hiçbir sorun yok 1 bucuk yıldır olmuyo .. :2:
negatif bir aşılamam var ..sabır ve dua ..
2 senedr korunmadım olmadı 1 aşılama oldum olmadı morellll biraz zor hem cok zor ama imitsizlik yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçbir sorun yok 1 bucuk yıldır olmuyo .. :2:
negatif bir aşılamam var ..sabır ve dua ..
ooo ohoo kalırsa benle evlenenler 2.ciyi bile büyüttüler ..:2:
bizim tek hatamız boşa 2 yıl vakit kaybı .. eşim istemedi ..
boşuna korunmuşuz onca zmn nerden bilirdik ki .. olcak hemen sandık
teyzem,halam bile doğurdu nisan ve mayıs ta. . nasip ..
eşinin spermlerine bakıldı mı cnm ?
2 senedr korunmadım olmadı 1 aşılama oldum olmadı morellll biraz zor hem cok zor ama imitsizlik yok
Ahh işte nerden bılcez canım bende boyle yapcaz hemen olcak sanardım Zaten en cok ta o hırpalıyr ya ınsanı sunun oldu bunu oldu sen daha ıstemyrmusun lafları ... Bakıldı canım doktr gayet ıyı dedı banada baktı alttan ultrasynlar kan ve ıdrar testıde yaptı smearde yaptı hepsı gayt ıyıms oyle dedı. smearı pazrtesı alcam sonucu. Benm eşimde korunmamı ıstemedı neymiş hemen olcakmıs bende kavga gurultu korundum valla ( dogum kontrl kullanmadan ) bıleydım hıc korunurmuydum...
her hayel kırıklıgı üzüyo ama bizde böyle test ediliyoz bende bi sorun yok ama iştehaklısın dilerim isteyen herkesin ve benimde olur dua eder,dua beklerim
aynen cnm ilac icmedim hic ..
nerden bilelim nasip kısmet .. :105:
insallahhhhh bizlerinde olur ..
her hayel kırıklıgı üzüyo ama bizde böyle test ediliyoz bende bi sorun yok ama işte
aynen cnm ilac icmedim hic ..
nerden bilelim nasip kısmet .. :105:
insallahhhhh bizlerinde olur ..
hayırlısı cnm be .. elbette sınavımız bu .. :2:
İnş canım... Kur falan uyguluyrmsn tatlm ben kendıme incir havuc yapıyrm eşimede kecı boynuzu yapıyrm cok duzenlı yapmadım gercı ama olsun genede. İnş canım valla ınan dua ederken hep dıyrm Allahım ısteyen herkese ver banada ver dıye... Rabbım sesımzı duyar inş...
incir yiyorum düzenli hergün 3 tane ..
eşime keçiboynuzu uyguladım 1 ay simdi yapmıorum ..
Okudgum kadarını dıyım sana denemedıysen kaynatıp suyunu ıc canım. Ibrhım saracoglna demısler yesek daha ıyı degl mı dıye tv de ızledm ben bunu hayr dedı suyu ıcmek farklıdedı o zamn ıcınde bırtakın vıtamnler falanmı ne oluyrmus oyle bı acıklamada bulundu. çunku cok tatlı bı kur olyr bende yemek ıstedm o sbepten arstrdm. Gercı olcak olduktn snra ıncırı kecıbynzu hıkaye ıste bı umut hersyı denyrz. Burada kecıboynuzun tadına hıc kendınde baktın mı nımet sonucta oyle denmez ama cok kotu tadı var Allah eslerımze kolaylk versın
Napsın garıplerımız onlarda en az bızım kadr olsun dıye dua edıp uzuluyrdur emınım ama bız uzulmeyelm dıe bıze bellı etmyrlardr Eşim saolsun her dedgmı yaptı bunu ye dedım yedı bunu ıc dedım ıctı doktra gıdıcez bgun dedım geldı benle hıc kırmaz benı :)
yok benimkide Allah razı olsun bana destek oluyo hep ..
napalım nasip kısmet bu işler .. bebişim olana kadar kocişlerimiz bebişlerimiz ..
Hehehehe ıyı demişsın tatlım koçişım zaten bı nazlı bı nazlı aman aman Grip olur sanarsın verem ( Allh korusun) yatak dosek yatarz Diyorum zaten bı hamiş olayım sana dunyayı dar etcem gece 3 te olmadık seylerı aş ercem
bende hindistandan ceviz getirtcem diyoomm ..
Allah senin gebelik hic cekilmez dio
Kıyamayız ama bız ya Bu site gercekten çok hoş ya yenı arkadslklar edınıyrsun kafan dagılıyr yanlz olmadıgını göruyrsun bıldıklermzı paylasyrz. Ben bunun cocugu olmuyr demesınler dıye kımseye bebek ıstedıgım demedım eşimde saolsun destek bız daha dusunmyrz deyıp gecıyrz. Sizler olmasa kafayı yerdım sanrım 2 3 oldu uye olalı artık esmın kafasını utulemyorum Sizin basınızı agrıtıyrm azcık
bizi bizden baskası anlamıyo cnm malesef ..:2:
bende iyiki üye olmuşum buraya diorumm ..
Aynen zaten kıme bu kadr acık ıcını dokebılırsın kı... Burda kımse bırbırnız tanımıyr rahtlkla ıcını dokebılır arkasından konscak kımsesı de yok ... Ben senı tanıyayım bıraz ama :) Eskısehırdemı yasyrsun ?
yok canım Antalya/ Alanya 23 yasımdayım sen ?
Pofff Antalya harıka bır sehır... 4 5 yıl once tatıle gelmıstım oraya... Aydında yasıyrm canım gelın geldım buraya 25 yasındayım. Hıç sevemedım Aydını cok kucuk Neysekı calısyrum pek gezme zamnım olmuyr? sen calısyrmusun ?
yok calısmıorum cnm nerden gitin aydına gelin
İzmirden... Sen bırak o guzelım sehrı takıl bı adamın pesıne ahhh ahh :)