• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ve istenmeyen gebelik :(

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar: vajinusmusla bende uğraştım 3 ay kadar sonra kistleri öğrendim derken evliliğimi yasayamadim soğan suyunu ben geçen sene baya denemistim aynı anda doğum kontrol hapida kullanıyordum hapı bırakınca kistler büyümeye devam etti sadece 4 ay normal yola denedim kistler büyük olduğundan zamanim olmadı be tüp bebeğe başladım ilk negatifi yeni aldım soğan suyuna başladım inşallah şifa olur hayıt tohumunu bende almıştım ama ezemiyorum çok sert :26: hiç ezmeden kaynar suda demleyip icmistim sen nasıl kullanmıştın :26:

amin canım çok sağoll:nazar: darısı başına inşallah.
evet hayit tohumu çok sert ben çay kaşığıyla biraz ezebiliyordum hepsini ezmesekte oluo zaten ama varsa sen havan da da ezmey deneyebilirsin.
kaynadıktan sonra 15 dk kısık ateşte demlenmesini bekledim. sonra çok soğumadan içtim sabah akşam.

Arkadaşlar merhaba,
4,5 cm capinda bir cikolata kistim var. Adetlerim genellikle duzensizdir. Yaklasik 2 yillik evliyim ve esimle normalde korunarak birlikte oluyorduk. Aralik ayinda korunmasiz 1-2 birliktelik yasadik. En son kasim ayinda regl oldum ve adetim 2 ay gecikti. Normalde de gec geldiginden ilk basta aldiris etmedim ama en son dayanamayip doktora gittim ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Soka girdim hic hesapta yoktu. Doktora doguramam dedim. Doktorum iyi dusun cok sanslisin cikolata kistin var bir daha gebe kalamayabilirsin dedi. Ikinci bir doktora göründüm o da benzer seyler soyledi. Su an tez asamasindayim ve bu yuzden hocam cocuk yapmama karsi. Esimle konustuk hem o hem ben bir bebek icin hazir degiliz ve mantikli olanin hamileligi sonlandirmak oldugunu dusunuyoruz. Ama benim ya bi daha olmazsa diye icim icimi yiyor. Kürtajdan da korkuyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Lutfen yardimci olun :KK43:

Merhaba arkadaslar sizinle biraz dertleşmek biraz da akıl almak için yazıyorum çevremde konuşup derdimi anlatabilecegim kimsem yok belki tecrübelerinizle bana yardımcı olursunuz?

Son düzenleme:
Back