nasip canım.benimde var maalesef. şimdi ilaçla gebe kalmaya çalışıyorum ama dr dedi eğer iki ay daha kalamazsan artık ameliyat dedi. çünkü bazen kistler rahimde yapışıklık yapıyormuş bu da gebeliğe engel oluyormuş.sperm testi yapin dedi, adetin 3. gunu hormonlara baktir dedi. 3 ay sonra hamile kalamazsan hsg filmi cektir gene kalamazsan gel dedi. ama hsg den korkuyorum profa gitmeye de korkuyorum acikcasi dr fobim var cok guzel konustu benle prof. her iki tarafinda cikolata kisti olup hamile kalan cok hastam var dedi. bazi hastalar sezeryanda ogreniyormus kistlerinin olduklarini iste engel degil dedi ama ben 2 senedir kalamadim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çikolata kisti
- Konu Sahibi Happy12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cnm bendede hicbisey yok dediler arada gittigimde tam bir yil olunca yine gittim sagda 4.5 cm cikolata kisti hsg cektirdim yumurta takibi uapildi yumurtamda catlamayip biyumeye devam ettigi cikti ortaya ...Bende o yuzden hangisi engel gebe kalmaya bilmiyorum.Klomen kullanip catlatma ignesi oldum sonra adet oldum gittim igneye tagmen yine catlamams sonra eritmek icin d.konttol hapi simdi yine klomen kullaniyorm...Eger yine olmazsa ozelden infertilite bolumune gideym diorum...sorma o dr fobisi bendedr var resmen strese giriyormsperm testi yapin dedi, adetin 3. gunu hormonlara baktir dedi. 3 ay sonra hamile kalamazsan hsg filmi cektir gene kalamazsan gel dedi. ama hsg den korkuyorum profa gitmeye de korkuyorum acikcasi dr fobim var cok guzel konustu benle prof. her iki tarafinda cikolata kisti olup hamile kalan cok hastam var dedi. bazi hastalar sezeryanda ogreniyormus kistlerinin olduklarini iste engel degil dedi ama ben 2 senedir kalamadim
Bende de cikolata kisti var 3 dr cocugun olmaz dedi 1 aylik evliydim 4 haftalik gebe oldugumu oldugumu ogrendim su an oglum 3 yasinda bi kere en basta cocugum olmuyo diye stresi birakmak lazim ilk adimin bu oldugunu dusunuyorum...su an bende ikinciyi dusunuyorum 3 aydir olmuyo malesef kesin kistler hortladi :) haftaya dr a gidicem bakalim nolcak hayirlisi artik..
canim tedavi olarak neler yaptin normal olarak mi gebe kaldin
Canım 3 aylık lucrin depo tedavisinin ardından tüp bebekle hamile kaldım çok şükür.
Bende de cikolata kisti var 3 dr cocugun olmaz dedi 1 aylik evliydim 4 haftalik gebe oldugumu oldugumu ogrendim su an oglum 3 yasinda bi kere en basta cocugum olmuyo diye stresi birakmak lazim ilk adimin bu oldugunu dusunuyorum...su an bende ikinciyi dusunuyorum 3 aydir olmuyo malesef kesin kistler hortladi :) haftaya dr a gidicem bakalim nolcak hayirlisi artik..
Canım ne kadra güzel br hikaye. Paylaştığın için çok teşekkürler. Çikolata kistiyle de hamile kalınıyor işte en güzel örneği. İnşallah ikincye de zorlanmadan hamile kalırsın.3 ay daha bir şey değil :)
Bana umut oldun rabbim bizede nasip etsin...Cunku bana normal yolla hamile kalmak hayal gibi gelmeye basladiBende de cikolata kisti var 3 dr cocugun olmaz dedi 1 aylik evliydim 4 haftalik gebe oldugumu oldugumu ogrendim su an oglum 3 yasinda bi kere en basta cocugum olmuyo diye stresi birakmak lazim ilk adimin bu oldugunu dusunuyorum...su an bende ikinciyi dusunuyorum 3 aydir olmuyo malesef kesin kistler hortladi :) haftaya dr a gidicem bakalim nolcak hayirlisi artik..
Kesinlikle oyle dusunmeyin sadece benim cocugum olmaz diye dusunmeyin o stresi atin uzerinizden rabbim hayirlisini nasip etsinBana umut oldun rabbim bizede nasip etsin...Cunku bana normal yolla hamile kalmak hayal gibi gelmeye basladi
Kaliniyo tabiki rabbim ol der oluverir Allahim sizede nasip etsin hic stres yapmayin nolur yengeminde olmuyodu bekardim o zaman abla bosver unut cocugu olursa olur olmaz gibilerinden telkinlerde bulundum 2 ay sonra hamile kaldi cagin vebasi stres yapmayin nolurCanım ne kadra güzel br hikaye. Paylaştığın için çok teşekkürler. Çikolata kistiyle de hamile kalınıyor işte en güzel örneği. İnşallah ikincye de zorlanmadan hamile kalırsın.3 ay daha bir şey değil :)
Ameliyat konusunda tek dr a bagli kalma istersen benim dr um kesinlikle ameliyat olma demisti yumurtalar zarar goruyomus gerci benim kistler yapisikti olursan masada kalirsin demistiZaten çikolata kistinin en iyi tedavisi hamile kalmak eğer hamile kalabilirsen ne mutlu. Ben 1,5 yildir deniyorum iki ay daha olmazsa ameliyat..
valla bilemiyorum:) bu dr m benim 4. :) en son buna gözüm kapalı güveniyorum nedense.. bundan önce prof a bile gittim ama fos çıktı. zaten dr'm ameliyat yanlısı değil o yüzden süre veriyor.. o benden daha umutlu hamile kalacağımdan :)Ameliyat konusunda tek dr a bagli kalma istersen benim dr um kesinlikle ameliyat olma demisti yumurtalar zarar goruyomus gerci benim kistler yapisikti olursan masada kalirsin demisti
Hmmm 4. Dr iyiymis :) icin rahatsa eger oyle yap o zaman kac yildir olmuyo cocugun bide kistin sende kalmasinin sana tek sakincasi cocuk mu sogan kurunu denedin mi ay ne kadar soru sordum ya :)valla bilemiyorum:) bu dr m benim 4. :) en son buna gözüm kapalı güveniyorum nedense.. bundan önce prof a bile gittim ama fos çıktı. zaten dr'm ameliyat yanlısı değil o yüzden süre veriyor.. o benden daha umutlu hamile kalacağımdan :)
hemen cevaplıyorum :) 1,5 yıldır canım. çocuk tabi başka birşey yoq ya da ben farkında değilim :) soğan kürüne gelince.. denemedim hiç öyle şeylere biraz uzağım sanırım..Hmmm 4. Dr iyiymis :) icin rahatsa eger oyle yap o zaman kac yildir olmuyo cocugun bide kistin sende kalmasinin sana tek sakincasi cocuk mu sogan kurunu denedin mi ay ne kadar soru sordum ya :)
Ben alternatif tibba biberiye cayini deneyip migrenimden tamamen kurtulduktan sonra yakinlastim :) burda cok okudum sogan kuru ardindan incir kurunu deneyip hamile kalanlari ondan dedim bi kac ayda bunlari dene istersen bi bakarsin olur hem kistten kurtulmus olursun hemde yavrunu alirsin kucaginahemen cevaplıyorum :) 1,5 yıldır canım. çocuk tabi başka birşey yoq ya da ben farkında değilim :) soğan kürüne gelince.. denemedim hiç öyle şeylere biraz uzağım sanırım..
haklı olabilirsin :) ama bence ben biraz fazla stres yapıyorum. normalde adet günümü takip etmezken bebek düşünmeye başladığımdan beri geri sayım yapıyorum ve resmen kendimi dinliyorum şimdi karar verdim oluruna bırakacam, 5 gün geçmeden gebelik testi yapmayaacağım ve hobi edineceğim :) bir de böyle deneyeceğim bakalım :)Ben alternatif tibba biberiye cayini deneyip migrenimden tamamen kurtulduktan sonra yakinlastim :) burda cok okudum sogan kuru ardindan incir kurunu deneyip hamile kalanlari ondan dedim bi kac ayda bunlari dene istersen bi bakarsin olur hem kistten kurtulmus olursun hemde yavrunu alirsin kucagina
bu arada seni sormadım :)) sende durumlar nedir?Ben alternatif tibba biberiye cayini deneyip migrenimden tamamen kurtulduktan sonra yakinlastim :) burda cok okudum sogan kuru ardindan incir kurunu deneyip hamile kalanlari ondan dedim bi kac ayda bunlari dene istersen bi bakarsin olur hem kistten kurtulmus olursun hemde yavrunu alirsin kucagina
Wuhuuuu isin özü stresi yenmek velevki cocuk olmuyo noluyo yani olursa olur ölüm yok ya isin ucunda mevlam her seyin guzelini eyler hic dusunme oldu olmadi yine olmadi olmiycak bunlarin hepsi vesvese takil gitsin hayata ne yaparsak yapalim hayat bize sadece istedigini veriyo hic gerilime gerek yokhaklı olabilirsin :) ama bence ben biraz fazla stres yapıyorum. normalde adet günümü takip etmezken bebek düşünmeye başladığımdan beri geri sayım yapıyorum ve resmen kendimi dinliyorum şimdi karar verdim oluruna bırakacam, 5 gün geçmeden gebelik testi yapmayaacağım ve hobi edineceğim :) bir de böyle deneyeceğim bakalım :)
Benim 1 oglum var ikinciyi dusunuyorum olmuyo simdi ben strese giriyomusumbu arada seni sormadım :)) sende durumlar nedir?
aynen ccanım :) strese sokan etmenler var onları napsak :) mesela oturduğum yerde sadece 3 aileyiz ve ikisi hamile şuan ve k.valide sendromu var tabi :)Wuhuuuu isin özü stresi yenmek velevki cocuk olmuyo noluyo yani olursa olur ölüm yok ya isin ucunda mevlam her seyin guzelini eyler hic dusunme oldu olmadi yine olmadi olmiycak bunlarin hepsi vesvese takil gitsin hayata ne yaparsak yapalim hayat bize sadece istedigini veriyo hic gerilime gerek yok
haha.. allah bağışlasın. rabbim cömert isteyen herkese verir inşalah. hamdolsun o konuda hiç tereddütüm yoq. eğer olmazsa da dediğin gibi ölüm yoq sonunda demek ki rabbim böyle takdir etmiş derim :)Benim 1 oglum var ikinciyi dusunuyorum olmuyo simdi ben strese giriyomusum