Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım acaba belirtilerini yazar mısın bende kendimden şüpheleniyorum da doktorlar hiç kist görmedi ama ben yapışıklıklan şüphe duyuyorum.lütfen sendeki belirtileri yazar mısın ve hemen ultrasonda gözükmüşmüydü kistinSelam arkadaşlar ben de çikolata kisti nedeniyle 2 gün önce laparoskopi yapıldı. Karnım şiş, sancılarım var, kasıklarım omuzlarım, ve sırtım çok ağrıyor. Onun dışında sıkıntı yok çok şükür ameliyat iyi geçti dedi Dr. Yine de ayağa kalka biliyorum zar zor da olsa.bugün çamaşır serdim süpürge çektim... Eşime söylemedim ama
kafama takılan bi çok soru var, 1 seneyi geçgin bebiş istiyoruz olmadı, acaba ameliyattan sonra daha çok beklicem mi bilemiyorum ... Allah'ım yardımcımız olsun. Hepimize sağlıklı sıhhatlı ve hayırlı bebişler nasip etsin tez vakitte.
Selam arkadaşlar ben de çikolata kisti nedeniyle 2 gün önce laparoskopi yapıldı. Karnım şiş, sancılarım var, kasıklarım omuzlarım, ve sırtım çok ağrıyor. Onun dışında sıkıntı yok çok şükür ameliyat iyi geçti dedi Dr. Yine de ayağa kalka biliyorum zar zor da olsa.bugün çamaşır serdim süpürge çektim... Eşime söylemedim ama
kafama takılan bi çok soru var, 1 seneyi geçgin bebiş istiyoruz olmadı, acaba ameliyattan sonra daha çok beklicem mi bilemiyorum ... Allah'ım yardımcımız olsun. Hepimize sağlıklı sıhhatlı ve hayırlı bebişler nasip etsin tez vakitte.
Valla nerden baslasam bilemiorum canm.bende de cikolatSelam arkadaslar ben burdaki tum arkadaslardan bunu yasayan herkesten bilgi yardim bekliyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla nerden baslasam bilmiorum canm.bendede var kist.bazi doktorlar ameliyat dedi bazilari ameliyat olma tup bebek dediler.tup bebek yaptirdik.kimyasal gebelik oldu.simdi bi operasyon geciricem sanirim.iste boyle macera devam ediyo yaniSelam arkadaslar ben burdaki tum arkadaslardan bunu yasayan herkesten bilgi yardim bekliyorum...
Canm biraz laparoskopiden bahsedermisiin nasil oldu ayilirken falan cok agrin oldumu.kistlerin buyukmuydu??Selam arkadaşlar ben de çikolata kisti nedeniyle 2 gün önce laparoskopi yapıldı. Karnım şiş, sancılarım var, kasıklarım omuzlarım, ve sırtım çok ağrıyor. Onun dışında sıkıntı yok çok şükür ameliyat iyi geçti dedi Dr. Yine de ayağa kalka biliyorum zar zor da olsa.bugün çamaşır serdim süpürge çektim... Eşime söylemedim ama
Canım ameliyathanede atıldığımı hatırlıyorum, maskeyi çıkarıp ağladım ağrı kesici versinler diye, odama çıkınca ağrı kesici iğne vurdular çok iyi geldi bana. Ama tabi rahat hareket edemiyorsun ağrılar oluyo. Şu an 3 gün oldu daha iyiyim çok şükür. Çabuk toparlıyorsun. Ameliyatta hiç bişey hissetmiyosun genel anestezi olduğu için bu yüzden söylenecek pek bişey yok.Canm biraz laparoskopiden bahsedermisiin nasil oldu ayilirken falan cok agrin oldumu.kistlerin buyukmuydu??
Benimde kiattim vardi canim ameliyat oldum simdi adettim gecikmisSelam argecikmiş inş umutlu cevap alirimda saana umut olurum ben burdaki tum arkadaslardan bunu yasayan herkesten bilgi yardim bekliyorum...
canım oradakilere baktım benim sıkıntım adet öncesi leke ve adet sonrası leke ile birlikte 12 ya da 14 gün sürmesi.adet ağrım yok sendeki belirtilerden bir tanesi var gibi makatımda bazen ani kramplar giriyor sızı gibi ama kısa süreli saniyelik.birde artık psikolojik mi bilmiyorum adet sonrası sürekli yan taraflarım hafif hafif ağrıyor arada kasık bölgemde de oluyor ağrı.Canım ben 1 seneyi geçgin bebiş istiyorum olmadı, geçen kış 12. ayda rahim filmi çektirdim temiz dediler.
Nisan da özel jinekoloğa gittim pkolusun dedi, 4 ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım olmadı.
Son denememde, adetim aşırı sancılı geçti, acile gittim ağlaya ağlaya, birkaç günde toparladım anca.
Aynı zamanda bu forumu takip ediyordum, ve çikolata kisti hakkında araştırma yaptım ve belirtiler bende vardı yani :
- adet başlamadan önce ağrılar başlıyordu, bel kasık ve bacak ağrılarım
- ilişkide zaman zaman ağrılar
- ishal ( adet döneminden önce başlayırdu, bitinceye kadar devam )
- makata vuran ağrı
- infertilite
- sık sık idrar ihtiyacı
http://www.gata.edu.tr/cerrahitipbilimleri/kadinhastaliklaridogumad/sss/jsrs6.html
Buraya bakabilirsin, ben ilk burdan okumuştum ve hemen kendimden şüphelendim...
Hemen gözüküyor mu bilmiyorum çünkü bana özel jinekoloğum bişey demedi, ancak Dr değiştirdim, Ankara'da meşhur bir profesör e gittim, o ilk muayenede söyledi bana çikolata kisti var diye, geçen adetimi bekledi kesin karar vermek için, ve tercihi bize bıraktı, ya ilaçla tedavi ya da laparoskopi.
Geçmiş olsun canım, yalnız sana tavsiyem çok iyi bi Dr bul, Ankara'daysan sana tavsiye verebilirim, benim ki profesör, Dr seçimin çok önemli, ve tedaviye en kısa zamanda başla, drunu bulunca, benim de önceden ağrılarım yoktu, şu son 5 ay içinde oldu ne olduysa.... Inşallah hamile kalırız canım.canım oradakilere baktım benim sıkıntım adet öncesi leke ve adet sonrası leke ile birlikte 12 ya da 14 gün sürmesi.adet ağrım yok sendeki belirtilerden bir tanesi var gibi makatımda bazen ani kramplar giriyor sızı gibi ama kısa süreli saniyelik.birde artık psikolojik mi bilmiyorum adet sonrası sürekli yan taraflarım hafif hafif ağrıyor arada kasık bölgemde de oluyor ağrı.
şimdiye kadar 10 doktora gittim bunların her biri bir çok kişinin beğendiği doktor bir kez de profa gittim o makattan muayene edince rektovajinak endometiorisi dedi yumurtalıkta kist yok lezyonlar onun deyişine göre bende bağırsağa tutulmuş.10 aydır hamile kalamıyorum.rahim filmi hormon testi ca 125 ca 19 hepsi normal.ocak ayına kadar hamile kalamazsam ki kalacağıma inanmıyorum bende laparoskobi olmak isteyeceğim.
ankarada değilim antalyadayım artık korkmaya başlıyorum doktorlar teşhis edeme ve geç kaldım diye antalyada iyi bir doktor bulup gitmeliyim artıkGeçmiş olsun canım, yalnız sana tavsiyem çok iyi bi Dr bul, Ankara'daysan sana tavsiye verebilirim, benim ki profesör, Dr seçimin çok önemli, ve tedaviye en kısa zamanda başla, drunu bulunca, benim de önceden ağrılarım yoktu, şu son 5 ay içinde oldu ne olduysa.... Inşallah hamile kalırız canım.
Bir an once git doktora,insallah bebisine bisey olmaz canimBenimde çikolata kisti vardı ve suan hamileyim ama rahimde sivi birikimi olduğunu söylediler bebeğime zararı olurmu bilmiyorum inş olmaz doktoraya gitmedim 2 buçuk haftalik hamileyim ne yapacam bilmiyorum
Bir an once git doktora,insallah bebisine bisey olmaz canim![]()