Çikolata kisti

Bende geçen ay rahim filmi çektirdim hadi inşallah Hayır ve civan perçemi ekstratı kullandım bende bi süre

aynı adet belirtisi hamilelik belirtisi gibi kistte kişiden kişiye farklılık gösteriyor buraya yazdıgımda bi arkadaş kistin yok oldugunu yeni duydum dedi demekki onunki yok olmuyormuş bilmiyorum rabbim dermansız dert vermesin inşallah ALLAH ÇOCUK İSTEYNLERİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN

Ya benimde adetlerim çok sancılı. Adetim bitince de hemen bir hafta sancım oluyor o da çok şiddetli. Sorun görünmedi ama bu ağrılara takmış durumdayım. Adet biter bitmez ağrı başlıyor

Merhaba kızlar. Ben de de 4 cm kist var. Hsg çekildim temiz çıktı.
Geçen sene boş gebelik yaşadım bi daha gebe kalamadım

1 buçuk senelik evliyim 20 yaşındayım 3 santimlik çikolata kistin var istegram da c life diye bir macun var onu sipariş verdim kullanıyorum şuan 1 hafta oldu yaklaşık kesinlikle güvenilir çok faydasını gören var her konuda kistten gebelik herşeye iyi geliyor zaten bitkisel tavsiye ederim

Satılıyor bu karışım c life macun diye goglede ben aldım 1 haftadır kullanıyorum 1 ay sonra kist kontrolüne gidicem inşallah yok olmuştur

3 kutu kullandım hiç faydasını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…