- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Pisipisi16
-
Kistiniz yok olsa bile odakları duruyodur endometriozis önemli zaten çikolata kisti görünen yüzübizde çocuk istiyoruz,3 aydır denedik ama olmadı... çikolata kistinden dolayıdır diye düşündük ama kistim de yok olmuş,umarım denemelerimiz boşa çıkmaz artık. Progestan verdi doktor adetim geciktiği için ve düzene sokması için işe yarar mı bilemiyorum. Gebeliğe hazırlıyormuş sanırım
Peki bu boyle cok cok şiddetli agrilari da gecryor mu?isi sansa birakmk korkutyor beniBuscopan plus
Ahh nerdeee valla çikolatadan bile tiksindim artık, baksan dünyanın en sağlıklı insanlarıyız ama bulur işte bizi hiç aklıma gelmezdiNurov kuzum ca yüksek çıkmış kesın çiko kisti. Keske bi sabah kalksak bizimde erise:)
İnş ya her isteyen kavuşur inşÇok teşekkür ederim hayırlı zamanda sizinde haberlerinizi alırız inşhayır başka tedavi görmedim yumurtlama problemimde mevcuttu normal yollardan Allah nasip etmedi. İnş sizin bunlara gerek kalmadan olur
Sen benim yediklerimi görsen hormonlu paketli seyler yemem meyvesi olmayan meyve sebze yemek ama hersey bende var :)Ahh nerdeee valla çikolatadan bile tiksindim artık, baksan dünyanın en sağlıklı insanlarıyız ama bulur işte bizi hiç aklıma gelmezdi
Teyzemin rahminde sayısız kistler vardı ve bi aktar ona bu karısımı yapıp vermişti,eski lokman hekim bir amca. Bir ay içti ve ameliyat günü netleştirmek içim gittiğinde ameliyat etmelerine gerek bile kalmamıştı. Rahmi iyileştiren güçlendiren kistleri azaltan yok etmeye yardım eden birşeymiş.. şifa olsun insallahbu karışımı kim önerdi size
Çok istiyorum 6 aylık evliyimİnş ya her isteyen kavuşur inş
Olsaydı görürdü doktor değil mi ya ? Bana yok hiç birşey dedi ama ben çok vesvese yaptım çünkü ilk gittiğim doktor çikolata kisti diyen doktor yani çok umutsuz konusurken bu doktor tertemiz dedi hiçbirşey yok dedi... bende gördüm ultrasonda gerçi o top gibi şeylerden yoktu hiç.. şu an vesvese yaptım çok fazla acaba vardı da doktor mu görmedi diyeNurov kuzum ca yüksek çıkmış kesın çiko kisti. Keske bi sabah kalksak bizimde erise:)
Valla açıkçası ne bulursam o diyebilirimm ama genelde parol içiyorum kesmiyor oPeki bu agrili regl donmlerinde hangi agri kesiciyi kullanyorsnz?
Olsa gözükürdü canımda bi anda nereye gtmis okadar onuda anlamadim bilemiyrum hadi içi bosalsa ekranda dışındaki kabugu sönmüs bi sekilde gözükürdü. Nerde gttin doktoraOlsaydı görürdü doktor değil mi ya ? Bana yok hiç birşey dedi ama ben çok vesvese yaptım çünkü ilk gittiğim doktor çikolata kisti diyen doktor yani çok umutsuz konusurken bu doktor tertemiz dedi hiçbirşey yok dedi... bende gördüm ultrasonda gerçi o top gibi şeylerden yoktu hiç.. şu an vesvese yaptım çok fazla acaba vardı da doktor mu görmedi diyeyoktur dimi
Bursada gittim canım,bende anlamadım nasıl oldu bu iş 3 ay sonra bi gittim kist falan yok dedi doktorOlsa gözükürdü canımda bi anda nereye gtmis okadar onuda anlamadim bilemiyrum hadi içi bosalsa ekranda dışındaki kabugu sönmüs bi sekilde gözükürdü. Nerde gttin doktora
Öyle ya insan seçmiyomuş bu kist onu anladım ama hareket yürüyüş iyi geliyo bi aydır yürüyorum düzenli olarak yarım cm bile küçülmüş, inş yok olur giderSen benim yediklerimi görsen hormonlu paketli seyler yemem meyvesi olmayan meyve sebze yemek ama hersey bende var :)
Naisp değil demek ki zamanı var.. Hormon tahlili eşinin tahlili rahim filmi çekildi miÇok istiyorum 6 aylık evliyimama Doktor kist kalmamış dediğine göre neden olmuyor bilmiyorum adetim düzensiz hala
Hangi doktora gittin cnm bende bursadayım ondan sordumBursada gittim canım,bende anlamadım nasıl oldu bu iş 3 ay sonra bi gittim kist falan yok dedi doktor
Doruk hastanesi canım zeynep çolak'a gittim. Ondan önce bana çikolata kistin var diyen doktor da dilek doğanbaş tıHangi doktora gittin cnm bende bursadayım ondan sordum
Canım hormon tahlili yapıldı onda herşeyim normal çıktı sadece ca125 43 çıkmıştı yüksekti. Eşim hiç gitmedi,rahim filmim de çekilmedi. Bu gittiğim doktora ısrarla sordum hatta rahim filmine gerek var mı diye 'yooo' dedi sadece. Gerek yok dedi kistin erimiş dedi. Muhtemelen siyah adet kanamasıyla da kistini atmışsın dedi.Naisp değil demek ki zamanı var.. Hormon tahlili eşinin tahlili rahim filmi çekildi mi
Eşinin mutlaka gitmesi gerekir ayrıca rahim filmi de çekilmesi lazım rahimde Bi problem olabilir cnmCanım hormon tahlili yapıldı onda herşeyim normal çıktı sadece ca125 43 çıkmıştı yüksekti. Eşim hiç gitmedi,rahim filmim de çekilmedi. Bu gittiğim doktora ısrarla sordum hatta rahim filmine gerek var mı diye 'yooo' dedi sadece. Gerek yok dedi kistin erimiş dedi. Muhtemelen siyah adet kanamasıyla da kistini atmışsın dedi.
Gittiğim doktor kist falan kalmamış dedi,detaya hiç inmedi beni de kuşkuya düşürdü ...Eşinin mutlaka gitmesi gerekir ayrıca rahim filmi de çekilmesi lazım rahimde Bi problem olabilir cnm
Kist olmaması iyi bişry ama rahim filmi önemli eşin tahlili önemliGittiğim doktor kist falan kalmamış dedi,detaya hiç inmedi beni de kuşkuya düşürdü ...
Bende doruk hastanesine gittim gizem yıldırıma ve Hatice taşlıya ikisinden de memnun kalmadımDoruk hastanesi canım zeynep çolak'a gittim. Ondan önce bana çikolata kistin var diyen doktor da dilek doğanbaş tı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?