Bende geçen ay rahim filmi çektirdim hadi inşallahHayır kullanmadım doktor d. Kontrol hapı vermişti ancak araştırma hastanesinde hapı bırakmam gerektiği söylendi çünkü koruma birkaç ay daha devam edermiş.
Sadece soğan suyu yaptım hayıt otu civanperçemi kullandım.
Birde rahim filmi çektirdim yapışkan olan yerlere o gönderilen ilaç iyi geliyormuş tıkanıklıklar açılıyormuş kistin tüplere yapışık olup olmadığı bakıldı.
3 ay içinde hamile kaldım. Eşimede keçiboynuzu kürü yaptım
İnş. En kısa zamanda gelir miniğinBende geçen ay rahim filmi çektirdim hadi inşallahHayır ve civan perçemi ekstratı kullandım bende bi süre
aynı adet belirtisi hamilelik belirtisi gibi kistte kişiden kişiye farklılık gösteriyor buraya yazdıgımda bi arkadaş kistin yok oldugunu yeni duydum dedi demekki onunki yok olmuyormuş bilmiyorum rabbim dermansız dert vermesin inşallah ALLAH ÇOCUK İSTEYNLERİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASINHer ay farklı 3gördüm 4gördüm 6 gördüm ama genelde her ay 3-4 cm arası kistim hamile kalmadan öncede kistim oldugu söylenmişti düşük sebebinide sağlıksız gebelik dendi geçiştirildimi bilemiyorum tam sebebini sonrasında gittiğim doktor kistten olmuş olabilir demişti ama
Ya benimde adetlerim çok sancılı. Adetim bitince de hemen bir hafta sancım oluyor o da çok şiddetli. Sorun görünmedi ama bu ağrılara takmış durumdayım. Adet biter bitmez ağrı başlıyorEvet benim adetlerim çok sancılı geçiyor. bir hafta öncesinden başlıyor ağrılarım adet bitince de 1 hafta devam ağrılar sonra kalan 2 hafta normal hayata devam ettim. soğan kürü denediniz mi? Birde annem bana bi kaç kez maydonoz yapmıştı sancıma iyi gelmişti biraz maydonozu has zeytin yağında hafif kavurdu onu pedimin üzerine koyup direk iç çamaşırımla giymiştim ve çok fazla iltihap akmıştı haftada bir kez deneyin isterseniz belki bi faydası olur
Bikere kaldiysaniz yine kalirsiniz bence.hatta hgs cekildiktej hemen o ay veya sonraki ay hamile kalan cokMerhaba kızlar. Ben de de 4 cm kist var. Hsg çekildim temiz çıktı.
Geçen sene boş gebelik yaşadım bi daha gebe kalamadım
Tek taraflimi kistiniz hormonlariniza vs bakildimiMalesef hsg Nisan da çekilmiştim hala gebe kalamadım.
Tek taraflimi kistiniz hormonlariniza vs bakildimi
Merhaba, soğan suyu yaptığınız ay mı hamile kalmıştınız?Soğan suyu yapmıştım
Hayıt otu civanperçemi kullandım hamilelikten önce çok dua ettim hep inandım meryem suresi okudum
Hayır 2 ay sonra hamile kaldımMerhaba, soğan suyu yaptığınız ay mı hamile kalmıştınız?
Ben şuan hamileyim ama ameliyat olduktan sonra oldu.Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.Merhaba çikolata kisti olup hamile kalan varmı?
(Benim 4cm)
Kaç cnm ile ameliyat oldunuz?Ben şuan hamileyim ama ameliyat olduktan sonra oldu.Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.
Allah şifa versin inşallahbir tarafta çikolata kisti diğer tarafta basit kistler var diye biliyorum
Satılıyor bu karışım c life macun diye goglede ben aldım 1 haftadır kullanıyorum 1 ay sonra kist kontrolüne gidicem inşallah yok olmuşturHayıt otu hergün 2 kere balla karıştırdım 1 çay kaşığı
Civanperçemi çok acı geldi haftada 2 3 içtim
Aktarda alırken sorun 5 yıl geçti tam hatırlamıyorum.
Kadın hastalığı için alıyorum diye belirtin
Kontrolden sonrada bizede yazarsan sevinirizSatılıyor bu karışım c life macun diye goglede ben aldım 1 haftadır kullanıyorum 1 ay sonra kist kontrolüne gidicem inşallah yok olmuştur
Peki inşallah dönüş yapacağım sizeKontrolden sonrada bizede yazarsan seviniriz
3 kutu kullandım hiç faydasını görmedim1 buçuk senelik evliyim 20 yaşındayım 3 santimlik çikolata kistin var istegram da c life diye bir macun var onu sipariş verdim kullanıyorum şuan 1 hafta oldu yaklaşık kesinlikle güvenilir çok faydasını gören var her konuda kistten gebelik herşeye iyi geliyor zaten bitkisel tavsiye ederim
Çikolata kisti için mi kullandın belki olmuştur kontrole gittin mi3 kutu kullandım hiç faydasını görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?