Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti ve hamile kalamamak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Geçmiş olsun. Ben adet görmeye başladığımdan beri polikistik over ve çikolata kisti teşhisi aldım hep, aylarca adet olmazdım, adet söktürücü ile olurdum, sürekli doğum kontrol hapı verdiler. Kullanırken her şey normal bırakınca 2. Ay yine adet olmuyordum. En son kullandığımda psikolojik olarak çok etkilendim ve araştırdım soğan kürünü buldum. İlk önce 15 gün sabah akşam başladım adetim sökülsün diye. Daha sonra adetim bitince veya bittikten sonraki bir hafta içinde başlayıp 7 gün süreyle yaptım sabah akşam. Yaklaşık 3 sene yaptım. İlaç kullanmadım. Senede bir doktora gittim ultrason ve hormon testi istedim. Kistlerim gitmişti. Hormonlarım tam ideal aralıklarda olmasa da iyi sayılırdı. Ve 35 güne kadar düşmüştü adet döngüm. Ben soğan kürünü gebelik için yapmadım, evli bile değildim. Ama evlendiğim ilk ay da dahil yapıyordum, meğer hamileymişim. Çok şükür kızım şu an 22 aylık ve kızım 11 aylıkken doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, bıraktığım ay da 2.ye hamile kaldım

Eğer yapacak olursanız 2 bardak suyu kaynatın, orta boy beyaz soğanın kabuklarını soyun, dörde bölün ve kaynamış suyun içine atın, 5 dakika da öyle kaynasın, süzün, ılık ılık ve yudum yudum için.

Allah hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin

Canım bende adet döneminde aşırı kasık ağrısı, bel ağrısı çekiyorum. Adetlerim düzenli 30günde bir oluyorum. Soğan kürünün hormonları bozduğunu okuduğum için cesaret edememiştim ancak yazın beni etkiledi ve bat 21 Nisan bittiğinde başlayacağım yazın için teşekkür ederim.
Allahım çocuklarınızı size bağışlasın, Rabbim isteyen bütün kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah

Ben hiçbir zararını görmedim faydasını gördüm yalnızca. Ama bünyeden bünyeye değişir, bilemem. İnşallah size de şifa olur, isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…