Çikolata kisti ve Visanne kullanımı hk.

Cikolata kistinden ameliyat olup visanne kullanan var mi ¿

• Evet

OY: 5 71,4%
  • Hayır

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7
Merhabalar yeni yılınızı kutluyorum. Bugün 21 günlük visanne kullanımı sonucu kontrole gittim. 6ocak film çekilecek ultrason vs. Doktor aslında gerek yok 1ay önce çekilmiş dedi. Ben anlayamadım. Bana adet günü gel bakayım diyor. Bugün gidiyorum olsada olur olmasada olur bir tavırla karsilastim

Merhaba hangi sehirdesiniz acaba ben istanbuldayim 36byasindayim iki cocugum var cocuk dusunmiyorum bende kasik agrisiyla gittim ozele 6 cmlik kistim varmis adet olduktan 5. Günu gel dedi gittim bu seferde 6. 3 olmus bana emar verdi ve cea ca 125 lan tahlili verdi istanbul anadolu yakasinda onerdiginiz doktor varmı acaba

Merhaba hangi sehirdesiniz acaba ben istanbuldayim 36byasindayim iki cocugum var cocuk dusunmiyorum bende kasik agrisiyla gittim ozele 6 cmlik kistim varmis adet olduktan 5. Günu gel dedi gittim bu seferde 6. 3 olmus bana emar verdi ve cea ca 125 lan tahlili verdi istanbul anadolu yakasinda onerdiginiz doktor varmı acaba
Ben devlet hastanesinde muayene oldum.sonuç olarak ultrasonda kist kaybolmuş görünmüyor. Tekrar gitsem mi. Kontrole gel demedi

Canım kasık ağrın hergün mü belli zamanlarda mı oluyordu? Tek kasık mı iki taraflı mı ağrı oluyor

Kaç yaşındaydnz gebe kaldığınızda ?AMH deyerinizi biliyormuydunuz hamilelik öncesi? Kaç ay kullandnz vizanne? Kusura bakmayın çok soru oldu ama yardımcı olursanız minnetdar olurum.

Gecmis olsun, benimde sol over da 4,5 cm ve 1 cm olmak uzere 2 tane var. Tahlillerim iyi cikti ilk doktorum visanne yazmisti gittim eczaneden de aldim hatta ama biraz arastirinca cok yan etkisi oldugunu okudum ayrica kisti tamamen yok etme sansi da yokmus bu yuzden kullanmadim.
Merhaba sizde endometriozis mi vardı acaba

Merhaba başta çikolata kisti denilmişti hatta 3 4 doktor aynı görüşteydi sonra dermoit kist olduğu söylendi
Bana endometriozis dendi 3 doktora gittim ilk gittiğim doktor değerimin yüksek çıkması ve çikolata kistimle endo olduğumu söyledi tedavi oldum sonrasında 2 yıl sonra gittiğim 2 doktorda böyle bir bulgu yok dedi bilmiyorum 4 aydır da bebiş deniyoruz olmadı henüz kafam karıştı artık endo olup hamile kalanları araştıyorum ☹️

Bana endometriozis dendi 3 doktora gittim ilk gittiğim doktor değerimin yüksek çıkması ve çikolata kistimle endo olduğumu söyledi tedavi oldum sonrasında 2 yıl sonra gittiğim 2 doktorda böyle bir bulgu yok dedi bilmiyorum 4 aydır da bebiş deniyoruz olmadı henüz kafam karıştı artık endo olup hamile kalanları araştıyorum ☹️
Kistin bulunduğu kısım da önemli , rahim filmi çektirdiniz mi? Benim kistler sol taraftaydı ve malesef sol tüpüm tıkanmış.

Daha önce yazmıştım. O zaman bebek istyordum ama doktorum 1 yıl deneyeceğiz demişti. Visanneyi kullanmayı bıraktıktan sonra hiç regli olmadan hamile kaldım. ☺️ Evet biraz verimli olabilirim ama ilacın ya da regli olmamamın bebeğe bir etkisi olmadı. Bu şekilde korkusu olanlar için yazmak istedim. Bebeğim doğdu ve 4 ayı bitti bile
Merhaba bebişinize çok sevindim allah analı babalı büyütsün :) sizin kistiniz kaç cm di? bende dün başladım ilaca, suanlık sanki hafif kabızık dısında bir yan etki olmadı. İşe yarar umarım sizin gibi

X