çikolata kisti

Bu Son Olsun

Kız çocuklarını dokunmadan sev
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
2.139
1.245
133
arkadaşlar sizlere bişey sorucam bu çikolata kisti yok olmaya başladıgında çok sancı yapıyormu ben sogan kürü denedim yarıda bıraktım şimdi yasmin kullanıyorum 3 gün oldu yasmine başlayalı benim gibi çikolata kisti için yasmin kullanan arkadaşlar çok sancınız oluyormuydu sancınız olduktan sonra kistten kurtuldunuzmu ben 5 yıl önce bu kistten yasmin ile kurtulmuştum ama hatırlamıyorum hiç bişey

ben kullandım sadece 1,5 cm küçüldü yasmin ile

Bende de 4.2 cm cikolata kisti var dun kan verdim hacettepe de ca125 35.6 cikti 35 olmasi gerekirken diger sonuclar iyi buradan baktim arastirdim cikolata kisti olanlarda yuksek cikabiliyormus dr um mehmet coskun salman prof. Daha sonuc gostermedim bakalim ne dicek dogum kontrol hapi ile 2 yil kucultcez dedi ama bakalim gecmis olsun size de

Bu 2.kist cikisi bende bekarken 6 cm cikti almislardi sonra hic cikmadi dogum yaptim simdi 2.kez cikti dr ancak menapoza girdiginde bir daha cikmaz dedi

Çikolata kistleri ultrasonda belli olmuyor mu da kan testi sonucuna göre bakacak dr

35.6 anlamlı bir yükseklik değildir

Bu 2.kist cikisi bende bekarken 6 cm cikti almislardi sonra hic cikmadi dogum yaptim simdi 2.kez cikti dr ancak menapoza girdiginde bir daha cikmaz dedi
ben daha önce yasminile kurtuldum inşallah bu seferde işe yarar agrılarım oldu aceba başka kimsede oldumu diye doktorla görüştüm kistin agrı yapacagını söyledi geçtiginden yada küçüldügünden oldugunu söylemek için ilaç bitmesini beklememiz lazım dedi. sen hacettepeye gitmişsin numune çok iyi gerçi hacettepe de kötü bi hastane degil ama çok dolu sıra bulamıyorsun orda allah acil şifalar versin hepimize dermansız dert vermesin rabbim

Çikolata kisti mi ne dönemler ağrı yapıyordu

Çikolata kistleri ultrasonda belli olmuyor mu da kan testi sonucuna göre bakacak dr
Ultrason da belli zaten ama kan ve smear aldi tumor testlerin negatif cikarsa ilac baslayacagim dedi cok sukur negatif henuz gitmedim ama amh degerim de dusuk gibi bilmiyorum belki ilac almayip 2.cocuk icin ugrasirim

Amin canim ben yillardir her kontrolume hacettepeye gidiyorum 2.5 ay bekledim hocadan aldim randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…