- 5 Şubat 2020
- 90
- 26
- 38
- 30
- Konu Sahibi Pisipisi16
-
Kesinlikle katılıyorum,yüzüme bile bakmadı detaylı kontrol edilmek istedim yani hatta dedim ki düzenli kontrollerim olmasını istiyorum tek bir doktor ile ilerlemek istiyorum dedim. Hiç tepki bile vermedi. Güleryüz sıfırdı zaten. İçim tedirgin çıktım yine..Bende doruk hastanesine gittim gizem yıldırıma ve Hatice taşlıya ikisinden de memnun kalmadım
Özel muayene düşünebilirsin bence cnm. Ben ziya çetine gidiyorum çok memnunum ama kist ameliyatı olman gerke deyince biraz uzaklaştım açıkçası. Ben istemiyorum ameliyat olmakKesinlikle katılıyorum,yüzüme bile bakmadı detaylı kontrol edilmek istedim yani hatta dedim ki düzenli kontrollerim olmasını istiyorum tek bir doktor ile ilerlemek istiyorum dedim. Hiç tepki bile vermedi. Güleryüz sıfırdı zaten. İçim tedirgin çıktım yine..
MERHABALAR KISTINIZ IKI YONDE MI VAR DI KAC CM DI? YANI TUP BEBEK OLDUGUNUZDA KISTLEMI OLDUUU BENDEDE KIST VAR AMELIYAT DIYORLARÇok teşekkür ederim hayırlı zamanda sizinde haberlerinizi alırız inşhayır başka tedavi görmedim yumurtlama problemimde mevcuttu normal yollardan Allah nasip etmedi. İnş sizin bunlara gerek kalmadan olur
Cnm ne kadar zamandır istiyorsun bebek? Amh değerin kaç? Bu ameliyat amhyi düşürüyor o yüzden bana doktorum tüp bebeği önerdiMERHABALAR KISTINIZ IKI YONDE MI VAR DI KAC CM DI? YANI TUP BEBEK OLDUGUNUZDA KISTLEMI OLDUUU BENDEDE KIST VAR AMELIYAT DIYORLAR
Merhaba tek taraflıydı 4 cm ile başladı ilaçlarla vs en son 7 cm kadar büyümüştü hep değişti cm olarak yani büyüme küçülme oldu net hatırlayamıyorum bile artıkMERHABALAR KISTINIZ IKI YONDE MI VAR DI KAC CM DI? YANI TUP BEBEK OLDUGUNUZDA KISTLEMI OLDUUU BENDEDE KIST VAR AMELIYAT DIYORLAR
Kistle transfer için doktor tutma olarak kaç oran verdi peki cnm bide taze transfer mi dondurulmuş mu olduMerhaba tek taraflıydı 4 cm ile başladı ilaçlarla vs en son 7 cm kadar büyümüştü hep değişti cm olarak yani büyüme küçülme oldu net hatırlayamıyorum bile artıkevet kistle birlikte yaptık tüp bebek şuan da duruyor yani sadece küçüldü biraz daha
Her tüp bebekle tutma oranı seninde aynı dedi Bir oran vermedi. Sadece çift transfer önerdi şansı arttırmak için. Bebekler kistin olduğu yere konulmuyor sonuçta rahmin içine koyacağız yumurtalıklardaki kist bir etkisi olmayacak tutmasına ya da tutmamasına dedi. Fakat ben lucrin depot geçici menapoz iğnesi ile çok uzun aylar adet olmadım kisti baskıladı doktor yumurta toplamadan 1 sene sonra transfer oldum. Dondurulmuş transfer yani. Doktorum hiçbir ihtimali atlamadı yavaş bir tedavi oldu ama şükür değdiKistle transfer için doktor tutma olarak kaç oran verdi peki cnm bide taze transfer mi dondurulmuş mu oldu
Geçici menapoz peki kisti küçülttü mü?Her tüp bebekle tutma oranı seninde aynı dedi Bir oran vermedi. Sadece çift transfer önerdi şansı arttırmak için. Bebekler kistin olduğu yere konulmuyor sonuçta rahmin içine koyacağız yumurtalıklardaki kist bir etkisi olmayacak tutmasına ya da tutmamasına dedi. Fakat ben lucrin depot geçici menapoz iğnesi ile çok uzun aylar adet olmadım kisti baskıladı doktor yumurta toplamadan 1 sene sonra transfer oldum. Dondurulmuş transfer yani. Doktorum hiçbir ihtimali atlamadı yavaş bir tedavi oldu ama şükür değdi
Evet adet olmamak kisti küçülttü. Bazen kist tutunmayı engelleyebiliyor bir madde salgılayıp çoğu kişi bu yüzden hamile kalamıyormuş. Kist alınsa bile odaklar tamamen temizlenemiyor. Öyle böyle illet birşey bu kistte çeken anlar ancak.Geçici menapoz peki kisti küçülttü mü?
Ah bilmem mi ağrısı da çok kötü.. Bana da doktorum tüp bebek önerdi bursadayım merkezleri araştırıcam bakalım ne tarz Bi tedavi uygularlar diye merak ettim de sordum. Bu arada sağlıkla kucağına al inş yavrunuEvet adet olmamak kisti küçülttü. Bazen kist tutunmayı engelleyebiliyor bir madde salgılayıp çoğu kişi bu yüzden hamile kalamıyormuş. Kist alınsa bile odaklar tamamen temizlenemiyor. Öyle böyle illet birşey bu kistte çeken anlar ancak.
Çok sağolun inş sizinde güzel haberlerinizi alırız. Evet ikiside tutunduAh bilmem mi ağrısı da çok kötü.. Bana da doktorum tüp bebek önerdi bursadayım merkezleri araştırıcam bakalım ne tarz Bi tedavi uygularlar diye merak ettim de sordum. Bu arada sağlıkla kucağına al inş yavrunuikisinde tutundu mu
Oy maş sağlıkla kucağına al inş ikisini deÇok sağolun inş sizinde güzel haberlerinizi alırız. Evet ikiside tutunduRabbim uğraştırmadan nasip etsin inş
Merhaba;Bana neden kimse cevap vermiyo
Ya çok sevindim ne güzel maşallah Allah sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin. Benimde var rahim filmi çekilecek ama ben bebiş düşünmüyordum yeni düşünmeye başladım. Hiç denemedim yani bakalım nasıl olacak. Rahim filmi korkutuyor beni deArkadaşlar kimse çok konuyla ilgilenmedi fakat ben yine de içinizi rahatlatmak için şunu söyleyeceğim. Çikolata kistim yeniden oluşmuş bu defa 4.5 cm sağ bölgemde ve ben hamileyim 5 haftalık. Bu kist gözünüzü korkutmasınnn
Ben çektirmedim rahim filmi canım.. şuan doktorum çikolata kistinin çoğu kadında olduğunu ve hamileyken bebek için sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Bu kistten korkmayın lütfen rabbim nasip ederse oluyor ...Ya çok sevindim ne güzel maşallah Allah sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin. Benimde var rahim filmi çekilecek ama ben bebiş düşünmüyordum yeni düşünmeye başladım. Hiç denemedim yani bakalım nasıl olacak. Rahim filmi korkutuyor beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?