- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
Banada fayda etmicegini düşündükleri için vermediler demekkiBana visanne yi önerdi onuda kullandım fakat hiç azalma olmadı kistin boyutunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada fayda etmicegini düşündükleri için vermediler demekkiBana visanne yi önerdi onuda kullandım fakat hiç azalma olmadı kistin boyutunda
sakin dedigimi yanlış anlama cnm hemen tüp bebek dene deniyorum ama tüp bebek doktorlari bu konular da daha uzman daha iyi bir yol çizer tabi para amaci gütmeyen iyi bi doktor bulman lazim. insallah dogal yoldan hamile kalirsin. bu arada yapisiklik olup olmadigi rahim filminde görülüyor, bende yapisiklik cikmadi cok şükürEvet 6 aydır çocuk düşünüyoruz zaten bitkilerde fayda etmezse dediğin gibi tüp bebek merkezine gidicez. Nasıl bi hastalikmis bu Rabbim herkesin şifasini versin
zaten o ilaclar fayda etse bile gecici, birakinca tekrar büyüyorBanada fayda etmicegini düşündükleri için vermediler demekki
Rahim filmini kendinmi çektirdin doktormu istedi? Bide ağrılı oluyomuş sanirimsakin dedigimi yanlış anlama cnm hemen tüp bebek dene deniyorum ama tüp bebek doktorlari bu konular da daha uzman daha iyi bir yol çizer tabi para amaci gütmeyen iyi bi doktor bulman lazim. insallah dogal yoldan hamile kalirsin. bu arada yapisiklik olup olmadigi rahim filminde görülüyor, bende yapisiklik cikmadi cok şükür
1 yil hamile kalamayinca doktor istedi, 2 sene sonra histeroskopi de yaptirdim ben tedbiren o zaman rahim filmi bi daha çekildi hepsi temiz çıktı. ilki anestezisiz oldu benim hic ağrım olmadi kolay geçit ama kiminde ağrılı oluyormuş, ikincisi anestezili oldu ondan zaten uyuyup uyaniyorsun. hafif kanama olabiliyor sonrasında 1-2 günRahim filmini kendinmi çektirdin doktormu istedi? Bide ağrılı oluyomuş sanirim
Canm banada gittigm bi doktor visanne ilacı fayda etmeyince 2 ay bebek dene eğer olmazsa tüp bebek tedavisine yönlendireceğini söyledi. Sonra başka doktora gittim oda bunun çikolata kisti olmadğını ama bu kistle zor hamile kalabilirsin dedi.Evet malesef gebeliğe engelmis tüplerimin tıkalı olup olmadığına dair bisey söylemedi onu görebiliyorlarmi normal muayene ile
Senin adina çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende şimdi aslan pençesini içiyorum peşine civan percemi ve hayit tohumu icicem onlar bitince incir kürüne baslicaktim inşallah faydasını görürüm bende. Incir kurunu nasıl içtin ne zaman başladın anlatabilirmisinCanm banada gittigm bi doktor visanne ilacı fayda etmeyince 2 ay bebek dene eğer olmazsa tüp bebek tedavisine yönlendireceğini söyledi. Sonra başka doktora gittim oda bunun çikolata kisti olmadğını ama bu kistle zor hamile kalabilirsin dedi.
Ben o ay incir kürü denedim esimede keçiboynuzu kürü. ıbrahim saracoğlu tarifinden.ve Rabbime şükürler olsun ki 4 haftalık hamileyim.henuz kalp atışlarını duyamadım ama çok sevindik haliyle.doktor bile bu kistle bu hamilelik mucize dedi.
Yani sana demem şu.bi doktorla sınırlı kalma iyice araştır.eger tüplerinde tıkanma yoksa bu kurleride araştır ve dene derim.
Inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur
Amin canım inşallahSenin adina çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende şimdi aslan pençesini içiyorum peşine civan percemi ve hayit tohumu icicem onlar bitince incir kürüne baslicaktim inşallah faydasını görürüm bende. Incir kurunu nasıl içtin ne zaman başladın anlatabilirmisin
Inşallah canım Allah razı olsunAmin canım inşallah
Adetin bittiği gün başladım ben yani 7. Gün
Yarım litre yada biraz daha fazla kaynayan suya 7 - 8 adet kuru inciri elimle ikiye bolerek attım.ve kısık ateşte 15 dk kaynattım .her sabah aç karnına tükettim.tam 21 gün.her gün taze hazırladım ama.
Aynı zamanda esimede keçiboynuzu kürü yaptım.sukurler olsun .
Inşallah sende sifani bulursun canm
Amin canım inşallah seninde güzel haberlerini duyarızInşallah canım Allah razı olsun
Çok fena oluyor hemde kanim çekiliyor gibi oluyor bacaklarimdan..Kizlar sizde de adet öncesi bacak ağrısı oluyor mu
ya adet olduğum zaman zaten oluyordu da son zamanlarda artik adete 1 hafta kala bile olur oldu kistler büyüyor sanirimÇok fena oluyor hemde kanim çekiliyor gibi oluyor bacaklarimdan..
Benim uzunca bir zamandir adetten once basliyor. Ama kist buyume yapmadi.ya adet olduğum zaman zaten oluyordu da son zamanlarda artik adete 1 hafta kala bile olur oldu kistler büyüyor sanirim
Kistin büyüyüp büyümedigi anlaşılmaz canim. Kiminin 2 cm kist deli ağrılara sebep olurken kimi 5cm lik kistini rutin kontrollerde öğreniyorya adet olduğum zaman zaten oluyordu da son zamanlarda artik adete 1 hafta kala bile olur oldu kistler büyüyor sanirim
Dün doktora kontrole gittim malesef hıc olumlu sonuç alamadım kistim biri 6 cm e yaklaşmış digeride 5 cm olmuş moralim alt üst oldu ve sanirim rahim duvarı kalınlaşması var bu ictiklerim sebep olmuş olabilirmi acaba? Devam etsem mi bilemedim bu ayda adetime 10 gün kala sogan kürü uygulucaktim uygulamasammiki. Bide doktor visanne yazdı adetimin 1. Günü başlıcam 3 ay kullan dedi ama çokta olumlu sonuç alabileceğimi söylemedi. Ne yapacagimi bilmiyorum ameliyattanda korkuyorum yumurta rezervlerine zarar verecek diye. Biri bu konuda bana yol göstersin lütfen. Bide visannenin yan etkileri oldumuCanm banada gittigm bi doktor visanne ilacı fayda etmeyince 2 ay bebek dene eğer olmazsa tüp bebek tedavisine yönlendireceğini söyledi. Sonra başka doktora gittim oda bunun çikolata kisti olmadğını ama bu kistle zor hamile kalabilirsin dedi.
Ben o ay incir kürü denedim esimede keçiboynuzu kürü. ıbrahim saracoğlu tarifinden.ve Rabbime şükürler olsun ki 4 haftalık hamileyim.henuz kalp atışlarını duyamadım ama çok sevindik haliyle.doktor bile bu kistle bu hamilelik mucize dedi.
Yani sana demem şu.bi doktorla sınırlı kalma iyice araştır.eger tüplerinde tıkanma yoksa bu kurleride araştır ve dene derim.
Inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur
Canım korkularını çok iyi anlıyorum. Şunu söyleyim yıllardır bu hastalıkla uğraştım yapmadığım şey kalmadı. Tecrübeye dayanarak söylüyorum ki ne soğan kuru ne başka bişey bu kisti yok etmeyi başaramıyor. İstersen soğan kuru dene ama visanne den gördüğün faydayı göremezsin. Visanne de bu kisti yok edemiyor ama küçülüyor ya da büyümesini durduruyor. Sen kullandın mi diye sorarsan hayır kullanmadım ama kullanan çok kişiyle konuştum. Ben hamile kalmak için kullanmadım. Sonuçta hamile kaldım çok şükür:)) benim de sağ 3.5 sol 2.5cmdi hamile kalana kadar biri 5 diğeri 3.5cm e kadar büyümüştü. Eğer hayatını cehenneme çevirmiyorsa ameliyat olma. Hamile kalmaya engel olan tüplerin tıkalı olup olmaması. Önce git hsg çektir tüplerin açıksa en az 1 yıl gün aşırı ilişki ile hamile kalmaya çalış. Benim hamile kalmam 2 yılımı aldı. İnatla ameliyattan kaçtım iyi ki de olmamışım. 0.01 amh ile bile hamile kalan biliyorum eğer tuplerden biri bile açıksa hiç pes etme. Hamile kalmayı ve kistleri aklından çıkar. Onlarla savaşma sen onlardan güçlüsün. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.Dün doktora kontrole gittim malesef hıc olumlu sonuç alamadım kistim biri 6 cm e yaklaşmış digeride 5 cm olmuş moralim alt üst oldu ve sanirim rahim duvarı kalınlaşması var bu ictiklerim sebep olmuş olabilirmi acaba? Devam etsem mi bilemedim bu ayda adetime 10 gün kala sogan kürü uygulucaktim uygulamasammiki. Bide doktor visanne yazdı adetimin 1. Günü başlıcam 3 ay kullan dedi ama çokta olumlu sonuç alabileceğimi söylemedi. Ne yapacagimi bilmiyorum ameliyattanda korkuyorum yumurta rezervlerine zarar verecek diye. Biri bu konuda bana yol göstersin lütfen. Bide visannenin yan etkileri oldumu
Cevabın icin çok teşekkür ederim canım biraz olsun içimi rahatlattin. Senin adinada çok sevindim. Ben ozaman en yakın zamanda hsg çektireyim ve visanneyi kullanayim sonuç olumlu olur yada olmaz artık Rabbim hayırlısını versin inşallahCanım korkularını çok iyi anlıyorum. Şunu söyleyim yıllardır bu hastalıkla uğraştım yapmadığım şey kalmadı. Tecrübeye dayanarak söylüyorum ki ne soğan kuru ne başka bişey bu kisti yok etmeyi başaramıyor. İstersen soğan kuru dene ama visanne den gördüğün faydayı göremezsin. Visanne de bu kisti yok edemiyor ama küçülüyor ya da büyümesini durduruyor. Sen kullandın mi diye sorarsan hayır kullanmadım ama kullanan çok kişiyle konuştum. Ben hamile kalmak için kullanmadım. Sonuçta hamile kaldım çok şükür:)) benim de sağ 3.5 sol 2.5cmdi hamile kalana kadar biri 5 diğeri 3.5cm e kadar büyümüştü. Eğer hayatını cehenneme çevirmiyorsa ameliyat olma. Hamile kalmaya engel olan tüplerin tıkalı olup olmaması. Önce git hsg çektir tüplerin açıksa en az 1 yıl gün aşırı ilişki ile hamile kalmaya çalış. Benim hamile kalmam 2 yılımı aldı. İnatla ameliyattan kaçtım iyi ki de olmamışım. 0.01 amh ile bile hamile kalan biliyorum eğer tuplerden biri bile açıksa hiç pes etme. Hamile kalmayı ve kistleri aklından çıkar. Onlarla savaşma sen onlardan güçlüsün. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.
visanne doğum kontrol hapı değil ama hamile kalma olasılığı çok çok düşük. Bir kişide geçici Menopoz bile yapabiliyor. O yüzden hamile kalmayı düşünüyorsan önce onu dene. Baktın olmuyor kistler büyüyor o zaman 6 ay kadar kullanırsın. Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama incir kurunun kistleri büyüttüğün duymuştum bir kaç kişiden. Ben kullanmadım hiç ama doğan kuru kullanırken büyümüştü. Ya da öyle denk geldiBide visanneyi kullanırken hamile kalma şansı varmıdır acaba. Onunla beraber ayrıca incir ve havuç kürünüde yapsam sakıncası olurmu