Çikolata kistiyle hamile kalanlar buraya...hadi arkadaslar kistlerle hamile kalanlar

Benimde çikolata kisti vardı ve suan hamileyim ama rahimde sivi birikimi olduğunu söylediler bebeğime zararı olurmu bilmiyorum inş olmaz doktoraya gitmedim 2 buçuk haftalik hamileyim ne yapacam bilmiyorum
MUTLAKA doktora git canım

Merhabalar ben de ck var sağ yumurtalık da 6ay önce gebelik oldu ama düşük yaptım hala tedavi görüyorum. galiba bu ay son kez tedavi olacagim olursa olur olmazsa bırakacağım çünkü çok takiyorum herkes çok takiyorsun o yüzden olmuyor diyor bende belki bu sefer beklenti içine girmem ve olur diye düşünüyorum.

Kızlar benim gereken tüm tahlilller yapıldı, hormonlar normal, tüpler açık, fakat doktor aşılama önerdi. Yani sorun yoksa neden aşılama, bu da beni düşündürüyor

Canim allah hayirlisiyla bebegini kucagina almani nasip etsin insallah. Benimde solda bes bucuk cm cikolata kistim var senin gibi hamile kalan arkadaslari okuyunca o kadar seviniyorumki anlatamam. Bizlerede dua et olurmu.

bu hafta ikili tarama için gittiğimde oğluşumun olacağınıda öğrendim.gerçi doktor siz yinede mavileri almayın bir ay sonra tam netleşsin öyle dedi..ama olsun çok şükür sağlıklı bebeğim de bendee..

baldantatlı ; canım ilk başlarda bende hiçbi zaman anne olamıycam psikolojisine girmiştim tabiki sıkıntı illaki... ama sen sakın ümidini kaybetme bolca dua et ve rabbim nasip etsin inşlhh..hepiniz dualarımdasınızz ...inşlhh herkesin gönlüne göre veriri rabbim ve musmutlu annişler oluruz hepimizzz

masallah sizeeee:) Bebisinde sende saglikla birbirinize kavusun insallah canim boyle mutlu haberler bizlere umut oluyor. Kac yasindasin ne kadar zamandir bebek dusunuyodunuz? ben dokuz aydir istiyorum henuz nasip olmadi 26 yasindayim. Artik doktora gitmeyi dusunuyorum ertelemek istemiyorum.

Benim de sol tarafimda 2.5 cmlik bir cikolata kistim var. Ve 1 yildir istedigim bebis daha gerceklesmedi. Bilmiyorim, hayirlisi insallah. Ama benim daha küçük.
Olma olmama ihtimali nedir acaba?

Benim de sol tarafimda 2.5 cmlik bir cikolata kistim var. Ve 1 yildir istedigim bebis daha gerceklesmedi. Bilmiyorim, hayirlisi insallah. Ama benim daha küçük.
Olma olmama ihtimali nedir acaba?
Canim 2 cm ile kalamayan oldugu gbi 9 cm ile hamile kalanda oluyor bu hastanin yasina yapisikliga tuplerin tikanik olmasina ve esin sprem degerlerinede bagli. Biliyosun strste olumsz etkiliyor.esinle gdip gerekli testlerden gecin bence.doktorun zaten yonlendirir.insallah hepimiz anne olucaz kistle hamile kalan cok ama kalamayanda var.kist biraz geciktirebilir demisti doktorum.sende ihmal etme doktora gorun

Sperm testi yaptirdik. Adetin 3.günü de yumurta takibi yapilacak. Hatta konum var. Sperm testi sonucumuza bakabilir misiniz eğer anliyorsaniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gram-testini-yorumlayacak-olan-var-mi.762097/

Sperm testi yaptirdik. Adetin 3.günü de yumurta takibi yapilacak. Hatta konum var. Sperm testi sonucumuza bakabilir misiniz eğer anliyorsaniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gram-testini-yorumlayacak-olan-var-mi.762097/
Sperm testi hakkinda hic bilgim yok henuz biz baktirmadigimz icin hic arastirmadim ama en saglikli yorumlamayi doktorunuz yapar. Ona gore bi yol cizilir. dualarim bizim gibi bebek isteyen herkesin evlat sahibi olmasi icin hep.ben dokuz aydir bunu yasiyorum yillardir isteyenler var Allah onlarida bizide guldursun insallah arkadasim. Duani eksik etme canim

Amin insallah. Rabbim bizlerin de kucagini hayirlisiyla doldursun insallah.

arkadaşlarım bende iki yumurtalığımdada çikolata kisti var 2.5 cm lik iki yıldır. bekarken öğrendim dr doğum kontrol hapına başlattı büyümesin diye. evlenesiye kadar onu kullandım evlenmeden biraz önce bıraktım çünkü hepsi zor hamileliğin çocuk sahibi olmaya çalış dedi.inanın çok üzüldüm nişanlımaa dedim böyle böyle diye...
evlendik kontrole gittim kistlerin boyutu aynı malum bziim kist kaybolmuyo ama hap sayesinde büyümedide. bunlara ek başka normal kist oluşmuş birde onu öğrendim..
sonra diğer kontrolde kanıma bakmk istedi ca125 e ve beta da istemiş hamile olduğumu öğrendim
şu an 7 haftalık hamileyim çok şükür :)
allahım herkese hayırlı evlat versin.....
ne olur ben gbi üzülmeyin veren Allah veriyo herşey bahane...
ve komik gelebilir size ama hamile kalmadan 1 ay boyuncak kefir içtim her derde deva diye inşallah ii haberlerinizi alırım benimki de sağlıklı olur ..........:)
(soğan suyu içmiştim 3 ay bi faydası olmadı bana )

canım ben 28 yaşındayım 16 aylık evliyim.3 aylık ta hamileyim ama biz ilk başta korunuyorduk bebek için.. bencede ihmale gelmez bu işler mutlaka doktora görünmelisin

amin canım çok tşk ederim.ben zaten 16 aylık evliyim .ama ilk 6 aydan sonra bebek düşünmeye başlamıştık.yani yaklaşık 7 ay sonra hamile kaldım diyim sana.28 yaşındayım..ben zaten rutin kontrolde görmüştüm kistim olduğunu ve ondan sonra endişenmeye başlamıştım cocuk konusunda..bence sende ihmal etme mutlaka doktora git canım.sen ne kadarlık evlisin?

Canim ben 1 yillik evliyim dokuz aydir flnda deniyoruz ama ben sunun farkna vardm biz bbu dokuz ayda uc kere fln yunurtlmyi tutturmusuz zamanlamada hata yapyrz ve ben artk kontrollu sekilde devam etmk istyrum.hayirlisi allahtan.inaniyorum allahin izniyle bebegim olucak umudumu kaybetmiyorum.kistimin takibini yaptrcam bakalim umarim iyi haberler alirim.burda birbirimizi gormuyoruz ama yasadiklarimiz ortak.o yuzden dualarim hamile kalan arkadaslarimin saglikla bebeklerine kavusmalari ve bizimde o guzel duyguyu yasamamiz icin...

Bi guzel haber daha:) allah saglikla bebegine kavustursun canim tamamina erdirsin bu mutlulugunu. Cok haklisin allah bi sebep veriyor gercekten.menopoza giren kadin hamile kalabiliyosa rabbim o kadar buyukki ben oyle hikayeler duyuyorumki imkansiz denilenler oluyor yeterki rabbim ol desin.insallah bende bebegime kavustugumda buraya yazicam sizinle sevincimi paylasicam :)

Arkadaşlar allah çok büyük dua edin bendede çikolata kist vardı ve hamileyim 5 haftalik 2 aylık da evliyim ilk çikolata kisti nin olduğunu duydugumda ve arastirdimda çok ağladım çocuğum olmaz diye ama hep dua ettim allaha şimdi hamileyim olur iyi düşünün lutfen

amin canım çok şükür...inşallah.
ÇİKOLATA KİSTİ OLANLAR ÜZÜLMEYİN OLUYOR HAKKATEN ÜZÜLMEYİN :)

merhaba arkadaşlar.benim de prolemim çikolata kisti malesef 2 yıldır evliyim.1 kere kimyasal gebelik yaşadım ve daha sonra korunmadık ama hamile kalamadım.kürtajdan sonra dr a muayanesine gittiğimde çikolata kistm olduğunu ve 5 cnm büyüklüğünde olduğunu söyledi.6 ay süre verdi zayıflamam ve normal yoldan hamile kalabilmem için ama yaklaşık 1 yıl geçti yine hamile kalamadım.geçen hafta tekrar kontrole gittiğimde kistim 7 cm olmuş büyümüş yani ve bana amlyt olmam gerektiğini söyledi daha sonra 6 aylık sürede hamile kalmam beklenicekmiş eğer olmazsa aşılama aşılama da olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi.hormon testlerim normal.laparoskopi amlytıyla tüplerime de bakılacakmış.bu ameliyatı yaptıran ve daha sonrası gebe kalan arkdaşlarımız varsa lütfen cevap yazabilr mi.

canım sen ihmal etme mutlaka git doktora .inşlh rabbim nasip eder sağlıkla inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…