Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bemn de cıkolata kıstım vardı ama tek tarafta 4 haftalık hamıleyım

Canım aynen benim durumumu anlatmışsın. Her iki tarafım da cikolata kistim var. Tek tarafimdan yumurtalarım toplantı ama 4 tanesi dolu çıktı onlardan 3 u dollenmedi. Kalan birisi de yarın yaşarsa dondurulacak ama emriyolog pek umutlu konusmadi.

İnşallah boyutlari nasıl büyük mü

O konuda birşey demedi zaten 16. Gun toplandı zor büyüdü
O konuda birşey demedi zaten 16. Gun toplandı zor büyüdü

inşallah güzel haberler alırsın. kalite için yumurta toplama öncesi vitamin takviyesi kullandırdılar mı?

inşallah güzel haberler alırsın. kalite için yumurta toplama öncesi vitamin takviyesi kullandırdılar mı?
Vitamin takviyelerine adet döneminde mi başlayacağız 2. Günü mü ve bittiğinde prowomen ve teatrıo kullanırken birini sabah biri akşam mı bittiklerinde hemen bir sonraki kutuya geçecek miyiz? Yoksa ara mı vereceğiz şu an öyle üzgünüm ki taş yut işe yarar deseniz taş yutarım

Hicbirsey kullanmadim. On muayene de sordum kullanmalimiyim diye doktora gerek yok dedi oda
çikolata kisti varsa kalite arttırıcı vitaminlere gerek var maalesef ... bak senin dolu çıkmış ama döllenmemiş belki daha farklı olabilirdi. bnm 8 yumurta gözüktü , 2 toplandı bir döllendi ama birinc, kalite çıktı şükür diyorum. yumurta toplama öncesi 3 ay kadar prowomen ve teatrio kullan düzenli olarak. Yumurta toplama işlemi gününe kadar bırakma ve etkili olduğunu görüceksin

Peki transfer den once birsey kullandınız mı

Benimde ilk denemem 3 ay sonra olucak transferim insallah hayırlısı olur
yumurta toplama yapılacak mı bir daha? bu ilaçlar hep rezervi olumsuz yönde etkiliyor o yüzden doktor ile havuz yapıp yedekte embriyo bırakmaya karar verdik. geçici menepoz yumurta kalitesini bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…