Mrblar bende önceki rahim ve üst üste erken gebelik sonlanması sebebiyle tüplerim kapatıldı ve şuan 6 yıl geçtikten sonra tekrar hamile kalmak istediğimde tuplerin acilmayacagini
tüp bebek önerdi doktor. Tüp bebek de yumurtalar toplandı 5 tane embriyo donduruldu fakat asıl süreç şimdi başladı bir yıldır rahimdeki önceki ickanama sebebi ile yapılan operasyonda rahim çok hasar görmüş ve bana histereskopi laparoskopi jel önerdi neyse olduk ama ameliyat çok zor geçti bağırsak yapışmış dedi rahim içi yapışıklik içinde yurtdışından getirttiği jeli uyguladi 20 gün ayağa kalkamadim iş yeri ile papaz oldum tedavi sürecinde maddi manevi çöktük bu kez tüp Bebek doktorum ameliyat sonrası rahimin düzelmedigi hem çok ince olduğunu hemde şekli bozuk olduğunu söyledi yapılan ameliyat boşa gitti resmen şimdi bir sürü ilaç kullanıyorum rahim kalinlasmadi ve her gittiğim de başka bir ilaç veriyor keşke embriyo dondurulmadan önce rahim hsg de bakılıp tedavi uygulansaymiş estrofem kullanıyorum 3-4 aydır kim bu kadar bu ilacı kullanmıştır acaba
şimdi nar suyu avakado vs tükettim ama işe yaramadı şimdi son olarak hsg tekrar çekilecek yapışıklık varmı yokmu die son çare