitmeni öneririmHerkese selam kızlar .Yaklaşık 7-8 aydır çocuk istiyoruz .4 ay deneyip olmayınca doktora gittim ve çikolata kistimin kesin olarak varlığını öğrendim yaklaşık 3.5 cm büyüklüğünde .Sol overda onun dışında kan değerlerime bakıldı bir iki değer de eksiklik vardı ve folik asit verip gönderdi .E dedim çikolata kisti ? bir şey olmaz sen bunu kullan çikolata kistinin çok etkileyeceğini sanmıyorum dedi .3 aydır kullanıyorum hala çocuğum olmuyor .Artık fazlasıyla üzülmeye başladım .çikolata kisti olup hamile kalanlar kalamayanlar lütfen önerilere ve destek olmaya çok açığım
Şu an tamamen doğal yollara gebe kaldım canım çok şükürÇikolata kıstı çocuk yapımına engel oluyor diye biliyorum çok yakın arkadaşım bu yüzden hamile kalamadı ilk gittiği doktor doğurunca geçer gibisinden biseyler söyledi neye göre soylediyse 1 sene denediler olmadi sonrasında başka bi doktora gitti ve iyice büyüdüğünü ve leke oluştuğunu öğrendi ve doktoru kisti almadan çocuk sahibi olamayacağını söyledi ameliyat olmak istemedi ve şuan ilac tedavisi görüyor küçülmesini bekliyorlar ise yaramazsa ameliyat olacak başka doktoa gitmeni öneririm
Merhaba sadece folik asitleri gebe kaldınızŞu an tamamen doğal yollara gebe kaldım canım çok şükür
Merhabalar , Enfeksiyon için doktora gitmiştim bana fitil verdi o fitilin de yolları temizlediğini düşünüyorum fitilden sonraki hafta hamile kaldım onun haricinden sadece folik asit kullanıyordumMerhaba sadece folik asitleri gebe kaldınız
Benimki 8 cm büyük ameliyat olcamHerkese selam kızlar .Yaklaşık 7-8 aydır çocuk istiyoruz .4 ay deneyip olmayınca doktora gittim ve çikolata kistimin kesin olarak varlığını öğrendim yaklaşık 3.5 cm büyüklüğünde .Sol overda onun dışında kan değerlerime bakıldı bir iki değer de eksiklik vardı ve folik asit verip gönderdi .E dedim çikolata kisti ? bir şey olmaz sen bunu kullan çikolata kistinin çok etkileyeceğini sanmıyorum dedi .3 aydır kullanıyorum hala çocuğum olmuyor .Artık fazlasıyla üzülmeye başladım .çikolata kisti olup hamile kalanlar kalamayanlar lütfen önerilere ve destek olmaya çok açığım
Bu yıl hamile kaldım fakat düşük yaptıktan sonra çikolata kisti olduğunu öğrendim ve öğrendiğim günden beri ağrılarım dinmiyor günlük hayatımı mafetti3 ay ilaç kullandım çikolata kistine etki etmedi ve bu süreçte ben korundum..Şimdi doktor kontrolünde ilaçı bıraktım nasıl bir süreç başlayacak bilmiyorum