Çikolata kisti

1sene 3ay oldu. sizin nekadar oldu. Ne gibi sikayetlern var

İnşallah tüp bebekle kavuşursunuz hasretinize, benim ne olacak hiç bilmiyorum
Insallah. Benimde kist dışında herseyim temiz ama olmaynca olmuyo. Kimi görsem normal yolla kaldysa düşük yapiyo bence kist yüzünden. Cok korkuyorum ya

Insallah. Benimde kist dışında herseyim temiz ama olmaynca olmuyo. Kimi görsem normal yolla kaldysa düşük yapiyo bence kist yüzünden. Cok korkuyorum ya
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. bende bu kistten 2 kez ameliyat oldum hemde açık iki taraflı vardı ve evli değildim ameliyatları olduğumda haziran ayında evlendim şuan 20 haftalık hamileyim ve gebeliğim sağlıklı gidiyor öncelikle kafanıza lütfen kist yüzünden olmuyor diye takmayın moralinizi bozmayın benim şuan hala 7 cm kistim var. Allahım bian önce isteyen herkesin kucağını doldursun. ama en önemli şey moral

7cm çikolata kistiylemi hamile kaldiniz. Yaşınız kaç bu cok güzel bi haber ya

Ya cok sevindim gercekten cok sanslisiniz bisey sorucm size 2,3 aydir yumurtlamaya kadar akintim hep kahverengi veya açik kahveye dönük.böyle bisey yaşiyomusunuz
Benim hiç öyle birşey olmadı ama akıntım çok fazla gelir parça parça ama beyaz renkli bekarken de böyleydi evlendim öyle oldu pepapp diye bi adet takvimi var ona göre ilişkiye girdim ben yumurtlama dönemi başlayınca bi gün oldu bi gün olmadı bide çocuğum olmayacak diye hiç düşünmedim. bu kistle tanıştığımdan beri kafama hiç takmadım çocuk düşüncesini. Sanırım moral en önemlisi.

Ben ovülasyon testi kullanyrum hep nokta atişi ama olmayinca olmuyo iste.tüp bebege basladik bizde. Bebekten once adetleriniz nasildi agrilimi

Ben ovülasyon testi kullanyrum hep nokta atişi ama olmayinca olmuyo iste.tüp bebege basladik bizde. Bebekten once adetleriniz nasildi agrilimi
Evet benim adetlerim çok sancılı geçiyor. bir hafta öncesinden başlıyor ağrılarım adet bitince de 1 hafta devam ağrılar sonra kalan 2 hafta normal hayata devam ettim. soğan kürü denediniz mi? Birde annem bana bi kaç kez maydonoz yapmıştı sancıma iyi gelmişti biraz maydonozu has zeytin yağında hafif kavurdu onu pedimin üzerine koyup direk iç çamaşırımla giymiştim ve çok fazla iltihap akmıştı haftada bir kez deneyin isterseniz belki bi faydası olur

Herseyi denedim ne küçüldü ne agrilarim gecti. Dayanicak derece olmuyo bagrsagma vuruyo agrisi tuvaletimi falan yapamiyorum sancıdan. Hic duymadim maydanozu kavurup koymayi ama maydanoz buharini duydum onuda deniyim canim sagol

Herseyi denedim ne küçüldü ne agrilarim gecti. Dayanicak derece olmuyo bagrsagma vuruyo agrisi tuvaletimi falan yapamiyorum sancıdan. Hic duymadim maydanozu kavurup koymayi ama maydanoz buharini duydum onuda deniyim canim sagol
Rica ederim umarım bi faydası olur. Allah şifa versin herşey gönlünüzce olsun moralini bozma ve hamile kalacam diye düşünme. Bana demesi kolay evet ama inan ama genelde takmadığın zaman herşey kendiliğinden oluyor. Allah zamanını biliyor sen içini ferah tut

Insallah canim. Allah sanada kucagna almaya nasip etsin canim

birde ben visanne diye bi ilaç kullandım 6 ay adet olmadım sonra adet olmaya başladım ve 5 ay sonra evlendim düğünümden 2 gün sonra adet oldum 3 gün hemen kesildi. sonra hamile kaldım temmuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…