• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti

Soğan suyu yapmıştım
Hayıt otu civanperçemi kullandım hamilelikten önce çok dua ettim hep inandım meryem suresi okudum

birde ben visanne diye bi ilaç kullandım 6 ay adet olmadım sonra adet olmaya başladım ve 5 ay sonra evlendim düğünümden 2 gün sonra adet oldum 3 gün hemen kesildi. sonra hamile kaldım temmuzda
ne güzel ne mutlu size. benimde iki taraflı ama olmuyor. amh değerimi düşürdüğü için. peki siz visanne kullandınız bıraktınız ve hamile kaldıız anladığım kadarı ile, peki bu kistler ne ara tekrar 7 cm ve 3 cm oldu tekrar

ne güzel ne mutlu size. benimde iki taraflı ama olmuyor. amh değerimi düşürdüğü için. peki siz visanne kullandınız bıraktınız ve hamile kaldıız anladığım kadarı ile, peki bu kistler ne ara tekrar 7 cm ve 3 cm oldu tekrar
inanın bilmiyorum 1 yıl içinde tekrar o kadar büyümesi ve ben hiç kontrol ettirmedim ameliyattan sonra visanneyi bıraktıktan 5 ay sonra evlendim 6. ayıma hamile kaldım

inanın bilmiyorum 1 yıl içinde tekrar o kadar büyümesi ve ben hiç kontrol ettirmedim ameliyattan sonra visanneyi bıraktıktan 5 ay sonra evlendim 6. ayıma hamile kaldım
ozaman 5 ay içinde tekrar etmiş, demekki visanne kullanmasaydınız hemen geri büyüyecekti. Ozaman ameliyat olmadan direk bebek en mantıklısı çünkü ben ameliyat olunca bebek diye uğraşırken o ordan tekrar hortlayacak anlaşılan :) ahhh bıktımmmmmmmmmmmm

ozaman 5 ay içinde tekrar etmiş, demekki visanne kullanmasaydınız hemen geri büyüyecekti. Ozaman ameliyat olmadan direk bebek en mantıklısı çünkü ben ameliyat olunca bebek diye uğraşırken o ordan tekrar hortlayacak anlaşılan :) ahhh bıktımmmmmmmmmmmm
evet malesef saplantılı aşık gibi karşılıksız seviyor sizi pis mendebur :)) sürekli tekrarlıyor. ameliyat olmadan hamile kalabiliyorsan hemen kal ameliyatın bi faydası yok çünkü bana olmadı en azından

Merhaba çikolata kisti olup hamile kalan varmı?
(Benim 4cm)
bende bekarlıgımdan beri çikolata kisti ile ugraşan birisiyim çikolata kisti gittiginde hamile kaldım çocuguma doktorum bana yasmini önerdi yasmini kullandıktan 3 ay gibi zaman içerisinde hamile kaldım

Allah
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. bende bu kistten 2 kez ameliyat oldum hemde açık iki taraflı vardı ve evli değildim ameliyatları olduğumda haziran ayında evlendim şuan 20 haftalık hamileyim ve gebeliğim sağlıklı gidiyor öncelikle kafanıza lütfen kist yüzünden olmuyor diye takmayın moralinizi bozmayın benim şuan hala 7 cm kistim var. Allahım bian önce isteyen herkesin kucağını doldursun. ama en önemli şey moral
Rabbim sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin moral dediğiniz gibi çok önemli ama elde olmayan sebepler bende takmamak istiyorum ama elimde değil

Okadar kısa sürede etki ediyormu yasmin şaşırdım doğrusu
evet bende oldu olan arkadaşlarımda var 1 ay kullan gel muayeneye dedi 1 ay kullandm muayeneye gittigimde yok olmuştu yasmin dogum kontrol hapı kullandım kullanan arkadaşlarımda var onlardada yok oldu tabi tekrar geri geliyor kist ama gittigi süre zarfında hamile kalma şansın artıyor kist varken de hamile kalan varmış benim 1 çocugum var ben kist gittiginde hamile kalmıştım şimdi kistim var ve günümde geçti hamilelik belirtileride yaşadım bekliyorum evde test yapmıcam direk kan vericem aslında bugün vermeye gidecektim uykudan kalkamadım yarın gidicem inşallah kist varkende hamile kalınıyor çünkü çok örnegi var

evet bende oldu olan arkadaşlarımda var 1 ay kullan gel muayeneye dedi 1 ay kullandm muayeneye gittigimde yok olmuştu yasmin dogum kontrol hapı kullandım kullanan arkadaşlarımda var onlardada yok oldu tabi tekrar geri geliyor kist ama gittigi süre zarfında hamile kalma şansın artıyor kist varken de hamile kalan varmış benim 1 çocugum var ben kist gittiginde hamile kalmıştım şimdi kistim var ve günümde geçti hamilelik belirtileride yaşadım bekliyorum evde test yapmıcam direk kan vericem aslında bugün vermeye gidecektim uykudan kalkamadım yarın gidicem inşallah kist varkende hamile kalınıyor çünkü çok örnegi var
Bende hamile kaldım ama düşük yaptım 7 aydırda olmuyor ne denediysem olmadı ilaçlar kürler

Bende hamile kaldım ama düşük yaptım 7 aydırda olmuyor ne denediysem olmadı ilaçlar kürler
peki kistin küçülüyor yada yok olabiliyormu hamile kaldıgında yokmuydu düşük sebebi nedenmiş doktor ne dedi sebebi kistmiymiş cnm

Peki bi tedavi ilaç kullandınızmı
Hayır kullanmadım doktor d. Kontrol hapı vermişti ancak araştırma hastanesinde hapı bırakmam gerektiği söylendi çünkü koruma birkaç ay daha devam edermiş.
Sadece soğan suyu yaptım hayıt otu civanperçemi kullandım.
Birde rahim filmi çektirdim yapışkan olan yerlere o gönderilen ilaç iyi geliyormuş tıkanıklıklar açılıyormuş kistin tüplere yapışık olup olmadığı bakıldı.
3 ay içinde hamile kaldım. Eşimede keçiboynuzu kürü yaptım

Hayır kullanmadım doktor d. Kontrol hapı vermişti ancak araştırma hastanesinde hapı bırakmam gerektiği söylendi çünkü koruma birkaç ay daha devam edermiş.
Sadece soğan suyu yaptım hayıt otu civanperçemi kullandım.
Birde rahim filmi çektirdim yapışkan olan yerlere o gönderilen ilaç iyi geliyormuş tıkanıklıklar açılıyormuş kistin tüplere yapışık olup olmadığı bakıldı.
3 ay içinde hamile kaldım. Eşimede keçiboynuzu kürü yaptım
Hayıt otu civanpercemini nasil yaptinix anlatirmisini

Hayıt otu civanpercemini nasil yaptinix anlatirmisini
Hayıt otu hergün 2 kere balla karıştırdım 1 çay kaşığı
Civanperçemi çok acı geldi haftada 2 3 içtim

Aktarda alırken sorun 5 yıl geçti tam hatırlamıyorum.
Kadın hastalığı için alıyorum diye belirtin

peki kistin küçülüyor yada yok olabiliyormu hamile kaldıgında yokmuydu düşük sebebi nedenmiş doktor ne dedi sebebi kistmiymiş cnm
Her ay farklı 3gördüm 4gördüm 6 gördüm ama genelde her ay 3-4 cm arası kistim hamile kalmadan öncede kistim oldugu söylenmişti düşük sebebinide sağlıksız gebelik dendi geçiştirildimi bilemiyorum tam sebebini sonrasında gittiğim doktor kistten olmuş olabilir demişti ama

Back