Merhaba tekrar, bende ameliyatımı hacettepede olmuştum bu arada
siz hangi doktora gidiyorsunuz, bence bu süreçte stresten uzak durmak çok çok önemli. Siz ne yapın biliyor musunuz, güçlü bir antioksidan vitamin tedavisine başlayın hem yumurta rezerviniz artmış olur hemde gebe kalmanız kolaylaşır. Oldu da bir aksilik oldu 6 ay içinde gebe kalmadınız o zamanda tüp bebekte başarı şansınız artar. Promotil women, prowomen bunlar güzel takviyeler. Veya direk çikolata kisti için endovita var biraz araştırın içinize sineni alıp kullanın 3 ay inanıyorum faydasını göreceksiniz. Bende önümüzdeki hafta hangisini alacağımı netleştirip başlayacagım :)) eşinize sperm testi yapılmış mıydı bu arada, belki sizinle alakalı bir durum değildir. Zaten sizin gebe kalmanız imkansız olsa rezerviniz çok düşük olsa veya iki tüp kapalı olsaydı direk tüp bebeğe yönlendirirlerdi. Ameliyatta sizin kistlere dokunmadıkları bence iyi olmuş doktorunuz doğru yol izlemiş, bu arada ben Zafer Selçuk tuncer'in takipli hastasıyım hacettepede, hocaya güveniyorum kendisi çok pozitif bir insan. İnşallah onun vesilesiyle güzel haberler alırım
çok doktor gezdim inanın moral bozucu şeyler söyledikleri zaman insanın dünyası başına yıkılıyor. Bazı doktorlar ticari amaçla direk tüp bebek diyorlar hiç gebe kalmayı denemeyen hastaya bile. O yüzden doktor tercihi çok önemli. Birde ben ameliyat oldugum zaman ameliyatta sol tüpü ve yumurtalıgı aldıklarında sağ tüpümün durumuna bakmamışlardı rapora sadece iyi durumda oldugu yazılmıştı. Ben bu yüzden ameliyattan 6 ay sonra hsg çektirdim rahimin ve diğer tüpün durumuna öyle bakıldı. Ameliyatım açık olaral yapıldığı içinde bana 6 ay korunmam söylendi sizin en azından bekleme süreniz kısaymış. Bir sonraki adetten sonra başlarsınız hayırlısıyla :)