• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti ve istenmeyen gebelik :(

Canım tez hocam çok takıntılı. Daha önceden bir doktora öğrencisi çocuk yapıp tezini uzattı diye veryansın edip durdu. Tezle ilgilenemem diye düşünüyor. Halbuki herkes yapıyor yani çocuk da yaparım kariyerde aslına bakarsan. Kendim bi karar verebilsem isteyip istemediğime hocamı da takmayacağım aslında. Cumartesi günü doktor randevum var kalp atışlarını dinletecek doktor ve kalbi atmazsa diye içim içimi yiyor. Ama bir yandan da nasıl olacak hamilelik, doğum ve sonrası diye kafa patlatıyorum :( Sonra ya bir daha hamile kalamazsam korkusu sarıyor... Bir yanım istiyor bir yanım istemiyor anlayacağın :(

Takıntısını kendi hayatında sürdürebilir.Senin hayatına karışmaya hakkı yok.(Eğer mesele onun takıntısı ise)

Insallah canim aminnn
Ama moralim bozuldu az once dikislerimi aldirmistim gecen hafta sonu sanirim mikrop kalmis iltihaplanma var :-(

Geçmiş olsun canım dikkat et doktoruna sor iltihap var ne süreyim diye inşAllah cabuk iyileşir sen laparoskopiyle aldırmadın mı kistlerini:26:

Geçmiş olsun canım dikkat et doktoruna sor iltihap var ne süreyim diye inşAllah cabuk iyileşir sen laparoskopiyle aldırmadın mı kistlerini:26:
laporoskopiyle aldırdım canım aşağı tarafta ki dikişim bu hale gelen antibiyotik aldım az önce sabahta alırım bişey olmaz herhalde
çok ciddi görünmüyor.
sen neler yapıyorsun tatlım

Benimde konu sahibinin çikolata kistinden var küçülür diye uzun süre doğum kontrol hapı kullandim ameliyat olmam gerekti buda riskli yumurtalik alınabilir yada zarar görebilir bizde hemen tüp bebeğe geçtik ama ilk deneme olmadı benimle beraber tüp bebek yapanlardan iki tanesi pkoluydu hatta bitanesi ilacsiz adet olamiyormus ikiside hamile kaldı sen normal yola mi deniyorsun aşılama denedim mi yumurtaların ilaçla buyuyorsa tek tuplede hamile kalanlar var Allah yardımcımız olsun tez zamanda kucagimiza alalım bebeklerimizi :emir_bebek:

merhaba çikolata kisti için soğan kürünü denediniz mi? gerçekten işe yarıyor.

laporoskopiyle aldırdım canım aşağı tarafta ki dikişim bu hale gelen antibiyotik aldım az önce sabahta alırım bişey olmaz herhalde
çok ciddi görünmüyor.
sen neler yapıyorsun tatlım

Benimde olmam gerek aslında ama benim kistler yumurtalığın içindeymiş ilk önce yumurtalık kesilip kist çıkartılıp sonra tekrar dikiliyormuş ve ameliyat esnasında sağlıklı yumurtalık dokusuna zarar veriyormuş o yüzden tüp bebek deniyorum bu şekilde hamile kalabilirsem sezaryan esnasında hem bebek hemde kistler çıkartılacakmış ilk deneme negatif ikinci deneme marttı bekliyorum :6:inşAllah olur bu sefer maddi manevi gücüm kalmadığını hissediyorum bazen :85:

merhaba çikolata kisti için soğan kürünü denediniz mi? gerçekten işe yarıyor.

Denedim canım geçen sene kistlerim büyümeye deva etmişti maalesef :44: ilk tüp denemem negatif sonuçlandı ikinci denemeden önce ikinci aya başladım soğan küründe şifa niyetine içiyorum:7: seninde çikolata kistin mi var sende işe yaradı mı :26:

hayır canım rahim filmi değil rahim filmi tüpler açık mı kapalı mı belli ediyor rahime bakılması ofis histeroskopi ile yapılıyormuş bende negatiften sonra öğrendim rahim doğuştan normal mi perde var mı yada sonradan olan yapışıklık ,miyom ,polip gibi tutnmaya engelleyen birşeyler var mı diye bakılıyormuş iki başarsız tüp bebekten sonra yapılıyormuş ama benim ikincide başarısız olursa maddi olarak uzun süre ara vermem gerekebilir o yüzden yaptırmak istiyorum sağlık bakanlığına bağlı bir hastaneye gittim yapalım dediler bir aksilik çıkmazsa yeni tedaviden önce yaptırmayı düşünüyorum
Hmm anladım Cnm.ankaradami oturuyorsun?birbirimize dua edelim

Hmm anladım Cnm.ankaradami oturuyorsun?birbirimize dua edelim

edelim canım ben dua edeken hep diyorum tedavi görüp bebek isteyenlere diye aynı zor zamanları yaşıyoruz Ankarda değilim canım tedavi için geliyorum sen Ankaradamısın doktor şubata başla demişti başlasaydım karşılaşırdk belki sen gonal f mi kullanıyorsun şimdi sende güzel haberlerini yazarsın benimle beraber tedavi görenlerin çoğu hamile :49::49:bizimde son tedavimiz olur inşallah

hayır canım rahim filmi değil rahim filmi tüpler açık mı kapalı mı belli ediyor rahime bakılması ofis histeroskopi ile yapılıyormuş bende negatiften sonra öğrendim rahim doğuştan normal mi perde var mı yada sonradan olan yapışıklık ,miyom ,polip gibi tutnmaya engelleyen birşeyler var mı diye bakılıyormuş iki başarsız tüp bebekten sonra yapılıyormuş ama benim ikincide başarısız olursa maddi olarak uzun süre ara vermem gerekebilir o yüzden yaptırmak istiyorum sağlık bakanlığına bağlı bir hastaneye gittim yapalım dediler bir aksilik çıkmazsa yeni tedaviden önce yaptırmayı düşünüyorum

edelim canım ben dua edeken hep diyorum tedavi görüp bebek isteyenlere diye aynı zor zamanları yaşıyoruz Ankarda değilim canım tedavi için geliyorum sen Ankaradamısın doktor şubata başla demişti başlasaydım karşılaşırdk belki sen gonal f mi kullanıyorsun şimdi sende güzel haberlerini yazarsın benimle beraber tedavi görenlerin çoğu hamile :49::49:bizimde son tedavimiz olur inşallah

Ay insallah Cnm yaaa.ama kafamizida bosaltmamiz lazım nekadar rahat olursak okadar iyi.erzurumda oturuyorum bende.evet iyi olurdu katsilassaydik gonal f aldım adetn 1. Günü baslycam insallah benim pozitif haberimden sonra seninkini alırız:) olumlu düşünelim biraz

Ay insallah Cnm yaaa.ama kafamizida bosaltmamiz lazım nekadar rahat olursak okadar iyi.erzurumda oturuyorum bende.evet iyi olurdu katsilassaydik gonal f aldım adetn 1. Günü baslycam insallah benim pozitif haberimden sonra seninkini alırız:) olumlu düşünelim biraz

evet canım hormonlar çok etkileniyor stresten hep pozitif olmak gerekli adetine kaç gün var hayırlısıyla başla pozitif olur inşAllah:49::49:

evet canım hormonlar çok etkileniyor stresten hep pozitif olmak gerekli adetine kaç gün var hayırlısıyla başla pozitif olur inşAllah:49::49:

8 yada 9 gün var Cnm Rabbim yardım etsin hepimize.

Anladım canım senin bahsettiğin kist büyüğüp çatlayamayan yumurtaların oluşturduğ kist sanırım ama kurtulmuşsun ameliyatla yumurtlama takibi yapılırsa iyi olur tabi yumurtaların ne kadar büğüdüğüne bakar doktor gerekirse çatlatma iğnesi verir ve ilişki saatini söyler o ayı değerlendirmiş olursun inşAllah canım bu şekilde kolayca hamile kalırsın aşılama ve tüp bebeğe gerek kalmadan:emir_bebek::emir_bebek:

Benimde olmam gerek aslında ama benim kistler yumurtalığın içindeymiş ilk önce yumurtalık kesilip kist çıkartılıp sonra tekrar dikiliyormuş ve ameliyat esnasında sağlıklı yumurtalık dokusuna zarar veriyormuş o yüzden tüp bebek deniyorum bu şekilde hamile kalabilirsem sezaryan esnasında hem bebek hemde kistler çıkartılacakmış ilk deneme negatif ikinci deneme marttı bekliyorum :6:inşAllah olur bu sefer maddi manevi gücüm kalmadığını hissediyorum bazen :85:
Allah yardimcin olsun canim senin durumun gercekten kritikmis.tup bebek icin ne kadar verdiniz

Denedim canım geçen sene kistlerim büyümeye deva etmişti maalesef :44: ilk tüp denemem negatif sonuçlandı ikinci denemeden önce ikinci aya başladım soğan küründe şifa niyetine içiyorum:7: seninde çikolata kistin mi var sende işe yaradı mı :26:

evet canım bende de var. 3.5 cm di, ekim ayında öğrendim çocuk denemsi yaptık pek başarılı olmadı ocak ayında yeni yılla birlikte 15 gün içtim sadece akşamları içebildim çalıştığım için ve olumlu düşündüm dua ettim bol bol. çok şükür ki işe yaradı aynı zamanda hayit tohumu çayını içtim aynı anda, kistim 2.3 e düşmüş hamile olduktan sonra doktor kontrol etti.
hepimiz bi şekilde sınanıyoruz bende evlendiğimde vajinismus yaşadım mesela uzun süre. çok şükür onuda atlattım.
lütfen pozitif düşün. ve tekrar kürlere başlamanı tavsiye ederim. sonuçta bi zararı yok.

evet canım bende de var. 3.5 cm di, ekim ayında öğrendim çocuk denemsi yaptık pek başarılı olmadı ocak ayında yeni yılla birlikte 15 gün içtim sadece akşamları içebildim çalıştığım için ve olumlu düşündüm dua ettim bol bol. çok şükür ki işe yaradı aynı zamanda hayit tohumu çayını içtim aynı anda, kistim 2.3 e düşmüş hamile olduktan sonra doktor kontrol etti.
hepimiz bi şekilde sınanıyoruz bende evlendiğimde vajinismus yaşadım mesela uzun süre. çok şükür onuda atlattım.
lütfen pozitif düşün. ve tekrar kürlere başlamanı tavsiye ederim. sonuçta bi zararı yok.

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar: vajinusmusla bende uğraştım 3 ay kadar sonra kistleri öğrendim derken evliliğimi yasayamadim soğan suyunu ben geçen sene baya denemistim aynı anda doğum kontrol hapida kullanıyordum hapı bırakınca kistler büyümeye devam etti sadece 4 ay normal yola denedim kistler büyük olduğundan zamanim olmadı be tüp bebeğe başladım ilk negatifi yeni aldım soğan suyuna başladım inşallah şifa olur hayıt tohumunu bende almıştım ama ezemiyorum çok sert :26: hiç ezmeden kaynar suda demleyip icmistim sen nasıl kullanmıştın :26:

Siz yetişkinler ,korunmasız ilişkide bulunun ;sonra da çağrınıza uyup gelen masum bebeği öldürün.
Ne vahşilik.

Çok şükür ki vazgeçmişsiniz bu cinayetten.

Son düzenleme:
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun biz özelde yaptırdık ilaçlar +merkez +diğer masraflar 6000 geçmiştir..sen ne yaptın gittin mi doktora ?
hayır cnım gitmedim
adet olmayı bekliyorum
haftaya olurum herhalde adetin 3.günü gidicem inşallah

Bebeğimi doğurmaya karar verdim. Dilerim tüm isteyenler en kısa zamanda bebek sahibi olurlar.

yazıyı okuyunca çok mutlu oldum ben zor hamile kaldığım için biri bebeği istemiyorum deyince çok üzülüyordum ama içiniz de büyüyen canlıya siz de bir müddet sonra o kadar seveceksiniz ki tarifi imkansız duygularla dolacaksınız :16:

Back