Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çikolata kisti
- Konu Sahibi Happy12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin insallah canim e sen sorunun buyuk kismini hallettin bile :)haha.. allah bağışlasın. rabbim cömert isteyen herkese verir inşalah. hamdolsun o konuda hiç tereddütüm yoq. eğer olmazsa da dediğin gibi ölüm yoq sonunda demek ki rabbim böyle takdir etmiş derim :)
aynen bende öyle yapıyorum :) acelesi yoq , ben daha çocuğum fln diyorum :) eşim söylemiş annesine tabi şimdi bin pişman ya neyse :)Salla gitsin duyma gorme konusma sen sikinti yaptikca ve bunu baskalarina hissettirdikce sana yansitacaklar su aralar biraktim dusunmuyorum de kim sorarsa ayni cevabi ver agizlarini kapat
haha.. aynen :) insan zamanla alışıyor mu desem yoksa olgulaşıyormu bilmem artık rahatım :)Amin insallah canim e sen sorunun buyuk kismini hallettin bile :)
Genelde ikisi bi arada oluyo :) esinin hatasini onu rencide etmeden kivir :) ne cocugu daha durun falan de :)haha.. aynen :) insan zamanla alışıyor mu desem yoksa olgulaşıyormu bilmem artık rahatım :)
:) olan oldu artık bana sormuyor artık ben bizi rahat bırakın biz daha stresliyiz. rabbim ol derse olur, siz dua edin yeter dedim bir daha aramadılar :)Genelde ikisi bi arada oluyo :) esinin hatasini onu rencide etmeden kivir :) ne cocugu daha durun falan de :)
Kv sorunuda kalkmis ortadan :) mesele yok :) gonlunu ferah tut hic ummadigin andaaaa bi bakmissin:) olan oldu artık bana sormuyor artık ben bizi rahat bırakın biz daha stresliyiz. rabbim ol derse olur, siz dua edin yeter dedim bir daha aramadılar :)
ay inşallah :) evey bu noktaya gelene kadar az gözyaşı dökmedim her kırmızıyı görmemde :) artık umursamıyorum sadece dua ediyorum hakkımda hayırlısını ver diye. gelecek günlerde görecez bakalım :) inşallah sende olursunda abi olur senin ki :)Kv sorunuda kalkmis ortadan :) mesele yok :) gonlunu ferah tut hic ummadigin andaaaa bi bakmissin
Amin insallah Allah ikimizede nasip etsin icimden geceni biliyo rabbim once sana nasip etsin hic dokme gozyasi saglikli sihhatli olsun once hayirli evlat olacaksa olsun ben Allahim bize hayirli evlat ogluma hayirli kardes olacaksa nasip et diorum biliyirum rabbim benim duami duyuyo onun icin olmus olmamis dusunmuyorumay inşallah :) evey bu noktaya gelene kadar az gözyaşı dökmedim her kırmızıyı görmemde :) artık umursamıyorum sadece dua ediyorum hakkımda hayırlısını ver diye. gelecek günlerde görecez bakalım :) inşallah sende olursunda abi olur senin ki :)
evet bence de bende annesine babsına vatanına milletine hayırlı evlat nasip etsin diye ediyorum :) bu arada bende hamileyim eşim koptu benden konusunu okuyordum :) millet hamiş olmuşta eşini düsünüyp ya ben olayım da ister baksın ister bakmasın :) evladına baksında bana yeter :)Amin insallah Allah ikimizede nasip etsin icimden geceni biliyo rabbim once sana nasip etsin hic dokme gozyasi saglikli sihhatli olsun once hayirli evlat olacaksa olsun ben Allahim bize hayirli evlat ogluma hayirli kardes olacaksa nasip et diorum biliyirum rabbim benim duami duyuyo onun icin olmus olmamis dusunmuyorum
Yoook oyle olmuyo cok farkli psikolojiye giriosun hamileyken salya sumuk geziosun bi gun esim benim burnumu isirmisti azicik ona bile aglamistimevet bence de bende annesine babsına vatanına milletine hayırlı evlat nasip etsin diye ediyorum :) bu arada bende hamileyim eşim koptu benden konusunu okuyordum :) millet hamiş olmuşta eşini düsünüyp ya ben olayım da ister baksın ister bakmasın :) evladına baksında bana yeter :)
haha.. benim adet sendromum öyle :) sevse ağlıyorum sevmese ağlıyorum :) o yüzden adamcağız alıştı herşeye he he diyor geçiyorYoook oyle olmuyo cok farkli psikolojiye giriosun hamileyken salya sumuk geziosun bi gun esim benim burnumu isirmisti azicik ona bile aglamistim
Ah biz kadinlar :)haha.. benim adet sendromum öyle :) sevse ağlıyorum sevmese ağlıyorum :) o yüzden adamcağız alıştı herşeye he he diyor geçiyor
olsun alışsın :) asıl ceremiyi biz çekiyoruz onlarda azcuq idare ediversinler :)Ah biz kadinlar :)
valla bilemiyorum:) bu dr m benim 4. :) en son buna gözüm kapalı güveniyorum nedense.. bundan önce prof a bile gittim ama fos çıktı. zaten dr'm ameliyat yanlısı değil o yüzden süre veriyor.. o benden daha umutlu hamile kalacağımdan :)
Canım ameliyat olma sakın! Ben oldum veç ok pişmanım. O yumurtalığımdan yumurta olmuyor. Şansın yarı yarıya azalır.
hadi ya bakalım inşallah ameliyat olmama gerek kalmazzCanım ameliyat olma sakın! Ben oldum veç ok pişmanım. O yumurtalığımdan yumurta olmuyor. Şansın yarı yarıya azalır.
Insallah canim sogan kurunu arastir istersenhadi ya bakalım inşallah ameliyat olmama gerek kalmazz
Klomen yumurta gelisiminu ve daha verimli olmasını sağlıyor. Benim anladığım bu :)Klomen ne oluyoki hicbi fikrim yok malesef