• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti

Arkadaslar merhaba. Bugun doktora gıttım ve 4 mm çikolata kistım oldugunu öğrendim cok moralim bozuldu. Kisti olup hamile olan varmı:KK43:
merhaba bende ocak 28 inde doktora gittim ve 4cm buyuklugunde cıkolata kistim oldugunu ögrendim ve bu salı rahim filmi cektirecegim allah hepimizin gönlüne göre versin

canım özel hastaneyemi gittin devlet hastanesine mi
ilk özel muayenehaneye gittim testler için özel hastanelere yönlendirdi ve öyle cok tuzlu olacagı için özel hastanedeki doktora gittim bugün çekildim rahim filmini sabah abartılacak kadar degilmiş doktor seni cok korkutmuşlar kasılma dedı agladım hatta çekilirken korkudan ama dediğim gibi bormal alttan muane ederken ki gibi ekstra bi agrı yokmuş

Arkadaşlar merhaba
Buraya sizlere umut vermek için yazıyorum. Bende de çikolata kisti vardı ve Doktor aynı şekilde bana da hamilelik konusunda sıkıntılar çekeceğimi söyledi ve çocuk düşünüyorsanız düzenli şekilde ilişkiye girin 6 ay içinde hamile kalmazsan tedaviye başlarsın dedi. Dedi demesine ama dünya işleri ve bazı sıkıntılardan dolayı doktorun tavsiyesine pek uyamadık:) Ama inanın bana ALLAHa çok dua ettim. Hayırlısı ile bize evlat vermesini ve şuanda hamileyim arkadaşlar. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin unutmayın Al ol der ve olur. Allaha sığının ve hakkınızda hayırlısını isteyin şimdi hayırlısı ile sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı istiyoruz allahtan. Allah isteyen herkese nasip etsin içinizi ferah tutun Allah herşeyi verendir.

Arkadaşlar merhaba
Buraya sizlere umut vermek için yazıyorum. Bende de çikolata kisti vardı ve Doktor aynı şekilde bana da hamilelik konusunda sıkıntılar çekeceğimi söyledi ve çocuk düşünüyorsanız düzenli şekilde ilişkiye girin 6 ay içinde hamile kalmazsan tedaviye başlarsın dedi. Dedi demesine ama dünya işleri ve bazı sıkıntılardan dolayı doktorun tavsiyesine pek uyamadık:) Ama inanın bana ALLAHa çok dua ettim. Hayırlısı ile bize evlat vermesini ve şuanda hamileyim arkadaşlar. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin unutmayın Al ol der ve olur. Allaha sığının ve hakkınızda hayırlısını isteyin şimdi hayırlısı ile sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı istiyoruz allahtan. Allah isteyen herkese nasip etsin içinizi ferah tutun Allah herşeyi verendir.
Cnm ne guzel rabbim nasip etms bendede var ve asilama yaptrdm ins tutar dua et bana...Kac cmdi kistn

Cnm ne guzel rabbim nasip etms bendede var ve asilama yaptrdm ins tutar dua et bana...Kac cmdi kistn

canım sağ overde 5 cm di. Solda da ufak ufak var demişlerdi. İnşallah tutar sorun olmaz ama nolur inancını kaybetme hep olacakmış gibi düşünün, inan bak manevi açıdan çok rahat oluyorsun birde kötü düşünme sakın . bol bol dua et . Biz daha yeni ev aldık böyle hesap kitap yaparken çocuk haberi aldık çocuk kısmetiyle gelir derlermiş doğruymuş valla :)))

canım sağ overde 5 cm di. Solda da ufak ufak var demişlerdi. İnşallah tutar sorun olmaz ama nolur inancını kaybetme hep olacakmış gibi düşünün, inan bak manevi açıdan çok rahat oluyorsun birde kötü düşünme sakın . bol bol dua et . Biz daha yeni ev aldık böyle hesap kitap yaparken çocuk haberi aldık çocuk kısmetiyle gelir derlermiş doğruymuş valla :)))
Cnm yaa ne guzel...BiZim ev yokda yeni araba aldk bizimkide belki onun kismetiyle gelr ben cok dua ediyorm ins bende bu duyguyu tadarm

Cnm yaa ne guzel...BiZim ev yokda yeni araba aldk bizimkide belki onun kismetiyle gelr ben cok dua ediyorm ins bende bu duyguyu tadarm

inşallah canım ben hep "Allahım kendi katından temiz nesiller nasip et" diye hep dua ettim. Sizde deneyin inşallah duanız kabul olur herkez o duyguyu tadar bende inşallah kucağıma almayı nasip olur da o duyguyu da tadarım :))) birşey olacak diye korkuyorum allaha emanetiz artık:)

Eveeeet şükürler olsun kistim tamamen erimiş aktardan aldığım ilaç işe yaradı heralde,2 senedir bununla uğraşıyodum,karnım ağırdığı için tümör tahlili yaptı dr.sonuç yüksek çıktı ama bu ay ağrım yok inşallah 2.tahlilim normal çıkar açıkcası biraz tırstım.:110:

Bayanlar hepinize geçmiş olsun... Benim adetim 5 gün gecikti derken 6. gün çok şiddetli bir ağrı ile uyandım.. Doktora gittim. Doktor hanım çikolata kisti var dedi. 5 cm kist varmış :KK43: Ama tek bir doktor ile kalmak istemiyorum.. Kocaeli de yaşıyorum.. Önerdiğiniz bi doktor var mı?

Yaklaşık 6 ay önce jinekoloğa gittiğimde yumurtalıkta bir kist olduğunu söyledi iki ay kontrol sonrasında küçülme olmayınca ultrason ve Ca kan tahlili yaptırdım ve çikolata kisti olduğu kesinleşti. 3 ay adet geciktirmek için kullanılan bir ilaç ve son 3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. adet geciktirici ile birkaç yarım cm kadar küçüldü. Önümüzdeki hafta yeniden muayeneye gideceğim bakalım doğum kontrol hapı sonrası ne oldu. Çikolata kistleri normal kistlerden biraz daha farklı bu soğan kürü çikolata kisti içinde etkilimi acaba?

Eveeeet şükürler olsun kistim tamamen erimiş aktardan aldığım ilaç işe yaradı heralde,2 senedir bununla uğraşıyodum,karnım ağırdığı için tümör tahlili yaptı dr.sonuç yüksek çıktı ama bu ay ağrım yok inşallah 2.tahlilim normal çıkar açıkcası biraz tırstım.:110:[/QUOte

merhaba acaba hangi aktardan nasil bir karisim aldin, soyleyebilir misin? sanirim bursadasin.

Kzlar bende çikolata kisti ameliyatı sonrasında hamile kaldm tedavisiz şimdi bir tane oğluşum var Allah bağışlarsa 6 yaşında ikinci için uğraşıyorum bklm daha tam tedavi olamadm kistim tekrar üredi şuan 2.17 cm bklm rabbim hepimize anne olmayı tekrar tekrar nasip etsin...

Kzlar bende çikolata kisti ameliyatı sonrasında hamile kaldm tedavisiz şimdi bir tane oğluşum var Allah bağışlarsa 6 yaşında ikinci için uğraşıyorum bklm daha tam tedavi olamadm kistim tekrar üredi şuan 2.17 cm bklm rabbim hepimize anne olmayı tekrar tekrar nasip etsin...
Amin anneliği tadarız bizde inşAllah .Rabbim sağlıklı akıllı hayırlı imanlı evlatlar versin hepimize

Pazar günü laparoskopi ile ameliyat oldum 3ay menapoz tedavisi uygulanacak banada lütfen biraz deneyimlerini anlatır mısınız?
Öncelikle geçmiş olsun cnm Rabbim şu hayır mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin ben ameliyattan sonra lucrin depot diye bi iğne ile üç ay kadar adet olmadm sanırım iğnenin etkisi geçtikten sonraki aydı hamile kalmışım ne güzel günlerdi inşallah tekrar tekrar yaşarsnz ve yaşarım o anı başka bi tedavi falan görmedim zaten ameliyat olup hamile kaldm cnm darısı inşallah sana ve tüm bekliyenlere olur şimdi ikinci için uğraşıyorum ama bu defa zor işim herhalde hayırlısı ne diyim Allaha emanet olun çalışmalara devam et yalnız ara verme çünkü hiiiiiccccc belli olmaz adet olmadan da hamile kalabilirsin inşallahhh....

Back
X