- 2 Mayıs 2016
- 682
- 719
- 34
Ilk adet olduğum günden bu yana ağrılı adet yaşıyordum. Bir kaç defa kontrole gitmiştim. Fakat herhangi birşey çıkmamıştı.Normalde hiçbir şikayetiniz yok muydu kistten ötürü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk adet olduğum günden bu yana ağrılı adet yaşıyordum. Bir kaç defa kontrole gitmiştim. Fakat herhangi birşey çıkmamıştı.Normalde hiçbir şikayetiniz yok muydu kistten ötürü
Yani lekelenme olduğunda mi gitmeliyim kontrole yoksa ilaç bittikten sonra Ne zmn adet olursam o zaman mi?Canim ben kullanırken adet görmedim. Lekelenme olmustu ama doktorum da adet olmayacaksın geçici ( yalanci ) menapoz da olacaksın lekelenme bir sure sonra geçer demisti.
Lekelenme adet degil ilacin yan etkisi. Kac ay kullanacaksın visanneyiYani lekelenme olduğunda mi gitmeliyim kontrole yoksa ilaç bittikten sonra Ne zmn adet olursam o zaman mi?
Normalde hiçbir şikayetiniz yok muydu kistten ötürü
Olacak sonraCanim ben kullanırken adet görmedim. Lekelenme olmustu ama doktorum da adet olmayacaksın geçici ( yalanci ) menapoz da olacaksın lekelenme bir sure sonra geçer demisti.
Bir kutu yazdı doktor adet olunca gel dedi.pek bilgi vermedi acikcasiLekelenme adet degil ilacin yan etkisi. Kac ay kullanacaksın visanneyi
Tamam bi kutu kullanin kutu bitince adet olacaksınız zaten sonra gidersiniz. Visanne kullanırken korunmak lazim yalniz bilginiz olsun. Gebelik olmamasi lazim.kutu bitince 3 gun sonra adet olmustum ben.Olacak sonra
Bir kutu yazdı doktor adet olunca gel dedi.pek bilgi vermedi acikcasi
Sağol canim aydınlattın beni. Yarim kutu kadar kaldı. Umarım küçülmüştür.aksi halde ameliyat diyor.Tamam bi kutu kullanin kutu bitince adet olacaksınız zaten sonra gidersiniz. Visanne kullanırken korunmak lazim yalniz bilginiz olsun. Gebelik olmamasi lazim.kutu bitince 3 gun sonra adet olmustum ben.
Kac cm ki ? 1 ay cok kisa sure degil mi etki etmesi icin doktorunuz daha iyi bilir ama. Cocuk var mi ?Sağol canim aydınlattın beni. Yarim kutu kadar kaldı. Umarım küçülmüştür.aksi halde ameliyat diyor.
Sizde kistin şikayetleri neydi acaba?Ben 2 aydır kistimden dolayı qlarista kullanıyorum, ocakta dr gitcem küçülme olmuştur inş, en son 5cmdi
4.5 cm yumurtalik ta kist var. Visanne kullan gel bakalım dedi. Ameliyat olmazsa yumurtalıklarda yapışıklık olabilirmiş vs. Başka bir doktora daha görünsemmi?Kac cm ki ? 1 ay cok kisa sure degil mi etki etmesi icin doktorunuz daha iyi bilir ama. Cocuk var mi ?
Cocuk yok henüz;(4.5 cm yumurtalik ta kist var. Visanne kullan gel bakalım dedi. Ameliyat olmazsa yumurtalıklarda yapışıklık olabilirmiş vs. Başka bir doktora daha görünsemmi?
Mutlaka baska doktorlara da git.Cocuk yok henüz;(
Bi buçuk senedir çocuk olmuyor başka şikayetim yok ağrım sızım adet sıkıntısı vs hiç bir problem yaratmıyor ama çocuğun olmamasını buna bağladık başka sebep olmiyincaSizde kistin şikayetleri neydi acaba?
kanama olmaması Iyi bir tepkimi yani.benim henüz kanama vs olmadjBen de hiç bir işe yaramadı uc ay kullandım,uc ay aralıksız hergun kanamam oldu,kistlerim de küçülmedi.
Bilmiyorum doktorum bana dienille vermişti dogum kontrol hapı onda birer cm kuculme olmustu üç ayda.kanama olmaması Iyi bir tepkimi yani.benim henüz kanama vs olmadj
bende aynı şeyleri yaşadım seninle visanne kullanırken adet olmuyordum fakat ara sıra lekelenme oluyordu doktorum normal dedi ne olursa olsun kesinlikle ilacı bırakmamanı tavsiye ediyorum ve yenilenmemesi için çok dikkat etmelisin ben dikkat etmedim 4 ay sonra geri yeniledi o zaman bekardım durumun ciddiyetinin farkında değildim şuan 3 aylık evliyim ve gittiğim bütün doktorlar normal yolla gebe kalma ihtimnalin imkansız denecek kadar az acilen tüp bebek denemen lazım diyorlar.Merhaba,
Ben 5 ay önce sol yumurtalığımda bulunan çikolata kisti ameliyatı oldum. Benimki yaklaşık 7,5cm civarında idi ve ilaçla eritilmiceğini ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktorum . Çok ağrılarım oluyordu kaşığımda ve karar verdim olmaya,kapalı başladı ameliyatım eğer alınamazsa ameliyat sırasında açığa çevirebileceklerini söylediler ama şükür kapalı olarak bitti ve 22 yasında olduğum için yakma yöntemi ile değilde dikerek yaptılar ileride ki hayatımı etkilememesi için 3 4 günde ayaklandım kontrole gittiğimde doktorum bana visanne ye başlamam gerektiğini söyledi 6 Aylin tekrarlamamasi icin Susan 5.ayimdayim ve 5 aydir Aden gormuyorum Cok fazla kilo Altima psikolojik olarakta kotu bi durum yasatiyor. AMA sanki tekrar olustu gibi hissediyorum ameliyattan onceki sikayetlerimi yasamaya basladim Aden olmuyorum ama Bazen akinti İletişim birlikte geliyor ve Cok akintim da agrimda oluyor bu durumlari yasayan varmi¿
Bugün bitti visanne aylık kullanım oldu bıraktığım anda lekelenmeler oldu.adet olmuş gibi yoğun akıntı olduğunda gideceğim kontrole. Birde bu ilaci kullanırken eşimle ilişki yaşamak çok sıkıntılı. Aşırı kuruluk oluyor ve ağrı.bu ilacın etkisi sanirim.rabbim herkese şifa versin.Bilmiyorum doktorum bana dienille vermişti dogum kontrol hapı onda birer cm kuculme olmustu üç ayda.