Teşekkür ederim, herkese şifa diliyorum. Şişkinlik sağ tarafımda çok belli oluyordu zayıf olduğum için. Adet dönemlerim de ağrılı geçiyordu. Maalesef bu hastalık sürekli nüksedebiliyor, o yüzden çikolata kistiniz olduysa sürekli kontrol ettirin. Ameliyat oldum ona rağmen oluştu. 1 hafta önce 3,5 cm olan kistim 7 cm e büyüdü. Doktor 1 gün de bile büyüyebilir dedi.. Ama tek bir doktorla hareket etmeyin, başka doktorların da görüşünü alınGeçmiş olsun canım. Kasıklarınızdaki ağrı ve karındaki şişkinlik herzaman mı oluyordu
Evet aynen öyle. Bir de kistin büyüklüğüne göre idrar ve büyük tuvaleti yaparken de ağrı oluyor. Bu da bir belirtiAnlıyorum sağ olun. Benim sol kasık ağrım vardı adet bitiminde. Dr göründüm sorun yok dedi. Şişkinlik, gaz da çok oluyor o dönemler
Bende gördüm kisti küçülenler var. Hayıt kullandım işe yaramadı bneim çikolata kistim de bi ay ara verip alıcam bende macunuC life bitkisel macuna başlayabilirsin canım çikolata kisti için çok iyi sonuçlar var bir de sigara alkol yeme içme çikolata kisti için çok çok önemli yemene içmene dikkat et sağlıklı beslen ekmek falan tüketme
Güzel yorumlar var c life la ilgili benim kuzenlerim de kullandı birinin miyomu küçülmüş hamile kaldı diğerinin yumurta rezervi arttı ben de kullandım kullanmaya devam ediyorum beslenmene çoook dikkat et asıl ona dikkat edersen fayda görürsünBende gördüm kisti küçülenler var. Hayıt kullandım işe yaramadı bneim çikolata kistim de bi ay ara verip alıcam bende macunu
Valla fazla kilom var malesef yaGüzel yorumlar var c life la ilgili benim kuzenlerim de kullandı birinin miyomu küçülmüş hamile kaldı diğerinin yumurta rezervi arttı ben de kullandım kullanmaya devam ediyorum beslenmene çoook dikkat et asıl ona dikkat edersen fayda görürsün
Beslenmenden kaynaklı işte hep sağlıklı yararlı beslenirsen çikolata kistin küçülürValla fazla kilom var malesef yabağışıklık sistemim de çok güçsüz hep hasta olurum
Hayıt otunu ben de duydum daha yeni araştırmaya başladım çok stresliyim açıkçası. C life macununu ilk defa duyuyorum ona da bakayım. 6 günlük tarlusal hapını kullandım bugün bitti, doktor sonra kanamam olacağını söyledi Gene bakacak kiste. İnşallah kistte küçülme olmuşturGüzel yorumlar var c life la ilgili benim kuzenlerim de kullandı birinin miyomu küçülmüş hamile kaldı diğerinin yumurta rezervi arttı ben de kullandım kullanmaya devam ediyorum beslenmene çoook dikkat et asıl ona dikkat edersen fayda görürsün
Valla cnm ben adet oldum olalı hep ağrılı olur 23 yaşımda öğrendim o zamanlar gayet gittim ama hala boyutu aynı küçülme büyüme olmadı hiç. Şimdi 30 yaşındayımBeslenmenden kaynaklı işte hep sağlıklı yararlı beslenirsen çikolata kistin küçülür
Evli misiniz, çocuğunuz var mı?Valla cnm ben adet oldum olalı hep ağrılı olur 23 yaşımda öğrendim o zamanlar gayet gittim ama hala boyutu aynı küçülme büyüme olmadı hiç. Şimdi 30 yaşındayım
4 yıllık evliyim cnm 3 aydır istiyoruz bebekEvli misiniz, çocuğunuz var mı?
Anladım canım, Allah tüm isteyen anne babalara nasip etsin inşallah4 yıllık evliyim cnm 3 aydır istiyoruz bebek
Bursadayım cnm ziya çetine gidicrm aldım randevu. İnşallah ya hepimiz anne oluruzAnladım canım, Allah tüm isteyen anne babalara nasip etsin inşallahNerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Ege Üniversitesi nde Ali Akdemir diye bir doktor buldum ben de gideceğim inşallah. Siz de bi görünün isterseniz. İnternetten araştırdım çok iyi yorumlar yazıyor
İnşallah canım vallahi en yakın arkadaşım 9 senedir deniyorlar, hiç bir sorunları yok. Kaç kere aşılama, tüp bebek denediler gene tutmadıBursadayım cnm ziya çetine gidicrm aldım randevu. İnşallah ya hepimiz anne oluruz
Valla nasibinde varsa kist değerler hiç. Bişey engel olmuyo cnm. Bende hep dua ediyorum en hayırlı en güzel zamanda nasip etsin Rabbim diye. Ben vajinismusu yeneli daha 6 ay olduİnşallah canım vallahi en yakın arkadaşım 9 senedir deniyorlar, hiç bir sorunları yok. Kaç kere aşılama, tüp bebek denediler gene tutmadıAllah veriyor inşallah bir zamanı vardır herkesin
Canım evet aynen öyle dediğin şey yumurtlama döneminde de bu kistler şiddetli ağrı yapar mıEvet aynen öyle. Bir de kistin büyüklüğüne göre idrar ve büyük tuvaleti yaparken de ağrı oluyor. Bu da bir belirti