Gecmis olsun, benimde sol over da 4,5 cm ve 1 cm olmak uzere 2 tane var. Tahlillerim iyi cikti ilk doktorum visanne yazmisti gittim eczaneden de aldim hatta ama biraz arastirinca cok yan etkisi oldugunu okudum ayrica kisti tamamen yok etme sansi da yokmus bu yuzden kullanmadim.
Cok sukur henuz sancim yok, birde bebek istiyorum o yuzden kullanmayi dusunmuyorum. Allah sifa versin sizedeÇikolata kisti zaten yok olmaz. Ama ilacı kullanmanızı tavsiye ederim. Hiçbir yan etkisi yok ve çok rahatlatıyor. Tabi benim gibi dayanılmaz sancılarınız varsa...
Cok sukur henuz sancim yok, birde bebek istiyorum o yuzden kullanmayi dusunmuyorum. Allah sifa versin sizede
Çikolata kisti zaten yok olmaz. Ama ilacı kullanmanızı tavsiye ederim. Hiçbir yan etkisi yok ve çok rahatlatıyor. Tabi benim gibi dayanılmaz sancılarınız varsa...
merhaba sizdekiDaha önce yazmıştım. O zaman bebek istyordum ama doktorum 1 yıl deneyeceğiz demişti. Visanneyi kullanmayı bıraktıktan sonra hiç regli olmadan hamile kaldım.Evet biraz verimli olabilirim ama ilacın ya da regli olmamamın bebeğe bir etkisi olmadı. Bu şekilde korkusu olanlar için yazmak istedim. Bebeğim doğdu ve 4 ayı bitti bile
peki ağrılar adet ve yumurtalam dönemi dışında da oluyormuydu.. Kistin olduğu yerde hep bir kıpraşım ve sızı :)Çikolata kisti zaten yok olmaz. Ama ilacı kullanmanızı tavsiye ederim. Hiçbir yan etkisi yok ve çok rahatlatıyor. Tabi benim gibi dayanılmaz sancılarınız varsa...
Merhabalar. Sizde çikolata kisti mi var? Benim adetlerim hep çok şiddetli ağrılı geçiyor. İki yılı aşkındır da yumurtlama döneminde çok şiddetli ağrılar çekiyorum dayanılmaz. Doktor sorun yok dedi ama neden iki yıldır bir de yumurtlama dönemi ağrıları var ve hep sol kasık artık dayanılmaz durumdapeki ağrılar adet ve yumurtalam dönemi dışında da oluyormuydu.. Kistin olduğu yerde hep bir kıpraşım ve sızı :)
adetlerim liseden beri çok çok sancılıydı, yumurtlama dönemlerimde öyle çünkü kistin yanında yumurta çıkmaya çalıştığı için ağrı yapıyor. üşütünce de çok ağrım oluyor bazen, hatta çoğu zaman orda ince bir sızı halinde hep varlığını hissediyorum.Merhabalar. Sizde çikolata kisti mi var? Benim adetlerim hep çok şiddetli ağrılı geçiyor. İki yılı aşkındır da yumurtlama döneminde çok şiddetli ağrılar çekiyorum dayanılmaz. Doktor sorun yok dedi ama neden iki yıldır bir de yumurtlama dönemi ağrıları var ve hep sol kasık artık dayanılmaz durumdasizin ağrılarınız şiddetli mi biraz bahseder misiniz
Canim ben kullanırken adet görmedim. Lekelenme olmustu ama doktorum da adet olmayacaksın geçici ( yalanci ) menapoz da olacaksın lekelenme bir sure sonra geçer demisti.Merhabalar herkese çok geçmiş olsun ve rabbim şifa versin.1 ay önce kasik agrisi yüzünden açıklık oldum. Çekilen tomografide 4.5 cm lik birkist tespit edildi. Tekrar muayene oldu. Ca-125: 90 cıktı. Değer yüksekmiş. Çikolata kisti olabilir dedi iki doktorda. Şuan visanne kullanıyorum. Her hangi bir yan etsi görmedim şimdilik yarim kutu bitti. Doktor adetin 2.günü gel dedi.ilaci kullanırken adet olunuyormu?
Normalde hiçbir şikayetiniz yok muydu kistten ötürüMerhabalar herkese çok geçmiş olsun ve rabbim şifa versin.1 ay önce kasik agrisi yüzünden açıklık oldum. Çekilen tomografide 4.5 cm lik birkist tespit edildi. Tekrar muayene oldu. Ca-125: 90 cıktı. Değer yüksekmiş. Çikolata kisti olabilir dedi iki doktorda. Şuan visanne kullanıyorum. Her hangi bir yan etsi görmedim şimdilik yarim kutu bitti. Doktor adetin 2.günü gel dedi.ilaci kullanırken adet olunuyormu?