Arkadaşlar merhaba,
4,5 cm capinda bir cikolata kistim var. Adetlerim genellikle duzensizdir. Yaklasik 2 yillik evliyim ve esimle normalde korunarak birlikte oluyorduk. Aralik ayinda korunmasiz 1-2 birliktelik yasadik. En son kasim ayinda regl oldum ve adetim 2 ay gecikti. Normalde de gec geldiginden ilk basta aldiris etmedim ama en son dayanamayip doktora gittim ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Soka girdim hic hesapta yoktu. Doktora doguramam dedim. Doktorum iyi dusun cok sanslisin cikolata kistin var bir daha gebe kalamayabilirsin dedi. Ikinci bir doktora göründüm o da benzer seyler soyledi. Su an tez asamasindayim ve bu yuzden hocam cocuk yapmama karsi. Esimle konustuk hem o hem ben bir bebek icin hazir degiliz ve mantikli olanin hamileligi sonlandirmak oldugunu dusunuyoruz. Ama benim ya bi daha olmazsa diye icim icimi yiyor. Kürtajdan da korkuyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Lutfen yardimci olun
Canım tez hocan niye karışıyor onu anlamadım? sen ne kadar şanslı olduğunun farkında degilsin hayatta bir bebeğe sahip olmaktan daha mutluluk verici ne olabilir ki?! Hem tezini yazmana neden mani olsun ki bebeğin bence ikisini birden yurutebilirsin. O gücü sana bebeğin verir eminim ki. Hem bir daha hamile kalamayabilirmissin ya yıllarca çocuğun olmazsa istediğin zaman , o zaman tez hocan yanında olacak mı? yine de karar senin ama 2 hafta önce ilk bebeğini kaybeden biri olarak konuşuyorum ki bence ondan vazgeçme. ..
Arkadaşlar merhaba,
4,5 cm capinda bir cikolata kistim var. Adetlerim genellikle duzensizdir. Yaklasik 2 yillik evliyim ve esimle normalde korunarak birlikte oluyorduk. Aralik ayinda korunmasiz 1-2 birliktelik yasadik. En son kasim ayinda regl oldum ve adetim 2 ay gecikti. Normalde de gec geldiginden ilk basta aldiris etmedim ama en son dayanamayip doktora gittim ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Soka girdim hic hesapta yoktu. Doktora doguramam dedim. Doktorum iyi dusun cok sanslisin cikolata kistin var bir daha gebe kalamayabilirsin dedi. Ikinci bir doktora göründüm o da benzer seyler soyledi. Su an tez asamasindayim ve bu yuzden hocam cocuk yapmama karsi. Esimle konustuk hem o hem ben bir bebek icin hazir degiliz ve mantikli olanin hamileligi sonlandirmak oldugunu dusunuyoruz. Ama benim ya bi daha olmazsa diye icim icimi yiyor. Kürtajdan da korkuyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Lutfen yardimci olun
Canım tez hocam çok takıntılı. Daha önceden bir doktora öğrencisi çocuk yapıp tezini uzattı diye veryansın edip durdu. Tezle ilgilenemem diye düşünüyor. Halbuki herkes yapıyor yani çocuk da yaparım kariyerde aslına bakarsan. Kendim bi karar verebilsem isteyip istemediğime hocamı da takmayacağım aslında. Cumartesi günü doktor randevum var kalp atışlarını dinletecek doktor ve kalbi atmazsa diye içim içimi yiyor. Ama bir yandan da nasıl olacak hamilelik, doğum ve sonrası diye kafa patlatıyorumSonra ya bir daha hamile kalamazsam korkusu sarıyor... Bir yanım istiyor bir yanım istemiyor anlayacağın
Örnek ben çikolata kistiyle ocakta tüp bebek denedik 2 tane kaliteli embiryo transferine rağmen sonuçbence sakın bebeğini aldırma
kistin çok tehlikeli ve gebeliğe engel olan bir kist
sen hamile kalmışsın uğraşmadan yorulmadan
allahın verdiği cana kıyma nasıl hesabını vereceksin?
bu forumda bu kisti olup tüp bebek yaptıranlar var ayrıca sonuç negatif(
kıymetini bil sana sunulan hediyenin
allah yardımcın olsunÖrnek ben çikolata kistiyle ocakta tüp bebek denedik 2 tane kaliteli embiryo transferine rağmen sonuç n
egatif :26:
allah yardımcın olsun
sıkma canını rabbim hayırlısıyla sanada nasip edecektir.umudunu kaybetme
inşallah olur canımAmin canım ister istemez üzülüyor insan tüp bebekte tutmayınca martta dondurulmuş embiryo ile ikinci tedaviye başlıyorum bu sefer olur insAllah
inşallah olur canım
bende 1,5 senedir uğraşıyorum olmuyor malesef
bizimde imtihanımız böyleymiş
ben evlenelide neredeyse 2 sene olacakBenimde evliliğim 2 seneye yaklaştı 1,5 senedir doktor doktor geziyorum Rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükafatını verir inşallah senin ne dedi doktorlar neden hamile kalamiyorsun :26:
Örnek ben çikolata kistiyle ocakta tüp bebek denedik 2 tane kaliteli embiryo transferine rağmen sonuç
NEGATIF :26:
ben evlenelide neredeyse 2 sene olacak
ben pkoluyum canım kist vardı bide tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum işte ama pko hala var yani
tedaviye devam edicem yapacak bişey yok
sen neden tüp bebek yaptırdın sorun nedir?
Merhaba özelden msj yazamadim bu ayki adetimle başlıyorum insallah.esim ilaç kullanıyor suan.sizdeki tutmama nedeni hakkında birşey soyledimi dr?
Yok canım hiç bir merkez %100 şans veremez vücut o ay uygun değildir gibi birşeyler söylediler inşallah senin ilk denemede olur ben ilk deneme olmasına rağmen maddi manevi çok yıprandım
Benim embiryolar çok kaliteli dediler 5.güne gitti blast dediklerinden recai hoca bu kalitede embiryoyu her zaman bulamıyoruz falan dedi negatifi değerlendirirken ama olmadıysa bir araştıralım demedi şubat adettinde başlayalım dedi ben rahime bakılsa iyi olmaz mi dedim o zaman tamam yarın 5 dk ayıralım dedi klinikte 800 tl ye yapılıyormuş bende vazgectim maddi durumumuz hiç yok aslında ufuk universitesinde bir sözüyle yaptırabilirdi ama yardımcı olmadı bende sağlık bakanlığına bir yerde yaptıracağım hoca zaten hastalara pek zaman ayirmiyor özel diye gidiyoruz ama özel gibi değil ama önemli olan doğru tedavi uygulanması bütün merkezlerde böyle sanırım 2 negatif alacaksın bazı testler yapilacak 3 negatif alacaksın daha ayrıntılı vs...bu süreçte insanların maddi ve manevi kayıpları görmezden geliniyor Rabbim çok beklenmeden kavuştursun bebegimize muhtaç etmesin doktorlaraCnm benim bu 2. Olcakilkini baska yerde yaptirmistim haklısın maddi manevi zor bi sürec.dondurulmuslarin olmasida guzel bisey benim ilkinde 2. Kaliteydi embriyo dondurmadilar oyuzden peki clinik hakkında yorum yaparmisin cok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?